Familjen består av mig, mamma Madeleine 34 år, som driver en av Sveriges absolut största, mest besökta mammabloggar. I mitt liv finns också pappa Micke 38 år, Victor 18år, Oliver 16 år, William 12 år, Engla-Freja 9 år, Adam 8 år samt tvillingarna Charlie, Colin 6 år och Tuva-Li 4 år och EmmyLou snart 2 år. Hundarna Devil och Buster samt ragdollkatterna Trasan och Elsa. Här kan ni följa mitt liv fullt med toppar och dalar. Alla barnen, min vardag & fest. På den här bloggen hittar du mamman som alltid har många bollar i luften.

Jag vill skämma bort barnen!

Femton dagar kvar till julafton. Det gör ju absolut ingenting om det kommer lite snö nu så man kan få lite julfeeling. Barnen är mest laddade inför flytten till nya huset. Och det är väl inte så lustigt, det är ju bättre än alla tomtar i hela världen. Åh jag vill bara att tiden ska gå fort nu. Fast inte för fort, lilla Emmy växer ju så det knakar.

december11

december15

december13

Den här julen kommer det inte bli så många julklappar. Vi har sagt att vi ska spara tills vi har flyttat så kan barnen få köpa sig lite nytt till sina rum istället. Julen är annars en högtid när jag vill skämma bort barnen. Det finns inget så roligt som att se barnens nyfikenhet och förväntan innan tomten kommer. Det ska vara en stooor grann gran och många klappar. Jag ser framemot nästa jul, då kommer det med betoning bli en riktigt maffig julafton. Kanske ska bjuda hem hela tjocka släkten?

Nu ska jag iväg på dejt, men vi hörs om en stund då ska jag publicera en lycklig vinnare till en sparkcykel 🙂

6 reaktioner på ”Jag vill skämma bort barnen!

  1. Jag älskar julen men mest allt innan, när julafton väl varit känns det som jag gick in i en vägg och allt tog slut. Då vill jag ha ner allt på direkten och ha vår. Men i år ska jag fortsätta njuta, vill inte att tiden ska rusa, vill njuta av min bebis länge! Men nu är hon två månader och jag snusar på henne så mycket det bara går❤️

    http://lotte4.blogspot.com

  2. Det är en jättebra idé att som ”julklapp” få bestämma saker till sina rum när ni väl flyttat. En rolig grej skulle väl vara att de fick titta i kataloger och ringa in det som de skulle vilja ha i sitt rum (varje barn får en färg var). Så kan man se ungefär vad de vill ha och så kan man sen se vad som passar/får plats osv. Och så kanske de får välja 1-3 saker av alla de ringat in när det väl är dags. Det är ju en julklapp i sig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *