Familjen består av mig, mamma Madeleine 34 år, som driver en av Sveriges absolut största, mest besökta mammabloggar. I mitt liv finns också pappa Micke 38 år, Victor 18år, Oliver 16 år, William 12 år, Engla-Freja 9 år, Adam 8 år samt tvillingarna Charlie, Colin 6 år och Tuva-Li 4 år och EmmyLou snart 2 år. Hundarna Devil och Buster samt ragdollkatterna Trasan och Elsa. Här kan ni följa mitt liv fullt med toppar och dalar. Alla barnen, min vardag & fest. På den här bloggen hittar du mamman som alltid har många bollar i luften.

Dagen efter piller till frukost?

Okej extreeeemt uttråkad! Några av barnen är fortfarande hemma och är sjuka och min feber kommer och går. Helvete jag har ju inte tid med det här nu.

Läste i Aftonbladet om en kille som blev sjuk av att ta selfies. Han tog 200 selfies om dagen. Det kan ju inte vara nyttigt?

Bild 2014-12-17 kl. 14.54

Bild 2014-12-17 kl. 14.57

Bild 2014-12-17 kl. 14.53

Bild 2014-12-17 kl. 14.50

Bild 2014-12-17 kl. 14.51

Bild 2014-12-17 kl. 14.49

Bild 2014-12-17 kl. 14.55

Bild 2014-12-17 kl. 14.56 #3

Fast ja den mobila revolutionen har kanske sin baksida? Jag ska titta på en dokumentär ikväll 22.00 på SVT1 om just det här. Tydligen så kan mobilanvändade överstimulera hjärnans belöningssystem? Vad tror ni? I så fall tror jag väääldigt många skulle kunna få en selfiediagnos! Åå kan det vara så illa att jag missar Paradise Hotell finalen alltså? Åå det skulle ju verkligen vara förskräckligt! Eller? Tittar ni på Paradise Hotell? Förlåt men jag fattar verkligen inte hur man kan vilja följa det. Eller jo jag förstår ju att det drar tittare för att deltagarna verkligen förnedrar sig. Men hur kan någon verkligen vilja sjunka sååå lågt? Fick höra av min koordinator på produktionsbolaget som jag jobbat med nu under hela hösten att deltagarna blivit erbjudna dagen efter piller till frukost. Är det sant så är det är ju helt sjukt!

11 reaktioner på ”Dagen efter piller till frukost?

  1. Jag skulle aldrig få för mig att titta på ett program som Paradise Hotell, av det jag läst om det så känns det otroligt ytligt och barnsligt. Förstår inte vad det går ut på, finns det någon tanke bakom eller vad är grejen? Visst, allt behöver inte vara gravallvarligt men det är så trist med all yta som finns överallt.

  2. Finns ju massor av olika anledningar till att folk kollar på Paradise hotel och man kan diskutera det i evigheter. Jag kollar på det, men endast av den anledningen att jag vill se vad det är för idioter som vill delta i något sånt program. Skämskudden är inte speciellt långt borta kan jag ju säga.!

  3. Får väl vara en omogen barnslig 8 barnsmamma, tittar på paradise hotel finalen just nu. Ni får väl titta på set så ni fattar vad det går ut på , det är ett spel precis som många andra dokusåpor.

  4. Allvarligt!!! På riktigt… Dagen efter piller. De vill bli kända till ett sjukt högt pris. Det varar ju inte så länge heller! Sen är man bortglömd…och så ha detta bland anhöriga. Uhhh

  5. Paradise hotel big brother har inte ens kanalerna de visas på. Det handlar ju mest om att visa halvnakna storbröstade tjejer och det är ju inte så intressant för mig.

  6. Om man skall vara krass så vad fan sänder Paradise Hotel för signaler till unga? Fattar inte hur TV kan sponsra en sådan mentalitet. Jag såg första avsnittet och det gav en ganska klar bild över ursäkta utrycket, vilken djävla skit det är

  7. 5 minuter i rampljuset, vissa torskar på uppmärksamheten, blir mediahoror som säljer sin röv for nothing:))))))))))))))))))!!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *