Familjen består av mig, mamma Madeleine 34 år, som driver en av Sveriges absolut största, mest besökta mammabloggar. I mitt liv finns också pappa Micke 38 år, Victor 18år, Oliver 16 år, William 12 år, Engla-Freja 9 år, Adam 8 år samt tvillingarna Charlie, Colin 6 år och Tuva-Li 4 år och EmmyLou snart 2 år. Hundarna Devil och Buster samt ragdollkatterna Trasan och Elsa. Här kan ni följa mitt liv fullt med toppar och dalar. Alla barnen, min vardag & fest. På den här bloggen hittar du mamman som alltid har många bollar i luften.

Högsta önskan!

Har ikväll lärt mig att gilla bulgur. Har alltid haft svårt för att äta just bulgur men nu så fick jag till det och det är ju riktigt gott. Sakta men säkert försöker jag lägga om kosten igen och äta bättre. Tar en stund innan man är inne i det men skönt att slippa känna sig så himla uppblåst.

december20

december21

Så var jag och tittade på Oliver när han tränade fotboll med a-laget. Han är riktigt jäkla duktig faktiskt. Jag är så stolt över honom. Olivers högsta önskan är få spela fotboll i någon större fotbollsklubb och vet ni jag tror han kommer lyckas.  Han är envis min lilla pojke.

december22

december23

december24

Nu ska jag tvinga mig upp för trapporna och lägga mig bredvid Emmy. Imorgon ska vi upp tidigt som sjutton och packa ihop luciakläderna som ska med till dagis. Tuva-Li ser verkligen framemot att få sjunga julsånger.

Sov gott och sweet dreams  😉

3 reaktioner på ”Högsta önskan!

  1. Hihi hoppas ni får en bättre lucia än vi fick…vi hade en supertjurig kille som skulle fira lucia på föris men blev ingen höjdare så ville mest bara hem…
    annasvarld.vimedbarn.se

  2. Prova Druvans Helbulgur. Mkt godare än den krossade varianten. Tar lång tid att koka, jag kokar längre än det står på förpackningen. O så det en skrev före mej; lägg i buljong. Själv använder jag Renee Voltaires lantbuljongpulver!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *