Familjen består av mig, mamma Madeleine 34 år, som driver en av Sveriges absolut största, mest besökta mammabloggar. I mitt liv finns också pappa Micke 38 år, Victor 18år, Oliver 16 år, William 12 år, Engla-Freja 9 år, Adam 8 år samt tvillingarna Charlie, Colin 6 år och Tuva-Li 4 år och EmmyLou snart 2 år. Hundarna Devil och Buster samt ragdollkatterna Trasan och Elsa. Här kan ni följa mitt liv fullt med toppar och dalar. Alla barnen, min vardag & fest. På den här bloggen hittar du mamman som alltid har många bollar i luften.

Stanna upp!

Godmorgon fredag ♥

Jag tog en lång härlig dusch i morse och har precis avnjutit en kopp kaffe. Har en del att styra med under dagen och även om jag vet att jag egentligen kommer ha fullt upp så är det helt underbart att bara kunna stanna upp och njuta för stunden. Man behöver göra det oftare än vad man gör. Vara glad för det lilla i livet och vara rädd om det stora. Kärleken och Familjen.

familjen11

familjen10

familjen12

familjen13

Man är alltid påväg någonstans i livet, hela tiden på väg. Man har alltid något som måste göras eller något som ska planeras. Men att bara sitta ner och se sig omkring kan räcka så långt. Då inser man för en stund att man faktiskt inte alltid behöver vara på väg någonstans. Allt är perfekt som det är. Jag har nio vackra barn, träffat mitt livs kärlek och är tacksam för livet.

Om en stund ska jag åka till Karlsborg och vända, när jag kommer hem så ska jag greja med min outfit till maskeraden jag ska på imorgon. Jag hade tänk att vara the black swan, tyvärr så har jag inte hittat de rätta kläderna för det så jag måste tänka om helt och hållet.

Hoppas ni får en härlig fredag, och glöm inte att stanna upp ♥

54 reaktioner på ”Stanna upp!

  1. Hej
    Vad roligt att få se bilder på barnen och inte bara bilder på dig varje dag.Hur går det med husköpet var ligger det måste ju vara kanon med hus till er.Ha en bra helg Karin

  2. Kommer det något inlägg från där du var och träffade din bror? Såg fint ut, jag skulle vilja se mer bilder därifrån. Du skrev ”mer kommer imorgon” men det kom inget…

  3. Hon skriver säkert när hon vill om mötet med sin ena halvbror. Hon har ju många bröder. Alla kanske inte vill vara med här och bli utsatta för vissa. Det avgör bara du Madde.

    1. Tack INA! Att du inget liv har och rättvisar dom flesta på denna blogg:-P vackra barn verkar viktigt för dig Madde, vilken otroligt tur att du inte fick någon med ett udda utseende eller någon form av utvecklings störning. Föf mig är alla barn vackra. Lite konstigt att en mamma lägger fram som du gör!!! Madde! Det gäller ta vara på livet och lägga märke mindre viktiga saker utanför, det kallas prioritera! Du, gör saker ansra mödrar skulle välja bort. Otroligt om du hinner med hemma sysslor barn och gubbe! Här var det full rulle med endast 2 barn, aktivitet m.m….hur, det går med den där knölen i magen vore intressant att veta eller fanns det ingen knöl??????

  4. Bra Madde du har så mycket att vara glad över . Bry dig inte om avunden som lyser här hos en del. Jag läser alltid din blogg och vet att du har massor med läsare. Tack för trevlig blogg. Kram.

    1. Hihi! Det räcker inre med INA, utan vi hårväxten Lovisa:-) hur, lyckades jag missa! Lovisa! Låt höra! Vad, finns att vara avundsjuk på Madde???? Alla kan skaffa 9 ungar, Nej nej nej Tack….
      Tror det mest är ni som lever ert liv på dennacsida som drägglar. Tänk, att varje dag i 12 månader läsa en människas blogg för ett tv program? Hallå vakna!!!! Nä, nu ska jag fortsätta måla min gamla fina möbler vita el rättare sagt dom senaste fynden:-) vi som fixar det och har intresset/ natti natti

      1. Ja gör det annapanna att du har tid att vara här och spy ditt etter.Måla du vem bryr sig. Det kanske håller dig ”lugn”!

      2. annapanna, kan inte du förklara vad det är du menar? Du skriver så dålig svenska och din text är bara en enda röra. Istället för att vara här och skriva en massa skit och hacka på allt och alla borde du gå en kurs och lära dig stava och skriva ordentliga meningar. Du är ju pinsam och borde lära dig att uppföra dig. Men det kanske är för mycket begärt?

      3. Håller med vad har de gjort mer än fött barn Nada…. inget intressant öht inte ett intresse utanför den egna kroppen usch och fy

    2. Lovisa! Med den framfart så håller vi tummarna att korthuset inte kraschar igen. Många skulle känna efter sakta framåt. En dag i taget och inte direkt skaffa ett barn till den övriga barn skaran. Barn som precis likt andra barn känt av separationen!!! Pappa flyttar, pappa flyttar tillbaka, mamma är gravid” igen!!! Det låter moget!!!

  5. Hillbilly, vill du se bilder från Halmstad kan jag förse dig med dem. Eller kan du kanske ”Googla” efter som det är platsen, Mjellbystrand som ligger mellan Halmstad och Båstad som du är nyfiken på? Det vart därifrån den ena bilden var tagen…..

    1. Mjellbystrand? Ok, tack, jag ska kolla upp det. Vet inte vart nästa semesterresa ska bära iväg, kanske vi hamnar där….

  6. Vet du vad Madde! Du har inspirerat mig till att ta sockerfajten också. Jag börjar imorgon. Bort med skräpmaten och upp från TV-soffan. i alla fall en stund om dagen=)Läser gärna om din ”dagens träning” och kosttips. Du har ju faktiskt koll på läget=)

    1. Jo! Det måste vara väldigt svårt att ta ett eget beslut av:-( nä, jag tränar inte pass 4 ggr i veckan, nä,.jag joggar/power varje dag, för att Madde tränar/t….hur, går det egentligen med design träning som var intensiv under par dagar? Hinns den med eller ligger den åter på is??? Du, verkar inte vara en person som fortsätter det du på börjar. Mycke hit och dit? Självklart att du inte hinner mediala,sysslor hemma med 9 barn. Jag, bor idag ensam och har häcken full till jul….kul! Och gå in här och få goda skratt. Väljer annars bloggare som skriver väsentliga saker, som drabbats av smärta.och skriver så fint. Bloggar som berör i hjärtat. Drabbel oväsentliga saker är som sagt ibland roligt som stöter nä, nu dags måla sista lagret*-:-) hejdå

      1. Lär dig att stava ordentligt, för fan. Går inte ens att läsa vad du skriver. Pinsamt att se något stava så dåligt och ha sådan usel grammatik. Elak och dryg är du dessutom, tillför aldrig något positivt. Så lägg ner ditt jäkla tjat!!

    2. Johanna! Gud så underbart! Tänk att Madde har lyckats ge dig inspiration och inte att du själv med många barn insåg? Hallå!!! Jag, tränar inte på.a Madde utan har helt själv insett att 4 ggr i veckan body pump tillsamans med power / jogging 5 dagar i veckan är något.min kropp mår bra av…herregud! Att inte själv ha förmågan att komma fram till bra resultat, peppa sig själv? Hittar.ni kläder att handla i affären? Bra!

      1. Men snälla! Lägg ner. Njuter du av att klaga på folk? Varför ödsla tid på negativitet? Jag behöver pepp. Skönt för dig att du inte behöver det.

  7. Någon som vet hur statistiken funkar på denna sidan? Undrar bara hur en blogg som inte uppdaterats på 4 dagar kan ligga i topp? Kollade dessutom under kategorin Mode/Skönhet, där ligger Annika Duckmark 2:a och hon har inte bloggat på ett helt år, hur funkar det?? Vore kul att se vilka som egentligen är mest lästa, kanske man missar någon rolig….

  8. Men herregud vad tråkiga kommentarerna är här! Känns som att det bara är 2-3 personer som har rätt att uttrycka sig här. Om någon ställer en enkel fråga möts de av ”vad har du med det att göra, det är inte din sak, varför vill du veta det, fråga någon annanstans” och liknande….Känns som att Madde äger bloggen och ett par andra äger kommentarsfältet och avgör vad man får fråga och säga…

    1. Så är det ofta på den här bloggen. Madde uppdaterar inte på flera dagar och under tiden blir det ett jäkla hallå. Om någon har en fråga så direkt blir den personen påhoppad av Maddes fans som gör allt för att försvara henne. Förstår inte varför man bli idiotförklarad om man ställer en helt vanlig fråga? Jag förstår absolut om Madde inte hinner svara på alla frågor hon får men varför måste andra läsare svara på det? Det är ju till Madde frågorna är ställda och till andra som läser bloggen. Känner igen det här mönstret så väl och det är väldigt trist.

    2. Ja, jag håller verkligen med dig Hillibilly. Läser bloggen allt mer sällan pga detta.
      Känns som vissa aldrig fick vara ”ordningsmän ” i skolan och försöker ta igen det nu.

  9. ”Driver en av Sveriges allra största bloggar” å inte uppdaterad på 5 dagar… Visst, visst. Det är till att ”höja sig själv till skyarna”

    1. Jag undrar också över knölen i magen som Madde skriver om lite då och då. Kan inte vara något direkt allvarligt eftersom hon skjuter på det hela tiden. Konstig strategi det där att nämna en massa saker och sedan bara lägga locket på och bli sur om någon undrar? Vad är vitsen med det? Lockar fler läsare till bloggen? Känns ju som det blir tvärtom, många tröttnar på att Madde skriver i gåtor. Snart kommer hon väl tillbaka och tala om hur patetiska alla är som älskar att spekulera. ”Jösses vilka kommentarer, man blir ju mörkrädd”, ja det är samma visa om och om igen. Och alla som hyllar Madde får chansen att kritisera de som är av en annan åsikt.

  10. Men lägg ner. Om Madde bara hade bloggen i sitt liv skulle ni behöva oroa er lite kanske, men Madde har faktiskt att göra, det har hon förklarat, precis som hur läget är med knölen. Maddes liv är faktiskt ingen film. Varför beter ni er såhär? Varför ställer ni dessa frågor? Varför är Madde värd denna kritik? Ställ er dessa frågor innan ni kastar ut er dumhet efter dumhet.

  11. Men jösses det är Maddes blogg. Dom som gnäller kanske kan öppna en blogg själva . Ni verkar ju vara så jävla duktiga. Passar det inte så dra vidare . Lätt som en plätt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *