Familjen består av mig, mamma Madeleine 34 år, som driver en av Sveriges absolut största, mest besökta mammabloggar. I mitt liv finns också pappa Micke 38 år, Victor 18år, Oliver 16 år, William 12 år, Engla-Freja 9 år, Adam 8 år samt tvillingarna Charlie, Colin 6 år och Tuva-Li 4 år och EmmyLou snart 2 år. Hundarna Devil och Buster samt ragdollkatterna Trasan och Elsa. Här kan ni följa mitt liv fullt med toppar och dalar. Alla barnen, min vardag & fest. På den här bloggen hittar du mamman som alltid har många bollar i luften.

Lite före och efter!

Igår hade jag bestämt mig för att ta en vilodag. Grejade lite ändå i huset och det är ju så roligt när man ser vilken skillnad det blir. Men det är ett riktigt slitjobb.

huset9

Slipa garderobsdörrar kan ju vara riktigt roligt 🙂

Snart är sovrummet färdigt. Det ska sättas golvlister och målas en gång till på garderoberna sen är det klart. Tänkte bjuda på en förebild. Det här är en bild som låg ute på mäklarens sida.

wpid-4ae9kkf5lrvk5a2f_w669_h446_smmaxsize_rc10color-a255-r255-g255-b255allsoft.jpg.jpeg

Och efter mycket slit och jobb så börjar det nu ta sig och såhär ser det ut nu…

huset10

Det är ett helt annat rum! Jag är sååå nöjd. Vi har tagit bort heltäckningsmattan, målat tak och väggar och lagt nytt golv.  När allt är klart så lägger jag upp flera bilder. Golvet ni undrade över som ligger i sovrummet köpte jag på Jem o Fix. De sa att det var ett utgående golv tyvärr, annars hade jag köpt på mig till resterande rum på övervåningen också. Men jag tänker att det kanske finns något liknande någon annanstans?

IMG_3229

Det går liksom åt det gråa hållet och ser lite gammalt ut (och på bilden lite dammigt).

Nästa projekt är hallen som ska få sig en ny look. Det ska slipas trappa, målas på väggar och tak. Dessutom så ska vi ta bort en garderob som sitter fast i hallen. Sen är det bara köket kvar på nedre våningen (läs bara haha).

Ikväll ska jag åka till Linköping och träffa Erik och Kian från Paradise Hotell. Jag berättar mer om det sen…

Kram ♥

37 reaktioner på ”Lite före och efter!

  1. Jättefint! Ser fram emot mer för och efterbilder! Skulle jättegärna se planlösningen på ovanvåningen också. Vad du verkar händig och tar dig för det mesta.

    En helt annan fråga, har du använt babynest till någon av dina? Är det bra/onödigt? Är gravid med nr 3 och funderar på om man ska köpa det denna gången.

    1. Hej Nina, jag har ett babynest till min 3a men har aldrig använt det eftersom min bebis bara vill sova i famnen på dagarna och på min arm på nätterna… Så JAG är glad att jag fick låna ett, annars hade det varit att kasta pengarna i sjön. Men själva idén är kanonbra. Perfekt om bebisen vill ligga i den i sängen sen. Jag nojjar ju över spädbarnsdöd denna gången o så hade ju babynest varit bättre än på min arm… Men där tycker vi inte lika, jag och bebisen 😉
      http://lotte4.blogspot.se

    1. Ja eller hur. Skulle passa Madde perfekt. Hon som gillar fest, glitter och glamour. Då kan hon få all den uppmärksamhet och bekräftelse som hon verkar ha extremt behov av.

          1. Du har ett dåligt liv tydligen stackare.Madde bryr sig inte. Det är väl tråkigt för sådana nät troll som du och dina alias.

  2. Shit vad ni jobbar o va fint de blir!!
    Vi renoverar oxå för fullt.Vi bygger till vårt hus.Golvet är skitfint.Vi har ett snyggt i vår hall.Vitt med lite trä som går igen..Snyggt enligt mig.Kolla in i min blogg så lägger jag upp en bild där.Tror du gillar den stilen.Du vet de jag mailat dig om ngr ggr.Har du hört något för de är samma fortfarande.Kram på er o trevlig helg//Monica

  3. Vi har ett likande golv på vår ovanvåning, sol vi köpte på hornbach. . Det har blivit jätte mysigt i ert sovrum ☺

  4. tjusig! golvet var supersnyggt!

    jag har haft två hus och bytt kök i båda. kan varmt rekomendera att boka tid hos flera som säljer kök, en del gör hembesök. dom har så mycke bra ideer och är kanon att bolla med. sen måste man inte köpa kök just hos dom i slutändan.

    jag har ett strömsdalskök nu och hade sparat minst hälften om jag köpt epoq som elgiganten säljer :-/ .. dom brukar ha bra erbjudanden på sina kök mellan varven också.

    lycka till!

  5. wow vilket otroligt fint golv som gömde sig där under =) Slitsamt med renovering men som du säger så är det ju sjukt roligt också när man ser resultaten…är så sugen på Huuus men kommer aldrig något som passar…
    annasvarld.vimedbarn.se

  6. Huvudsaken är ju att de som bor i huset tycker att det blir fint! Jag har lite svårt för blommigt och skulle inte ha det själv men det passar Maddes stil. Och jag tycker inte att det är fult för det, bara inte min stil. Golven gillar jag däremot skarpt!
    Har ni luftvärmepump i Victors ”koja” också eller vad är det för värme där? Det är det jag ser mest fram emot att se inredningen och stilen på då jag också har en tonårsson och det är så svårt att få till hans rum. Han är inte ett dugg intresserad själv av inredning…

  7. ina, vad bra att Madde kan se att jag enbart använder mig att detta namn och inget annat. Jag har inget att dölja så det där med alias är något du helt tagit ur luften. Du måste ha ett minst lika tråkigt liv själv som tror att din uppgift är att hacka på andra läsare och leka försvarsadvokat åt Madde. Hon klarar sig så bra utan dig. Om det är någon som är ett nättroll så är det du. Tror inte det är någon här som bryr sig om dig så det så.

    1. Tror du det .Du är nog väldigt ung tror jag. Sant är att Madde vet vem du är.Det var väl en överraskning????Tönt kan du vara själv.Troll.

      1. Jag är precis som Madde evigt ung. Ja du tycks ju tro att jag har flera olika alias men det ser ju Madde att jag inte har. Att säga vad man tycker är inte att vara ett nättroll, du borde ta och läsa på lite först innan du slänger ur dig en massa ord som du inte ens förstår innebörden av. Är mycket du borde lära dig istället för att leka bloggpolis.

          1. ina, lovisa, eugenia och allt vad hon nu kallar sig tycks tro att hon är bästis med Madde. Så jäkla töntigt!!

        1. Du borde uppföra dig som folk. !!! Sen kan du ju tjata om att jag är polis tills du tröttnar det bryr jag mig inte om. Tänker aldrig ge mig mot MOBBARE!!

          1. ina, du kan ju börja själv med att bete dig lite normalt. Madde struntar garanterat i dig och alla dina alias. Du verkar leva ett riktigt skitliv. Du kan ju tjata bäst du vill, ingen bryr sig. Det är du som mobbar men det är du för trög för att fatta. Du verkar inte mycket förstånd alls.

  8. Oj vilken snygg tapet;). Vart är den köpt? Vad har ni gjort för förarbete på väggarna? Behöver man alltid dra den gamla tapeten?

    1. Jenny, den är köpt på rusta. Det blir bäst resultat om man tar bort gamla tapeter,men är det slätt och inget som lossnat så går det att tapetsera över.

  9. Jätte fint! Du är duktig och driven, som fixar så mycket! Fräsch tjej, fina barn och skapar ett vackert hem! Lycka till med resterande renovering!

  10. Lilla Ida du har ingen aning . Du vet inte ett dugg . Det roliga är att Madde och jag är kompisar. Det du, och kompisar håller ihop i vått och torrt!! Så lägg av med ditt tjat och påhopp om hur hon lever och gör.Du behövs inte här.Hej då.

    1. ina, är du dum i huvudet på riktigt?? en nolla är vad du är. troll. lägg ner ditt jäkla tjafs någon gång. Du kanske ser att det är fler som är trötta på dig? Tycker synd om dig som är så korkad. Du har aldrig tillfört något annat än dålig stämning. Ingen skulle sakna dig om du försvann härifrån, så stick.

  11. Hej!
    Vilken förändring,till det bättre. Snyggt!
    Ett tips som vi alltid gör…. tar bort ”gulnade” kontakter och lägger dom i klorin. Då blir kontakterna vita och fina igen:) På en del jätte gamla kontakter hjälper inte det, då sprayar vi dom vita med spray färg. Mycket snyggare med fräscha kontakter till nya tapeter/färg:)

  12. Hej!
    Vad heter den nya tapeten från rusta?
    Köpte själv en för några år sen och tapetserade en bokhylla me. Jättefin! Skulle vilja ha väggen bakom i samma tapet nu, men de verkar inte ha kvar exakt samma tapet. Denna tapet är dock väldigt lik den tapeten om det nu inte tom är den. Mejla gärna vad den heter!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *