Familjen består av mig, mamma Madeleine 34 år, som driver en av Sveriges absolut största, mest besökta mammabloggar. I mitt liv finns också pappa Micke 38 år, Victor 18år, Oliver 16 år, William 12 år, Engla-Freja 9 år, Adam 8 år samt tvillingarna Charlie, Colin 6 år och Tuva-Li 4 år och EmmyLou snart 2 år. Hundarna Devil och Buster samt ragdollkatterna Trasan och Elsa. Här kan ni följa mitt liv fullt med toppar och dalar. Alla barnen, min vardag & fest. På den här bloggen hittar du mamman som alltid har många bollar i luften.

Jag är imponerad.

Tänkte jag skulle tipsa er fotointresserade att kika in HÄR , då många har frågat mig vilket redigeringsprogram jag använder. Jag fotar numera i RAW vilket öppnar en heeeelt ny värld, man kan ju göra så mycket mera om fotar i RAW. Häromdagen fotade jag min vän och fotograf Angelica. Väldigt roande att tvinga henne att agera modell för en gångs skull. Dessutom så tog jag med lite kläder och annorlunda accessoarer mot vad hon brukar ha på sig. Det är så himla kul att fota människor i andra ”utseenden” mot vad de är vana vid.

Men sååå vacker hon är!

angelica16

angelica15

angelica14

Jag måste tillägga att detta är ganska sent på kvällen och det var väldigt mörkt. Jag är så sjukt imponerad över Canon mark III och de höga ISO värdena som gör att man kan använda kameran näst intill mitt i natten. Vi åkte ner till stranden och då hade solen helt och hållet hunnit gå ner. Bilderna blev magiska!

angelica18

angelica12

angelica17

Nu ska jag fixa till mig för en kväll borta med kameran 🙂

11 reaktioner på ”Jag är imponerad.

  1. Så stämningsfullt och vackert! Vill fråga en sak – är du utbildad fotograf? Du kanske har skrivit om det, men jag har missat det i så fall. Hur som helst ÄR du en fantastiskt bra fotograf, med eller utan utbildning 🙂 Frågar för att jag funderar på att utbilda mig själv.

  2. Fast… Vrf redigera dit det där ”fake-sol-ljuset” på varenda bild? Syns ju så tydligt att det är fake anyway 🙂

  3. Underbara [bilder] <3
    RAW, är det ett program som man kan ladda ner eller finns detta på kameran? Jag fick en system kamera förra året när jag fyllde 30 av mina närmaste. En Canon EOS 1200D. Vi funderar att köpa lite grejer till den då jag älskar att fota & precis lärt mig massa med den 😉

  4. Du tar fantastiska bilder Madeleine!! Dock reagerade jag också på fejksolen mitt i skogen. Inte att bilden är dålig, men man reagerar för att man vet att det inte stämmer med en sol där i skogen 😀 Men som sagt, underbara bilder!! Jag verkligen ÄLSKAR när hon står vid vattnet. Den är AMAZING!!
    Kram
    http://blogg.loppi.se/mammalinda/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *