Familjen består av mig, mamma Madeleine 34 år, som driver en av Sveriges absolut största, mest besökta mammabloggar. I mitt liv finns också pappa Micke 38 år, Victor 18år, Oliver 16 år, William 12 år, Engla-Freja 9 år, Adam 8 år samt tvillingarna Charlie, Colin 6 år och Tuva-Li 4 år och EmmyLou snart 2 år. Hundarna Devil och Buster samt ragdollkatterna Trasan och Elsa. Här kan ni följa mitt liv fullt med toppar och dalar. Alla barnen, min vardag & fest. På den här bloggen hittar du mamman som alltid har många bollar i luften.

Hatet på min blogg…

Jag vet inte hur jag ska uttrycka mig riktigt. Alla kommentarer, mejl och meddelanden. Ni har gett mig så mycket omtanke och kärlek på en gång. Rörd till tårar, ja verkligen. Tack som fan. Ni förstår inte hur glad jag blir, och inte bara för min skull utan för alla andra som också har det jobbigt med näthat och nättroll som kanske inte känner sig lika ensamma i det längre efter mitt framträdande och allt ert stöd. Det är just vi utsatta som måste våga gå ut med det och försöka göra någon skillnad. Idag är det alldeles för lätt att komma undan med kräkningar på nätet. Och vi behöver inte blanda ihop yttrandefrihet och olaglig kräkning. Självklart får man ha en stark åsikt, men måste man uttrycka det så kan man göra det med respekt och stil.

Jag vägrar må dåligt över näthatet, det är slut med det nu. Alla kräkningar och förtal kommer jag polisanmäla. Den här kvinnan som ni såg i trolljägarna som under några år har kränkt mig har inte ringt upp och bett om ursäkt. Jag fick som ni såg i programmet en kommentar där hon bad om ursäkt. Skadeståndet har hon inte heller betalat.

Jag överväger att  gå vidare med ärrendet. Och med det så vill jag också tillägga att jag fått en lista på alla som har ”hatat” på min blogg. Det inte bara kvinnan ni kunde se i programmet, det är flera. Jag har namn, bilder och telefonnummer. Allt har dokumenteras. Självklart kommer ärrendet att följas upp och ipnummer kontrolleras och spåras.

Och ni… tack igen för stödet!

jag4

Återigen tack ♥

78 reaktioner på ”Hatet på min blogg…

    1. Hej Madde!
      Såg också programmet… Vad ska man säga? Vuxna msk som beter sig som barn, el förresten inte, för barn är smartare än så. Vill bara säga till dig att du verkar vara en så mysig, rolig, snäll, glad och omtänksam tjej! Jag och mina tre barn brukar titta på ert program och er familj är vår favorit! Så kärleksfull och härlig. Brukar inte skriva så här vanligtvis men kände efter dagens program att jag ville ge dig lite positiv energi, det är du värd. Ha det gott/ mamma från Norrköping

  1. heja dig madde, alltid haft hjärtat hos dig, blir tårögd när jag ser detta, min bästa vän har själv 7 barn snart och vet hur hon fått stått ut med olika kammentarer osv.. så du har all cred av mej gumman, <3

  2. Brukar aldrig någonsin kommentera någons blogg, men herregud kvinna, vad vacker du är!! Vilken bild!! Fantastisk!!
    Såg inte programmet men trist att någon ska behöva råka ut för näthat! Hoppas du slipper det i fortsättningen 🙂 Men bilden du, såå fin!!

  3. Såg precist Trolljägarna, ville bara skicka en kram till dig och de dina. Konstigt att kvinnan varken ringt eller betalat skadeståndet, hon verkade ju rätt ångerfull..men det kanske bara var ett skådespel från hennes sida?
    Går det inte att blocka henne och de andra trollen? Du ska inte behöva stå ut med en massa skit! Kram

  4. Kram till dig. 🙂 du är verkligen stark, så stå på dig. Visa att folk inte kan bete sig och skriva elaka saker till andra, att de faktiskt blir konsekvenser, finns en hemsk film som visar hur de kan sluta (cyberbullin). Så ska de inte behöva gå till. Så jag tycker absolut att du ska gå vidare madde och visa att de är fel. Hejar på dig.

    Du har en underbart fin familj. Och tycker de är kul att se att du är så fin, du är verkligen en förebild för mig, du visar mig att de mesta faktiskt funkar. 🙂 (nybliven mamma)

  5. Usch vad obehagligt med allt näthat. Hoppas att det lugnar sig med det framöver. Stå på dig, ni är en sådan härlig familj.

  6. Såg programmet igår. Blir så arg! Hoppas att saker o ting löser sig för dig o din familj. Skickar en kram på vägen…… 🙂

  7. Hej Madde ! Jag som så många andra såg programmet och jag bara undrar hur fan vuxna människor är funtade! Om man stör sig så mycket på dig eller någon annan ser jag ingen anledning o följa dennes blogg! Att hoppa på människor och anklaga dom för att vara dåliga föräldrar eller dylikt är så otroligt fegt! Har man en oroa över barnen så gör man väl en anmälan kan jag tykcka! Annars håller man käft!
    I mina ögon tycker jag att oavsett om du hade haft nio pappor till dina barn så gör inte det dig till en sämre mamma! Du älskar dina barn o Micke med för den delen! Det syns

  8. Bra gjort! Heja dig, du är en stark kvinna, jag har följt din blogg länge och tycker det ska bli skönt med bara trevliga kommentarer här, jag hoppas även att hatet på andra mamma bloggar kommer minska då det säkerligen kan vara samma som kommenterar även där, kram

  9. Heja dig Madde 🙂 du är en stor förebild för mig. Jag hoppas att att min familj blir lika stor och fin som din är, det är för jävligt hur folk beter sig som vuxna. Så stå på dig du är så mycket bättre. En stor kram

  10. Hej!
    Förjävligt rent ut sagt att du får stå ut med den här skiten! ”Bara” för att du är offentlig? Vafan liksom? Har inte dessa folk annat att göra än att trycka ner fina människor omkring sig? Vart är samhället påväg funderar jag ibland? All denna avund på folk som lyckas i sina liv. Säger det igen: VAFAN!

    Kan tro det är svårt, har själv blivit nätmobbad, psykiskt och fysiskt. Och det är inte bara att slå av sig det. MEN försök(vilket jag även tror du gör) du verkar vara en fin tjej med himla fin familj. Låt inte skitstövlar få knäcka dig eller förstöra din dag. Det är dom inte värd.

    You go girl!
    Kram Caroline

  11. Såg som de flesta här programmet. 😉

    Vill att du ska veta att jag ser upp till dig som får vardagen att fungera med många barn (har själv 3 och funderar hur du hinner) imponerad!! 🙂
    Du är heller ej en dålig mamma, för att kunna vara bra mamma måste man få vara den person man var innan barnen.
    Alla är vi olika (tack och lov) och det måste vi få vara. 🙂

    Lycka till med allt och hoppas verkligen kränkningarna är slut efter programmet. ( troll kommer det alltid finnas men förhoppningsvis inte här)

  12. Hej Madde! Tittar in här för första gången i mitt liv, men vill också ge dig lite kärlek efter gårdagens program med Trolljägarna. Jag hoppas du slipper denna tragiska själ som förföljt/förföljer dig. Du är så mycket bättre än ett sådant förkastligt beteende. Stor lycka till framöver och en fortsatt fin dag!

  13. Hej Madde!
    Du är grymt stark och är en stor inspiration för mig!
    Hade jag haft hälften av din styrka skulle jag vara supernöjd!
    Fortsätt att vara den du är.
    Massa styrkekramar till dig och din familj

  14. Skickar dig mina tankar. Det var hemskt att se programmet igår! Det är svårt att föreställa sig hur det känns att ta emot dessa otal kommentarer dag in och dag ut år efter år. Tack för att du låter oss följa dig och för att du bjuder på din vardag! Kram/ Sandra

  15. Hej Madde!! Jag har tyvärr inte läst din blogg innan. Men har alltid gillat dig i Familjen annorlunda:). Såg som så många andra programmet igår och jag blir så arg

  16. Såg programmet igår, fruktansvärt att man ska göra så mot en annan människa. Säger bara avundsjuka och elakhet är det värsta. Om man nu tycker så illa om en person så kan jag inte förstå varför de går in på din blogg. Att man orkar….
    Du delar med dig av ditt liv till offentligheten, det innebär inte att någon annan har rätt att kritisera dig hur du lever dit liv. All styrka och kärlek till dig❤️
    PS
    Min snart 10-åriga dotter är helt såld på programmet, missar inte ett avsnitt och tittar dagligen på gamla program på nätet. Hennes dröm hade varit att träffa er…
    Må väl, många kramar..

  17. Men herregud så vissa beter sig! Tittade precis på Trolljägarna. Känner mig otroligt förvånad hur man utan att känna dig kan kommentera som denna kvinna har gjort. Vad har hänt med det vanliga vettet? Varför läser man din blogg om man stör sig på allt?
    Jag hoppas det kan bli en ändring för dig på bloggen. Att du slipper detta hackande.
    All styrka åt dig och din familj. Fortsatt leva på det sätt som känns bäst för er. Låt ingen få styra ert liv på ett sätt ni inte vill.
    Många kramar till er

  18. Oh men neeeeeeeej jag missade programmet Madde!!! hur kunde jag missa det, fan då, hoppas det finns en repris, måste få se reprisen för att veta vad det handlar om och hur det är. Jag är aningen rädd att bli större med bloggen just för näthatet, vet inte hur jag ska ta om dom hotar barnen och sånt… vad gör man, vågar man ens röra sig!?!? Med barnen alltså. Fan vad jobbigt att folk är så hatiska här.

    Lycka till med allt tjejen och hoppas det blir bra snart.

  19. Hejsan! Såg Trolljägarna igår och det är första gången jag är på din blogg med! Super fin. Och så fina ungar du har.
    Jag ville bara skicka styrke kramar till dig! Stå på dig bara. Låt inte de trycka ner dig. Låt de få smaka på sin egna medicin.
    ”Man ska behandla folk som man själv vill bli behandlad” och beter man sig illa mot någon förtjänar man få samma tillbaka. Anmäl det direkt. Ge inte upp till hon annapanna betalat. Visa dem hur stark du är. Om de nu tycker de är så fel att ha många barn får de väl sluta läsa din blogg?! Förstår inte vart hatet kommer ifrån. Tydligen mår de så pass dåligt de måste trycka ner någon annan så den personen också mår dåligt. Som instruktör på gym är jag också med om hat. Elak kvinnlig mobbning är det. Och så kommer det alltid vara. Kvinnor har en förmåga att vara elaka mot varandra. Så kommer det tyvärr alltid vara. Och då får man tänka på allt fint man har. Du har ju en underbart fin familj! Peppa dig med det! Och jag tycker inte det är konstigt alls du hittar på saker med vänner eller vad det nu var. Man behöver det. Spelar ingen roll hur många barn man har. Man behöver komma ivög tror jag. Ladda batterierna så man kan ge ännu mer kärlek när man väl är med sin familj igen. Och att gå till frisören eller på någon annan behandling är varje kvinnas rätt haha 😉
    Ha en underbar dag!

  20. Jag som varit en trogen följare under flera år har sett dessa kommentarer och fattar inte hur du orkat med o läsa all skit som skrivits? Många verkar tro att det är ok att förolämpa och kränka någon bara för att denne sitter bakom en skärm och skriver, hur vore det irl, face to face? Nej då är dom inte så katiga längre skulle jag tro. Som du skriver, man får ha en åsikt men ska man prompt yttra sig kan man ju göra det på ett städat sätt annars kan man väl för tusan hålla det för sig själv!
    Jag tycker du är en superwoman, helt genomklok och en bra förebild! You go girl!!!!

    Styrkekramar i mängder till dig och resten av familjen <3

  21. Hej Madde!
    Jag såg inte programmet igår-men har precis sett de nu.
    Jag blir både tårögd och ledsen för din skull- jag tycker att du verkar vara en så omtänksam och jordnära person som verkligen sätter dina barn först 🙂
    Att människor bara kan få för sig att skriva så elaka saker och sedan inte fatta att de tagit dig hårt-ja dom människorna behöver verkligen hjälp.
    Mycket bra att du tog tag i hela situationen-ingen ska behöva stå ut med de som du och din underbara familj har fått göra.
    De ända rätta är nog att fortsätta att polisanmäla dom som håller på-kanske de kan bli ett stop på de hela då.
    Du är strong Madde 🙂
    Styrkekramar till dig och hela din underbara familj <3
    Kramis

  22. Förstår inte hur man kan göra så mot andra människor. Det är tur att du verkar vara en stark person, själv hade jag brutit ihop. Du öppnar dig och visar din fina familj och vänner. För oss är ni en förebild. Älskar att läsa din blogg och jag hoppas folk kan visa tacksamhet ist för att ni är så öppna och väljer att dela med er. Vi har ett barn och väntar en till och ni har betydligt fler men ser sidor hos er som vi inte gör med våran familj för vi tänker att vi ej har tid. Det är väll en bortförklaring, vi jobbar på att försöka göra lite mer äventyr. Kollade även på gamla avsnitt av familjen annorlunda när ni hade skattjakt med barnen, perfekt lek till min dotters 2 års kalas så den kommer jag låna av dig haha. All lycka till er, ni är underbara kämpa på ni klarar allt 🙂

  23. Såg även jag programmet. Stå på dig! Man kan inte älska alla men att skriva elaka och nedlåtande kommentarer till någon är inte OKEJ. Oavsett om det är i en blogg,mail eller på FB. Men det är ”lätt” att vara tuff bakom en datorskärm……
    Läste även artikeln i Året runt på jobbet igår 🙂 jag och några av våra boende satt och prata lite kring att ha många barn och de ser inget konstigt i det. För många av våra äldre är det ju vanligt att vara många syskon 🙂

    Ha en bra dag

  24. Hej Madde har sett dig och familjen i tv programmet familjen annorlunda har själv 3 små knoddar och förstår inte hur du fixar med alla dessa små.Ska bli grymt kul att djup dyka lite i er vardag o kanske ta till sig några tips om hur man klarar en stor familj på bästa sätt. Synd att se hur du blir utsatt för alla dess troll med se det positiva jag tror att du fått en massa nya följare genom inslaget i trolljägarna. Visst själv inte om din blogg innan. Även om det finns troll tror jag dom flesta människor är bra och känner sympati för ingen vill bli utsatt för kräkningar. Stå på och stå upp för oss mammor med stora familjer 😀 styrke kramar

  25. Hej jag tycker du och din familj är fantastiska och man blir så glad av att se er på tv, Jag tycker du ska skita i alla de som är elaka för det är energi tjuvar som inte är värda att slösa energi på. Att klara så många barn som ni är i er familj beundransvärt, Jag är själv tvåbarnsmamma snart trebarnsmor och jag blir imponerad hur ni få tiden att räcka till ni föräldrar i familjen annorlunda som har så många barn, Många varma kramar till dig och din underbara familj, Carin.

  26. Hej Madde, jag såg på tv3 och Trolljägarna som så många andra 😉 Jag hörde att du utreds för endometrios, jag har själv den sjukdomen och fick min diagnos för 4 år sedan tror jag att det var. Tänkte tipsa dig om att endometriosföreningen finns och även en sida som heter Medsystrar, de har både öppna och slutna grupper på Facebook. De är jätteskönt att få stöd av människor som förstår hur man mår utan att man måste förklara, det har hjälpt mig många ggr när jag mått som sämst att veta att jag inte är ensam.

  27. Hej,

    Läser här ibland men har aldrig kommenterat. Det är ju helt sjukt hur människor beter sig. Undra om de skulle våga säga detta direkt till dig, det är de för fega för. Istället gömmer de sig bakom skärmen. Så fult och fruktansvärt gjort. Har man inget bra att säga kan man lika gärna vara tyst anser jag. Bra att du polisanmäler allt nu, starkt gjort. Hoppas det inte dyker upp fler elaka människor nu. Du är stark och en bra mamma.
    Kramar Tessan

  28. Hej. Såg på Trolljägarna å hörde att du utreds för endometrios. Hur går det med den utredningen ? Har dom kommit fram till ngt? Jag har själv endometrios. De sägs att de blir bättre av en graviditet. Men i mitt fall blev det sämre 🙁 jag hoppas verkligen inte att fina du har den sjukdomen. Du kan väl skriva ett inlägg om hur de går med utredningen ?Kram

  29. Det är sjukt hur människor kan hålla på så. Att en så pass gammal kvinna inte kan veta bättre, tycker att hon borde ha stått upp för vad hon gjort och visa sig i tv och be om ursäkt.
    Hoppas du slipper henne och andra troll.
    Alltid finns det dem som ska störa sig på allt möjligt onödigt.
    Jag undrar om det skulle vara likadant om papporna i familjen annorlunda programmet bloggade, det känns som det alltid är kvinnor som råkar ut för näthat.
    Det är bra att du inte tänker acceptera sådant beteende mera!! Stå på dig!!

    Hoppas det går bra med renoveringarna i nya huset 🙂 Du har bra inrednings smak.

  30. Hej där tjejen!

    Kollar nu på Trolljägarna.
    Läste samtidigt härinne på bloggen att du överväger att gå vidare.
    Om du är stark ( vilket jag tror du är) så gå vidare! Sätt dit alla troll som cirkulerar här.

    Massor med kramar till dig o familjen

  31. tycker det är bra att du var med i trolljägarna att du sätter ner foten och visar att det är INTE okej att göra så .det är många som ser upp till dig och många ungdomar ser säkert programet och tack vare dig tror jag att de oxå vågar säga ifrån.
    tycker om att läsa din blogg och tycker det är super tråkigt visa kommentarer du får .
    men bara stå på dig .jag känner dig inte men jag följer ju din blogg och så klart familjen annorlunda vad jag kan se så verkar du vara en jätte bra mamma .
    läst att det sticker i folks ögon att du är ute och festa och lägger upp bilder på dig själv och att du köper massa till dig själv,men vet du det tycker jag är bra för vi mammor är riktigt dåliga påatt ta hand om oss själva och inte gör så mycket för oss själva.
    många kramar på dig

  32. Som så många andra så såg jag också trolljägarna. Jag blir förvånad över allt hat som finns..

    Ville bara skicka en kram och säga att jag håller med om att man får ha åsikter men hatet kan man hålla inom sig, istället för att spy ut det över människor på internet.
    Ha det bra!

  33. Vill skicka ett stort tack till dig och alla andra som berättar sin historia i trolljägarna! För att ni ställer upp för alla oss som vistas på nätet. Framför allt alla barn och ungdomar. Nätet har blivit en slags ny arena där det är ”okej” att slänga skit över andra människor på ett sätt som inte skulle hända i verkliga livet. Många barn som varit mobbade i skolan har åtminstone haft hemmet som sin fristad. Nu kan de inte va trygga någonstans från alla kommentarer längre. Många bloggare väljer att vända ryggen mot trollen och inte bry sig. Det förstår jag. Men det löser inga problem. Så Tack! För att du lyfter frågan och visar att detta är inte okej och det är ingenting som nån ska behöva leva med. Offentlig eller ej.

  34. Jag brukar sällan kommentera här men jag har läst din blogg varje dag sen något år tillbaka å jag älskat verkligen din familj . Jag får så mycket positivt energi å din blogg gör mig lycklig du är så fin å ni är så fina hela eran familj stå på dig å jag gillar att du är du å lika med alla dina barnvagnar jag är exakt lika som dig har just nu 9 st hemma å har haft totalt 29 vagnar på 3 barn så jag vet exakt vad du menar kram till dig å hela din familj ❤️

  35. Du är grym! Ser alltid fram emot torsdagar då jag får se er härliga familj på tv! Jag har inga barn själv ännu men bada längtar till den dagen då jag & sambon ska bli föräldrar. Ni är härliga föräldrar.

  36. Hej Madde!
    Tycker att du är underbar! Såg ”Trolljägarna” och jag kan inte förstå hur vuxna människor kan bete sig på det där viset. Så omoget! Stå på dig och anmäl så fort det dyker upp nåt sånt där.

    Kram

  37. Kram! Hoppas att detta verkligen ger en tankeställare. Under hela hösten gömde sig personer under argumentet yttrandefrihet och att man har rätt att tycka annorlunda. De var riktigt hemska och fruktansvärt otrevliga båda mot dig och flera av oss läsare, som sa emot och vägrade acceptera att detta var okej.?.

  38. Heja dig!!!!
    Kränkningar, mobbing, hot osv är Aldrig okej!!!
    Vi är nog många som sett programmet och står bakom dig!
    Ut med trollen Madde!!!!
    Och ha en riktigt härlig vecka med mycket soooool!!!

  39. På sista tiden har det varit mycket bättre stämning i kommentarerna, som jag upplever det i alla fall. Det jag tyckte var jobbigt tidigare var ”kriget” mellan de som kommenterade. Så blir ju lätt kommentarsfältet lite som ett diskussionsforum och det tycker jag kan vara ganska intressant faktiskt!

    1. Upplevde inget ”krig” snarare reaktioner på att vissa kommentarer inte var okej. Säger man inget är det lika med att tillåta att alla uttalande är okej. Oavsett vad Maddes inlägg handlade om kom det pikar och kränkande kommentar under ”rätten att tycka olika”. Frågan var går gränsen för respekt och god nätetik i sociala sammanhang?)

      1. Jo fast även vanliga snälla frågor kunde bli påhoppade med ”vad har du med det att göra?” och om någon råkade fråga något som skrivits om någon gång förut fick den svaret ”det har faktiskt stått förut”. Men en ny läsare kanske inte läser hela bloggen från scratch så man måste väl få fråga tycker jag…Det var en väldigt otrevlig stämning. Och att hoppa på de otrevliga tyckte jag nästan ”eldade på” stämningen, om det ignorerades totalt kanske det inte blivit så stort? Jag vet inte….Hur som helst är det bättre nu! Men samtidigt tråkigt om ingen ”vågar” skriva en annan åsikt längre även på ett fint sätt. Jag tycker diskussionerna kan vara intressanta, det visar ju hur olika vi är och hur olika vi uppfattar saker. Men jag vet ju inte om Madde tycker det är OK att det blir lite diskussioner i kommentarsfältet?

  40. Bra gjort! Det är stor skillnad på att tycka olika och argumentera och till att bara uttrycka kränkningar och vara ute för att verkligen trycka ner en person. Om någon skriver till mig att hen inte tycker som mig och sedan ger argument så är det något jag kan ta. Om hen däremot skriver att jag är en korkad och ful (VARFÖR drar de alltid upp utseende när det gäller kvinnor? Som att vi ens VILL vara attraktiva för sådana idioter.) så är det bye bye kommentar.

  41. Jag har följt dig och din familj sen första gången ni medverkade i familjen annorlunda, ni är lätt den härligaste familjen i programmet så när jag såg att ni skulle medverka i år igen så hoppade jag av lycka!!
    Jag såg även gårdagens avsnitt av trolljägarna idag, och jag tyckte det var otroligt starkt av dig att ställa upp. Jag blir så fruktansvärt äcklad utav sådana människor och speciellt kvinnan som varit på dig år efter år, en 60årig gammal kärring som inte har bättre för sig än att hacka på dig, SORGLIGT!!!!
    Jag önskar dig och din familj all lycka, massor av kramar!

  42. Jag skulle kunna ha varit en hater i yngre dagar om internet varit lika stort på den tiden. Idag kan jag blicka tillbaka och se vad min bitterhet berodde på. Det som låg bakom allt var min låga självkänsla, avundsjuka och bristen på liv. Jag var inte tillfredsställd ned hur min vardag såg ut. Mina dagar gick ut på att jobba äta sova och jag var så fruktansvärt olycklig. Hämmad av socia fobi att göra det jag drömde om.
    Idag har jag flyttat, bytt jobb, blivit sambo och fått två barn och mår så otroligt bra. Och idag finns inte ens tanken på att spy galla över någon annan människas liv.
    Jag kan istället glädjas över andras framgång. Jag kan le igenkännande när andra gör misstag eftersom vi alla bara är människor och inte utformade att vara felfria.
    Du rockar Madde♡

  43. Såg om näthatet mot dig på tv. Fruktansvärt! Jag tror att dessa människor inte inser hur illa de gör andra människor när de gör på det här sättet… Anmäl!!! Kram!

  44. Stå på dig och gå vidare med ärendet!!! Jag tycker att handling betyder mer än ord, hur ångerfull man än kan verka genom att säga att man är det, betyder ingenting alls om man inte VISAR det! Att betala skadestånd och skicka en blomma och skriva en personlig ursäkt är verkligen DET MINSTA man kan göra i ett sådant här läge. Förstår inte ens hur människor som gör såhär från första början är funtade…

  45. PS. ”Jag är inte en sån tjej” om och om igen. just den kommentaren i programmet GÖR MIG GALEN!!! För det är just precis den tjejen hon är!!

  46. Så sjukt tråkigt med människor som skriver elaka saker. Jag älskar att följa er i familjen annorlunda och här på bloggen. Ni är en jättefin familj!

  47. Bra gjort att vara med i programmet. Tycker du verkar vara en rolig människa med skinn på näsan =) Du ser också fantastiskt fräsch och fin ut , bra gjort med tanke på alla barn du har att ta hand om…

    Stor kram /Josefine

  48. Fan vad snygg du är helt sjukt för en ca30 årig kvinna fyfan kämpa på med näthatet ingen ska kränka nån!!

  49. Hej Madeleine!
    Ikväll satt jag och kollade på familjen annorlunda och senare reprisen av Trolljägarna. Blev så chockad å se dig där! Blev så himla arg när jag såg inslaget! Ni är favvoofamiljen i annorlunda 🙂 Det är så roligt att titta på! Jag blir så imponerad å avvis 😛
    32 år och 9 så himla fina barn och att du är så snygg!! Visste inte att du hade en blogg. Jag brukar aldrig läsa bloggar, jag twittrar inte å så.. Men kände efter det här inslaget att jag bara ville skriva nåt…

    Vilka sjuka människor det finns!! Att folk orkar, har tid. Det är så vanligt att folk som är avundsjuka och mår dåligt tar ut sitt skit på folk dom är avundsjuka på/tycker e lyckade. Hon har säkert inga barn själv och önskar sig det du har.

    Dina barn är så himla söta! Och glada, märks att dom mår bra! Tänk va härligt att ha så många syskon. Och i framtiden sen, Då uppskattar man det säkert ännu mer 🙂 Och du är så grym som hinner med allt och även hinner med dig själv! Att du skulle vara en dålig mamma för att du tar hand om dig själv och har din egentid som ”trollet” (Skulle vilja kalla henne nåt annat, men inte så passande) hade sagt. Hahahaha tvärtom!! Jätteviktigt! Mår man bra själv så strålar det ut på andra och dom runtomkring mår bra! Du och Micke är så snyggt par också! 🙂

    Så bra att det här kom med i trolljägarna!!! Starkt av dig!
    Ha det bäst! Nu ska jag börja kolla din blogg 😉
    Kram Linda

  50. Bara en liten Cyber Kraaaaaam så du dinglar med benen …..
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    Nu har jag släppt ner dig för att Kramas igen 🙂
    Ha dé gott ♡ …

  51. Hej Madeleine,
    Brukar inte kommentera i bloggar på nätet. Men efter Trollhägarna i TV3 känner jag mig tvungen. Det du och många andra är utsatta för är överjävligt. Stå på dig och ta hand om dig.
    Mvh
    Jessica

  52. Fruktansvärt frustrerande med troll som av någon anledning inte använder sitt förnuft när de sitter bakom en skärm! Ta hand om dig och familjen 🙂

  53. Du är en super härlig människa och jag beundrar dig!
    Enormt trist att andra människor inte kan uppföra sig & bemöta andra så som man själv vill bli behandlad 🙁 🙁 🙁

    KRAMAR

  54. Hemska, avundsjuka människor det finns! Jag tycker ni är en underbar familj ovh du är en fantastisk mamma! Jag som är 24 och ”bara” har 3 barn avundas din styrka och mod med så många fina barn! Heja dig Madde! Stor kram 🙂

  55. Pingback: Näthat! | Niiinis
  56. Hej

    Jag såg ”ditt program” av trolljägarna nu ikväll på mobilen… jag förstår verkligen hur du känner… eviga nålstick gör att ballongen läker luft hela tiden… stå på dig. ..

    ANMÄL!! gå vidare med de du har lyckats få in en stämning… fullfölj den… så du får känna att de blev avslutat helt och inte att något ligger kvar å pyr… jag har själv blivit utsatt utan upprättelse… jag vet inte ens av vem/vilka de kom… jag har sökt till trolljägarna men de tog inte upp de för att de inte är aktivt just nu… så jag förstår hur du känner…

    Jag följer familjen annorlunda varje vecka… jag är så sjukt imponerad av att ni får de att funka allt de vardagliga…

    Vill ni någon gång ha en vovve till i familjen så hör av dig 🙂 min och min bästa väns kennel skulle gärna placera en liten hos er för ni är bara så underbara 🙂

    Kärlek och respekt till dig av hela mitt hjärta
    //j

  57. Har Sj drabbats av näthat å stalkers. Lider med dig men du e stark – e på din sida Madde. Stor kram till dig å din familj ❤️

  58. Hej! Såg trolljägarna nyss, det är chockerande av hur människor beter sig. Det känns ju verkligen som avundsjuka på sandlådenivå hos dessa människor. Jag säger bara anmäl, om orken finns hos dig!

    Du verkar vara en superhärlig bra mamma till din fina familj ❤️❤️ All kärlek till er

  59. Du är en jättebra mamma och en stark tjej, det är bra att du står upp för dig själv. Gå vidare med detta!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *