Familjen består av mig, mamma Madeleine 34 år, som driver en av Sveriges absolut största, mest besökta mammabloggar. I mitt liv finns också pappa Micke 38 år, Victor 18år, Oliver 16 år, William 12 år, Engla-Freja 9 år, Adam 8 år samt tvillingarna Charlie, Colin 6 år och Tuva-Li 4 år och EmmyLou snart 2 år. Hundarna Devil och Buster samt ragdollkatterna Trasan och Elsa. Här kan ni följa mitt liv fullt med toppar och dalar. Alla barnen, min vardag & fest. På den här bloggen hittar du mamman som alltid har många bollar i luften.

Dr Dre!

Min lilla tjej har blivit sjuk för första gången i sitt liv. EmmyLou fick väldig hög feber i lördags, tempen visade över 40 grader feber. Inte någon av mina barn har blivit sjuka när de varit så små. Jag ringde sjukvårdsupplysningen och riktlinjerna de hade att gå efter var att åka till barnakuten. Men vi fick börja med att ta henne till jourcentralen. Man ska inte ge febernedsättande till barn under 3 månader utan att läkaren har ordinerat det men eftersom jag vet att hon väger över 5 kilo så gav jag henne alvedon ändå. Hon blev lite piggare efter en stund. När jag kom upp till jouren så lyssnade läkaren på lungor, hjärta och tittade i öronen och konstaterade att hon troligtvis bara fått något virus eller en ordentlig förkylningen. EmmyLou är inte snorig eller så, det är bara feber. Under hela söndagen har hon haft hög feber, det är inte förens nu som jag tycker tempen sjunkit. Nu hoppas jag att det går åt rätt håll.

Jag är precis slut nu. Har inte fått så många timmars sömn, har inte kunnat sova. Det finns verkligen inte något som är så hemskt som när ens barn inte mår bra. Usch vad jobbigt det är. Under gårdagen fick även Tuva-Li och Colin feber så det är inte så lustigt att lilla Emmy blivit sjuk. De övriga barnen tar med sig allt möjligt hem från dagis och skola.

Idag har vi bara vilat och kurerat oss.

wpid-2014-11-23-23.35.24.jpg.jpeg

Mina kollegor i Norrköping fick klara sig utan mig idag när jag fick ta ut vab. Och de var lika proffsiga som alltid. De delade med sig av en av de roligaste klippen jag någonsin sett. Min humor kan vara ganska dålig men ni måste kolla på det här klippet! Och vilken härlig dialekt…

Hysteriskt roligt!

8 reaktioner på ”Dr Dre!

  1. Stackars liten!! Trodde inte så små fick feber, vet inte varför, men hoppas vi slipper iaf! Min lilla är ju 1,5 månad nu och jag är inte orolig för vinterkräksjuka annars men i år hoppas jag för gudsskull att vi slipper!! Jag bävar för det och undrar mest hur det ska gå att amma och va dålig haha
    Ha en bra dag och hoppas ni piggnar till!!
    http://lotte4.blogspot.com

    1. Jag skulle mest vara orolig över att den lilla fick magsjuka, de blir uttorkade snabbt. Varför trodde du inte att spädbarn kunde få feber?

  2. Fy så hemskt med så hög feber för en sån liten 🙁 hoppas verkligen det går åt rätt håll för lilla EmmyLou nu 🙂
    Krya på er allihopa!!! <3

  3. Hej ! Dom stora barnen drar hem massa baciller. Går inte att förhindra. Men nu blir hon starkare till nästa gång. Krya på er.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *