Familjen består av mig, mamma Madeleine 34 år, som driver en av Sveriges absolut största, mest besökta mammabloggar. I mitt liv finns också pappa Micke 38 år, Victor 18år, Oliver 16 år, William 12 år, Engla-Freja 9 år, Adam 8 år samt tvillingarna Charlie, Colin 6 år och Tuva-Li 4 år och EmmyLou snart 2 år. Hundarna Devil och Buster samt ragdollkatterna Trasan och Elsa. Här kan ni följa mitt liv fullt med toppar och dalar. Alla barnen, min vardag & fest. På den här bloggen hittar du mamman som alltid har många bollar i luften.

flerhem.nu

Pratade precis med min brorsdotter Linn. Hon beklagade sig över att hon fortfarande inte hittat någon lägenhet. Hon har letat länge och det finns inget ledigt. De gånger det dykt upp någon lägenhet så har de blivit uthyrda direkt. Eller så har lägenheterna varit alldeles för dyra för en medelsvensson att ha råd med. Vi pratar nu om en tjej som är 22 år, som jobbar och sliter och vill börja bygga sitt egna bo.

Det behövs fler hem som människor har råd med. 289 000 unga längtar efter att få flytta hemifrån och det är brist på bostäder i 54 % av landets kommuner. Jag har nio barn och med den här statistiken så känns det som att jag kommer ha hemmavarande barn länge.

Vi behöver peppa våra politiker nu!

wpid-2014-11-26-16.19.14.jpg.jpeg

Tillsammans med hyresgästföreningen så gör jag allt jag bara kan! Jag är helt säker på att ni kanske också har någon i er närhet som söker bostad? Var med och hjälp till att finna nya möjligheter och att peppa till att ta hand om bostadskrisen. Det tar bara några sekunder surfa in på www.flerhem.nu och göra skillnad.

Vi vill ha flera bostäder till våra unga- våran framtid!

6 reaktioner på ”flerhem.nu

  1. Jag och min sambo flyttade ifrån våran lägenhet nyligen, jättefin etta på 40 kvm. Synd att vi inte visste att hon söker lägenhet så kunde vi hojtat till. Min pojkvän känner nämligen hennes bror.

  2. yes…det är verkligen svårt! Känns som att det skulle gå fortare att hitta en guldklimp i floden än att hitta nånstans att bo utan att det kostar hela ens konto!
    Har redan stress inför min tänkta flytt som ska ske i sommar efter att jag tagit examen. Och jag ska försöka hitta nåt i Sthlm….känns verkligen omöjligt.. 🙁
    Det är bra att du sprider ordet Madde! Tack och jag tror många kommer tacka alla som hjälper! 🙂

  3. Allt du skriver e så sant och gör mig så arg. Alla hyresrätter görs om till bostadsrätter och vem ger ett lån till en 20åring som vill flytta hemmifrån? Och arbetsmarknaden hur ser den ut? får man ens ett jobb när man går ut skolan idag?
    känns som det är fel på hela vårt samhälle

  4. hahhaha alal kändisar skriver på denna grej för mer bostäder. Finns inga billiga boende och var ska alla barn bo när de blir vuxna när alla lägenheter kostar 1 mille å upp till tre fyra.Vilken unge får lån på tre mille å var det inte moderaterna som tog bort allt med familjehyresrätter?

  5. De mesta hyresrätter går till invandringen, som oxå sitter och väntar på lägenheter. Att bygga bostadsrätter är ett bra sätt att kringgå detta, tyvärr. Så vänta på hyreslägenheter i storstäder lär många få göra. Väntetid för lägenhet har ökats så långt som 8 år då detta är vad folk bor i snitt i sina lägenheter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *