Familjen består av mig, mamma Madeleine 34 år, som driver en av Sveriges absolut största, mest besökta mammabloggar. I mitt liv finns också pappa Micke 38 år, Victor 18år, Oliver 16 år, William 12 år, Engla-Freja 9 år, Adam 8 år samt tvillingarna Charlie, Colin 6 år och Tuva-Li 4 år och EmmyLou snart 2 år. Hundarna Devil och Buster samt ragdollkatterna Trasan och Elsa. Här kan ni följa mitt liv fullt med toppar och dalar. Alla barnen, min vardag & fest. På den här bloggen hittar du mamman som alltid har många bollar i luften.

Tjejkväll!

Ja så har man vaknat till liv. Nejvars det blev inte så hårt igår kväll, men vi hade fantastiskt roligt. Åt goda pajer och krispig sallad, spelade spel och dansade. Jag var hemma hos min brorsdotters bästa kompis Karin.

wpid-2015-01-25-17.10.30.jpg.jpeg

Min fina brorsdotter Linn ♥

wpid-2015-01-25-17.13.22.jpg.jpeg

En rolig kväll!

Verkligheten kommer ikapp och nu är vi uppe i huset igen och fortsätter att renovera. Kämpa kämpa snart kan vi flytta in. Många som har mejlat mig angående min luftvärmepump. Jag tänker att jag ska sammanfatta allt i ett inlägg sen om hur jag tycker det funkar.

Om en stund ska jag tipsa er om en superbra utförsäljning , håll ut straxt tillbaka!

En reaktion på ”Tjejkväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *