Familjen består av mig, mamma Madeleine 34 år, som driver en av Sveriges absolut största, mest besökta mammabloggar. I mitt liv finns också pappa Micke 38 år, Victor 18år, Oliver 16 år, William 12 år, Engla-Freja 9 år, Adam 8 år samt tvillingarna Charlie, Colin 6 år och Tuva-Li 4 år och EmmyLou snart 2 år. Hundarna Devil och Buster samt ragdollkatterna Trasan och Elsa. Här kan ni följa mitt liv fullt med toppar och dalar. Alla barnen, min vardag & fest. På den här bloggen hittar du mamman som alltid har många bollar i luften.

Skapar fina minnen…

Hej solen och hej mina fina bloggläsare. Hoppas ni har haft en en helt underbar dag i värmen? Jag har varit som mest effektiv idag, helt fel dag med tanke på temperaturen kanske, men jäklar vad fin trädgården är nu.

Vi började morgonen med att gå ut i trädgården och plocka upp alla stenar som barnen spridit omkring sig i hela trädgården. Gaaah jag blir galen på att barnen alltid måste kasta upp lite stenar på gräsmattan. Men jag satte mina små älsklingar i arbetet. Har man fått upp stenarna på gräsmattan så kan man också få bort dom. Det tog bara (LÄS) två timmar. Sen började jag klippa gräset, Victor hade lovat att hjälpa mig men han somnade en stund på studsmattan så jag hade inte mage att tvinga upp honom. När halva gräsmattan var klippt så tog bensinen slut, skit också! Bara att packa in de minsta barnen i bilen och åka till macken då. På vägen hem så stannade vi till och köpte en vattenspridare och lite glass. Något att se framemot efter arbetet. Kom på att jag visst hade satt igång tvättmaskinen, så innan jag tog tag i klippningen igen så var det ju bara att hänga den. Däremellan så hann jag med två snabba samtal, ett från Mirka och ett från Angelica. Ta tag i några syskonbråk och förbereda lunchen.

När gräsmattan ÄNTLIGEN var färdigklippt så hade Engla-Freja och Adam hunnit rensa en rabatt från ogräs och ropade stolt efter mig. Så uppskattat initiativ från dom båda. Vad glad man blir när det händer!

Vi hämtade andan med en glass i solen och sen var vattenleken i full gång. Jag kom på mig själv med att bara sitta och le, jag är så otroligt tacksam över livet och alla mina underbara ungar. Mina nära och kära runtomkring. Och mina helt oroligt fina fina vänner. Utan dessa så hade ju inte jag varit jag. Åh vad jag älskar er!

Kommer ihåg när jag själv var barn och sprang i vattenspridaren, det fanns inget så roligt som när pappa tog fram den. Tänk vad en sak kan framkalla fina minnen 🙂 Och nu gör jag precis detsamma, skapar fina minnen till mina barn.

Efter en hel dag utomhus så var det himmelskt gott att sitta till bords och njuta av något så enkelt som spagetti och köttfärssås. Nom Nom så mumsigt.

Vi tog en liten eftermiddagslur i soffan och tittade på våra duktiga EM pojkar i kungsträdgården. Spänningen var ju olidlig igårkväll. William han kunde inte sitta still ens än gång. Sjukt stolt över vårt svenska U21 lag! Grattis till guldet!

Nu ska vi fortsätta med lite renovering, nytt golv i grabbarnas rum på övervåningen. Jag hittade ett golv som jag fastnade för direkt, visst är det fint?

inreda6

inreda7

inreda5

Back to business!

Hörs senare…

2 reaktioner på ”Skapar fina minnen…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *