Familjen består av mig, mamma Madeleine 34 år, som driver en av Sveriges absolut största, mest besökta mammabloggar. I mitt liv finns också pappa Micke 38 år, Victor 18år, Oliver 16 år, William 12 år, Engla-Freja 9 år, Adam 8 år samt tvillingarna Charlie, Colin 6 år och Tuva-Li 4 år och EmmyLou snart 2 år. Hundarna Devil och Buster samt ragdollkatterna Trasan och Elsa. Här kan ni följa mitt liv fullt med toppar och dalar. Alla barnen, min vardag & fest. På den här bloggen hittar du mamman som alltid har många bollar i luften.

Gillar Gillar Gillar!

Måndag betyder jobba och tv-inspelning i Norrköping för mig. Det var inte helt lätt att lämna alla barn hemma med Micke idag, allesammans har nämligen blivit sjuka. De började redan i fredags när jag åkte till Öland. Det kanske är tur i oturen att jag inte varit hemma och också blivit sjuk. Annars är det alltid jag som blir smittad först när barnen blir sjuka. Är det någon gång det märks extra mycket att vi är en stor familj så är det när alla blir sjuka. Det kan liksom gå runt och runt hur länge som helst. Vi skurar med klorin och tvättar händerna ofta. Och efter alla toabesök och innan vi äter så måste alla köra med handsprit. Jag vill faktiskt påstå att vi bromsar smittorna markant när vi är så noga med handhygienen.

Trots en sjuk familj så känner jag mig glad och sprudlande. Tacksam över hur många fina vänner jag kommit så nära under helgen. Läste vad Åza hade skrivit ”Friendship is not about who you have known the longest it´s about who walked into your life saying I´m here for you” en text på en utav de fina Majalyktorna som My hade i sin butik. Och det stämmer så bra. Känner att jag skulle vilja gå ut i skogen och skrika som Ronja Rövardotter, glädjeskrik!

Ikväll ska jag till min svägerskas salong på en liten visning av sommarkläder från Capri Collection. Det lilla jag har sett av kollektionen ser jätte fint ut, spännande att se lite andra andra kläder. Annars har jag ju mina favoritbutiker, en utav dom är isacouture. Idag hade jag en tröja därifrån på tv-inspelningen.

isa6

isa9

isa5

isa7

Jag är lite svag för märket 5 PREVIEW gillar gillar gillar!

Ni hittar kläderna HÄR!

Kan tipsa om att Isa har 50% off on coats till 27 mars om man uppger kod coat50. Jag har en Bera kappa från Just Female därifrån och nu kan man köpa den för halva priset – superduperbra!

5 reaktioner på ”Gillar Gillar Gillar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *