Familjen består av mig, mamma Madeleine 34 år, som driver en av Sveriges absolut största, mest besökta mammabloggar. I mitt liv finns också pappa Micke 38 år, Victor 18år, Oliver 16 år, William 12 år, Engla-Freja 9 år, Adam 8 år samt tvillingarna Charlie, Colin 6 år och Tuva-Li 4 år och EmmyLou snart 2 år. Hundarna Devil och Buster samt ragdollkatterna Trasan och Elsa. Här kan ni följa mitt liv fullt med toppar och dalar. Alla barnen, min vardag & fest. På den här bloggen hittar du mamman som alltid har många bollar i luften.

Nytt till det nya!

Idag har jag och Emmy gosat hela dagen. Hon har haft ont i magen lilla gumman. Så vi har gått av och an, dansat oss igenom alla rum och masserat magen. Man känner hur bortskämd man är som har en sådan snäll bebis som jag har. Usch jag kommer ihåg när Victor var bebis. Han hade kolik och skrek som en tok på nätterna och dagarna. Likaså Charlie när han var bebis, han var mjölkproteinallergisk och hade väldigt känslig magen. Till kvällen blev Emmy lite bättre i magen tackochlov. Jag hade nästan laddat för en vaken natt, men nu sover hon.

Mellan alla knip i magen så har jag surfat lite runt lite på nätet. Jag har tittat på kök och annat som kommer att vara aktuellt snart när vi flyttar till hus.

wpid-4ae9kkf5lrvk5a25_w669_h446_smmaxsize_rc10color-a255-r255-g255-b255allsoft.jpg.jpeg

På baksidan av huset ligger den här ”snickarboa”.  Tanken är att den ska isoleras och göras i ordning så att min store ”Emil” kan få ett eget crib. Det blir skönt för honom att få sitt ”eget”.

wpid-4ae9kkf5lrvk5a22_w669_h446_smmaxsize_rc10color-a255-r255-g255-b255allsoft.jpg.jpeg

Det här är utsikten från Engla-Frejas rum. Tror hon kommer trivas minsann…

Även om det är ett tag kvar innan flytten blir av så börjar man i tanken så smått att möblera allting  i huset. Jag har sagt att jag ska vänta med att köpa nytt tills man har nyckeln i handen men idag har jag fuskat lite. I samarbete med namway.se så har jag idag beställt hem två fina morgonrockar Som så tjusigt ska hänga i badrummet med varsit eget brodyr.

wpid-image.png

Ni hittar dom HÄR!

Första nytt-till-huset-köpet är gjort 🙂

17 reaktioner på ”Nytt till det nya!

  1. Ser ut att vara ett trevlig villaområdet. Roligt att ”den store” ska få eget. Förstår att du / Ni längtar. Ha en bra helg.

  2. Har följt din blogg nu ett tag och tycker det är superkul att läsa om er stora familj 🙂 Såg på bilderna vilken gata ni kommer bo på och har spenderat min uppväxt på just den gatan i hus 25, då min mormor bodde där till 2006 då hon tyvärr gick bort. Bor själv i området ovanför så welcome to the neighbourhood 😉 tror ni kommer trivas fantastiskt bra 🙂

    1. Ja först läser man reklamen på ena bloggen och strax efter kommer exakt SAMMA reklam på nästa…tycker över huvud taget att det blir mer och mer reklam överallt. Så jäkla trist! Blir nästan anti istället. Gillar inte tv-reklam heller. Går aldrig in på dessa länkar, vill jag ha något letar jag på det själv.
      Men det finns ju de som gillar dessa ”tips” också…alla är vi olika.
      Men jag undrar hur funkar det, kommer en recension också sedan? Och vad händer om ni ger saken en dålig recension? Jag skulle inte riktigt våga lita på att man får en ärlig recension i en blogg…..tänker att man är rädd om kontakten med företaget och inte vill gå miste om mer grejer. Då läser jag hellre testfakta/råd och rön och liknande eller omdömen från ”Svenssons” som inte tjänar/förlorar något på att ge ett ärligt omdöme! Tala gärna om hur det funkar ifall jag har helt fel!!!!

      1. Detta är Maddes inkomst!! Vissa bloggare säljer sig själv medan andra te,x blondinerna förtjänar det…
        Madde! Hur f-n hinner du med hem/familj med att vad det innebär? 9 ungar och bor mest framför spegeln! Hihi! Måste vara en hel del som stoppas under.mattan, vore.kul se dina garderober:-) mina är perfekta!!!

  3. Carola har samma reklam också. Det är så fånigt när ni alla tre bakat in det i något som ska likna en vanligt inlägg. Det är så falskt. Plötsligt ska alla köpa morgonrockar blää.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *