Familjen består av mig, mamma Madeleine 34 år, som driver en av Sveriges absolut största, mest besökta mammabloggar. I mitt liv finns också pappa Micke 38 år, Victor 18år, Oliver 16 år, William 12 år, Engla-Freja 9 år, Adam 8 år samt tvillingarna Charlie, Colin 6 år och Tuva-Li 4 år och EmmyLou snart 2 år. Hundarna Devil och Buster samt ragdollkatterna Trasan och Elsa. Här kan ni följa mitt liv fullt med toppar och dalar. Alla barnen, min vardag & fest. På den här bloggen hittar du mamman som alltid har många bollar i luften.

Med henne kan jag dela både sorger och skratt ♥

Ligger i en stor skön hotellsäng i Karlstad. En lång dag har nått sitt slut och innan en ny tar vid så hoppas jag få sova hela natten. Kände mig piggare igår morse tackochlov och alla andra i familjen också. Lite snoriga kanske fast det verkar som alla är lite förkylda just nu? Det ena avlöser det andra för det är så jäkla typiskt – jag fick nackspärr! Fy fan så hemskt. Lite ont i nacken har man väl haft någon gång och jag trodde jag hade haft nackspärr, men nu vet jag hur det känns. Helvete vad ont det gör. Jag tror det var nackspärr i alla fall? Jag kunde inte böja huvudet framåt, alltså dra hakan ner mot bröstet eller vrida huvudet åt något håll. Jag fick panik och blev ett tag lite orolig att jag vridit till nacken illa på riktigt. Det konstiga är bara att jag inte fattar när det skulle ha hänt, det bara kröp på helt enkelt. Så skulle jag försöka hitta en skön sovställning vilket inte gick. Till slut kom jag ”tillrätta” och kunde till slut somna och när jag vaknade så låg  jag precis likadant som när jag somnade. Under dagen idag har det blivit lite bättre men det är fortfarande inte bra. Det gick dock bra att köra bil till Karlstad, men jag var lite orolig att jag inte skulle fixa det med nacken.

Nu hoppas vi att det här går över tills imorgon så jag kan vara pigg och glad på barnmässan. Jo jag har glömt att publicera en vinnare som får ett inträde till Barnmässan plus en fin goodiebag. Vinnaren är Fru Eriksson! Mejla ditt namn till mig [email protected] så säger jag till i entrén att det är just DU som har vunnit. Sen är du välkommen vilken mässdag du vill 🙂

Tänkte jag skulle dela med mig av riktig syskonkärlek ♥

Älskingar1

Älsklingar2

Älsklingar7

Älsklingar5

Älsklingar3

 Älsklingar6

De fyller varandras tid med så mycket kärlek, och så fort de får syn på varandra så är leendet där. Det är så härligt att se!

Kläderna tjejerna har på sig är Clair & Hust och ni hittar dom HÄR! 

KRAM!

11 reaktioner på ”Med henne kan jag dela både sorger och skratt ♥

  1. Hej!
    Jag undrar med vilket pogram du skriver ditt namn på alla bilder?
    Annars så tycker jag att du och din familj verkar jätte trevliga och mysiga baserat på det jag sätt i Familjen Annorlunda och läst på din blogg:)

  2. Ett tips är att när du skriver/publicera någon annans dikt/text är att du skriver vem författaren är och skriver den korrekt. Det är en av siv anderssons dikter du ville dela med dig av på en av bilderna. Jag tror inte du skulle uppskatta att någon gjorde så mot dig. Ha det så trevligt på mässan!

    1. Jag skulle bli jätte smickrad om någon valde att använda sig av mina texter i samband med en kärleksfull bild. Sen huruvida jag väljer att ta ut raderna är väl helt oväsentligt?

      Och nej så länge jag inte citerar ordagrant så finns det ingen anledning att ange författaren i bild.

      Tack jag hade det jätte trevligt på mässan 🙂

      1. Man ska faktiskt skriva citat ”korrekt”, och helst också ange vems orden är. Det hör till god sed. Samt om nån använder sig av dina ord så ska de också ange vems orde det är….
        Men… skit i det,, fina bilder, men så undrar jag också på rubriken på det här inlägget,. Med vem kan du prata om allt.

        1. ”Citaträtten innebär att andras verk kan återges i ett eget arbete i syfte att kritisera eller belysa det andra verket eller för att understryka ett eget ställningstagande. Citatet får inte vara för långt och får endast återges i den omfattning som motiveras av ändamålet. Källan måste anges.

          Det litterära eller konstnärliga verket måste således vara offentligt utgivet för att få citeras. Andra verk, till exempel privata brev eller internt arbetsmaterial kan inte citeras.

          Citat kan göras ur litterära verk, musikaliska verk samt filmverk. För övriga konstverk gäller särskilda regler.

          Kom ihåg att:

          upphovsmannen skall anges i den omfattning och på det sätt god sed kräver
          ett verk inte får ändras så, att upphovsmannens litterära eller konstnärliga anseende eller egenart kränks
          verket får inte göras tillgängligt för allmänheten i sådan form eller i sådant sammanhang som är kränkande för upphovsmannen”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *