Familjen består av mig, mamma Madeleine 34 år, som driver en av Sveriges absolut största, mest besökta mammabloggar. I mitt liv finns också pappa Micke 38 år, Victor 18år, Oliver 16 år, William 12 år, Engla-Freja 9 år, Adam 8 år samt tvillingarna Charlie, Colin 6 år och Tuva-Li 4 år och EmmyLou snart 2 år. Hundarna Devil och Buster samt ragdollkatterna Trasan och Elsa. Här kan ni följa mitt liv fullt med toppar och dalar. Alla barnen, min vardag & fest. På den här bloggen hittar du mamman som alltid har många bollar i luften.

Jag har fuskat…

Härlig lördag mina vänner och ännu en dag på barnmässan i Karlstad. Jag och tjejerna tog en sovmorgon idag, lilla Tuva har lite ont i magen. Hon får nästan alltid det när vi reser eller sover borta. Hon blir liksom i obalans. Så vi har myst och käkat en riktigt god hotellfrukost (ledsen My jag har nog fuskat med din utmaning).

barnmässan13

barnmässan12

Fast inget går upp mot våfflorna på Clarion hotel plaza i Karlstad. Det blir en gång om året när vi besöker Barnmässan.

Tänkte jag skulle dela ut 30% på hela sortimentet och även på REA-varor i min favoritbutik www.isacouture.com vad tycker ni om det? Jag som är svag för gult i perioder måste tipsa om Grinolas väskan By Malene Birger. Den är såå fin. Jag hade den till Öland när jag var där förra helgen, perfekt om man åker iväg en weekend. Den fick följa med Karlstad också. Gillar man inte gult så hittar ni den i andra färger också.

barnmässan14

barnmässan16

Koden kommer inom kort – håll ut 🙂

10 reaktioner på ”Jag har fuskat…

  1. Hej,

    Härligt att se allt från barnmässan. Har inga barn nu. Men får se till nästa barnmässa. Ma

  2. Hej,

    blev lite fel. så snälla ta bort min förra kommentarer.

    Härligt att se alla bilder från barnmässan. Har inga barn nu. Men man vet ju aldrig. Kanske se på mässan nästa år.

    Snygga väskor du har. Vart har du köp de?

    Kram rån en tjej i Karlstad

  3. Hej har koden kommit ut ? Tänkte bara om jag missat den ☺ toppen att få tillfälle att handla med rabatt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *