Familjen består av mig, mamma Madeleine 34 år, som driver en av Sveriges absolut största, mest besökta mammabloggar. I mitt liv finns också pappa Micke 38 år, Victor 18år, Oliver 16 år, William 12 år, Engla-Freja 9 år, Adam 8 år samt tvillingarna Charlie, Colin 6 år och Tuva-Li 4 år och EmmyLou snart 2 år. Hundarna Devil och Buster samt ragdollkatterna Trasan och Elsa. Här kan ni följa mitt liv fullt med toppar och dalar. Alla barnen, min vardag & fest. På den här bloggen hittar du mamman som alltid har många bollar i luften.

Började dagen med egentid…

I morse fick jag lite egentid. Tog en lång dusch, gjorde inpackning i håret och fick frukost på sängen. Lilla Adam satte på kaffe till mig och Wille hade gjort smörgåsar. Kände mig otroligt bortskämd.

Jag hade tänkt att spara mina morgonrockar tills vi har flyttat men idag var det ett perfekt tillfälle att ta på sig den.

nameway2

nameway1

Vad tycker ni om min morgonrock? Jag tycker det är jätte roligt att man kan välja att brodera in vad man vill. Vill ni ha en egen morgonrock eller något annat så kika in HÄR! Perfekt tips om man inte vet vad man ska ge bort i present tex.

Ikväll ska jag planera morgondagen, berättar mera om det ikväll 🙂

5 reaktioner på ”Började dagen med egentid…

  1. Låter som en riktigt skön start på dagen, vilka gulliga barn du har 🙂 Snygg morgonrock också. Spännande med flytten och nya huset 🙂

  2. Hej! Mysigt med lite tid själv. Nu ska man planera till jul. Köpa julklappar m.m. Du har väl fullt upp med allt nu.Flytta är kul men jobbig. Kram.

    1. Inte bara i denna blogg heller…tyvärr dessutom samma reklam. Roligare att läsa ”små” bloggar som känns äkta och inte är sponsrade 🙂 Visst, jag fattar, det är ”storbloggarnas” jobb och inkomst och jag missunnar ingen det men det är så tråkigt och känns inte äkta längre! 🙁

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *