Familjen består av mig, mamma Madeleine 34 år, som driver en av Sveriges absolut största, mest besökta mammabloggar. I mitt liv finns också pappa Micke 38 år, Victor 18år, Oliver 16 år, William 12 år, Engla-Freja 9 år, Adam 8 år samt tvillingarna Charlie, Colin 6 år och Tuva-Li 4 år och EmmyLou snart 2 år. Hundarna Devil och Buster samt ragdollkatterna Trasan och Elsa. Här kan ni följa mitt liv fullt med toppar och dalar. Alla barnen, min vardag & fest. På den här bloggen hittar du mamman som alltid har många bollar i luften.

Sommarbrun med ekologisk spraytan!

Jag provade spraytan för någon dag sen och jag känner mig sååå sommarfräsch. Valde att köra en ekologisk tan som är fri från parabener  (cancerframkallande ämnen) och fri från alkohol. Det är alltså bara 100% naturliga ingredienser. Dessutom så innehåller den här tanen vitamin A som hjälper till att reducera strecht marks, läka acne och reducera rynkor.

Känsliga läsare varnas här kommer lite rumpbilder men så här blev det…

spraytan1

spraytan2

spraytan4

spraytan5

spraytan3

Märket är Nouvutan. För alla er som bor i Motalaområdet eller har vägarna förbi eller som kanske rent utav vill åka till Motala så erbjuder jag mina läsare 100kr rabatt till er som beställer en tid hos Nancy på Lovely Lashes By Nancy innan 1 April. Hon finns på skolgatan 8 i Motala och ni når henne på 076-0515101 uppge Madde i kassan för att ta del av rabatten.

🙂

11 reaktioner på ”Sommarbrun med ekologisk spraytan!

  1. Jag hittade nyss in hit och kan nog redan nu säga att jag funnit en ny favoritblogg! Har följt dig och din familj i Familjen Annorlunda men inte lyckats hitta hit förrän nu, konstigt nog.

    Jag har efter att ha läst din presentation förstått att du var väldigt ung då din äldsta föddes, jag är så imponerad och tycker det är så kul att läsa! Jag själv väntar vårt första barn nu och jag kommer vara 17 när vår lilla bebis föds.

    Som du säkert är väldigt bekant med så är ju fördomarna oändliga.. Jag själv har alltid varit en sådan som lätt tar åt mig och funderat mycket på ”vad andra ska tänka och tycka”, trots att jag vet hur dumt det är. Det håller ju inte i längden och jag vill så gärna bara strunta i det, vårt barn är ju planerat och såå välkommet, det hade varit så skönt att bara släppa tankarna om andras åsikter. Därför skriver jag till dig, har du något tips? Hur lär man sig att ignorera andras snack och åsikter & bara gå sin egen väg?

    Tack för en fin blogg. Ha en fortsatt härlig helg!

  2. Hur länge håller en sådan? Mattas den av eller försvinner lite varje gång man duschar? Är jättesugen på att prova 🙂

  3. Hoppas verkligen ingen är känslig för din snygga rumpa 🙂 önskar jag med hade haft så snygg rumpa och jag har ”bara” fött 3 barn. Kram

  4. Skulle bara vilja ge dig ett tips som makeup artist att fylla i ögonbrynen lite mer, ditt fina ansikte skulle framhävas så mycket bättre! Prova t.ex dipbrow pomadera i färgen blonde från Anastasia! Inget illa menat utan tror bara ditt ansikte skulle framhävas mer, kram

    1. Men ärligt, man säger inte så. Hon har inte frågat vad du tycker om hennes utseende. Skulle du vräka ur dig samma sak om ni möttes på stan?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *