Familjen består av mig, mamma Madeleine 34 år, som driver en av Sveriges absolut största, mest besökta mammabloggar. I mitt liv finns också pappa Micke 38 år, Victor 18år, Oliver 16 år, William 12 år, Engla-Freja 9 år, Adam 8 år samt tvillingarna Charlie, Colin 6 år och Tuva-Li 4 år och EmmyLou snart 2 år. Hundarna Devil och Buster samt ragdollkatterna Trasan och Elsa. Här kan ni följa mitt liv fullt med toppar och dalar. Alla barnen, min vardag & fest. På den här bloggen hittar du mamman som alltid har många bollar i luften.

Le mot världen!

Mys i soffan en helt vanlig onsdag. Mitt i veckan och nu har jag haft några ”lediga” dagar. Snart blir det full rulle igen så jag njuter så mycket jag bara kan. På måndag så blir det jobb i Norrköping igen och denna gången så blir det ett lite speciellt avsnitt av snacket går. Jag ska göra något utöver det vanliga i studion som jag faktiskt är lite nervös över. Jag vill ju inte avslöja det i förväg men jag hoppas ni tittar. Det kommer bli roligt. På tisdag ska jag upp och göra ett tv i stockholm, och som vanligt så är allt hemligt så jag kan inte avslöja det heller ännu. Gaah så tråkigt men snart kan jag prata om det och då berättar jag mera…

familjen8

familjen2

familjen5

Världens bästa fotograf William har tagit bilderna ♥

Nu ska vi har råd här i familjen. Jag ska lägga fram lite förslag på andranamn till EmmyLou. Charlie och Colin är på min sida. Jag har övertalat dom hela dagen. Nävars. Men jag vill gärna ha namn som betyder något, som har en historia eller som man kanske har ärvt eller så.

Har läst lite av era kommentarer. Jösses. Vilka bekymmer en del har, jag blir ärligt talat orolig för vart världen är på väg. Jag är oerhört glad över alla mina bloggläsare. Tacksam över att så många vill följa mitt liv och allt runtomkring. Men så måste det finnas några som bara måste kommentera en massa skit. Alltså varför inte lägga den energin på att göra någon annan glad istället? Le mot världen så ler den tillbaka. Vill man tycka att jag är ett WT (white trash) bara för att jag har push up bh på en bild så varsågod, jag stoppar ingen och respekterar att man tycker så. Men att hävda att mitt val av klädstil eller utseende skulle påverka mina barns självuppfattningen är bara skitsnack. Och man behöver faktiskt inte heller vara ointelligent för att man har push up om ni inte visste det? Förlåt det är inte meningen att låta dryg men jag är lite ironisk. Och jag vet att en del inte kommer förstå det, men jag skrattar lite åt det. Jag kan inte tycka att jag direkt är kommersiell heller. Jag är en mamma som har några fler barn än vad medelsvensson har…

30 reaktioner på ”Le mot världen!

  1. Spännande med tv-jobben 🙂 Snacket går kollar jag på!
    Jadu, en del åsikter och uttalande förstår vi nog aldrig oss på 😉

    Oooo vad blir det för mellannamn? Vi valde efter min farmor och mannens mormor. Eller ja, bokade präst till dopet idag men namnen är ju klara.

    http://lotte4.blogspot.com

  2. Oliver har blivit så stor. Vilket härligt gäng du har. Bry dig inte om avundsjuka pigor.Patetiskt att hålla på. Vi tycker du är bra.Kram.

  3. Oj va stor och fin Oliver blivit!Lillan är sjukt lik en av tvillingarna.Så söt:-)Vill gärna snart se huset ni köpt ju!

  4. Ja du Madde du får nog många meddelanden på din blogg som inte är så trevliga men tänk då på att dom inte mår så bra själva. Er familj är så fina. Kram.

  5. Jag tycker du är cool mamma som gör mycket för familjen och vänner 🙂
    skulle vara kul kunna få träffa hela er familj för ni värkar vara så trevlig goa jag läser din blogg nästan varje dag eller vecka 😉

    mvh Lena

  6. Men Gud så lik lilltjejen är din älsta son Viktor och dig. Ni tre är mest lika! Och vilka gosiga kinder som man bara vill klämma på:-) Jätte fin familj har du.

  7. Va spännande! Ska bli roligt att få höra mer om det 🙂

    Tok fina kort! Han kan han 🙂

    Mycke bra skrivet! Har man inge snällt att säga så kan man allt vara tyst. Det är mycket bättre att fokusera på det som är bra. Ogillar man något hos någon annan så får man tycka det, men man har ingen rätt att poängtera det ut. Du är kanon precis som du är!!!

  8. Bara genom att vara så dåligt påläst att du inte tror att ditt val av klädstil, att alltid pluta med läpparna och ta fördelaktiga selfies inte påverkar dina barn och deras självuppfattning bevisar ju bara hur korkad du är.

    1. Jag uppfostrar mina barn genom att tillåta dom att klä sig och vara som de är! Oavsett om man vill pluta med läpparna eller inte så är man lika värda. Du däremot verkar ha väldigt tråkiga uppfattningar om människor, och då gärna mot de som plutar med läpparna. Prova att pluta lite du med vetja 😉

  9. Nämen STRUNTA i att folk tycker illa om ditt bh val. var i stället glad och stolt över att du har något att pucha up…..jag har taxöron som tittar ner.

  10. Haha !!Maria!!Sååååå bitter. Har du inget att visa opp . Men en elak tunga äger du alltid nåt. Madde bryr sig inte men det fattar inte du.Anna Maria m.m.hur många namn har du??

    1. Maria, Anna och annapanna, skulle inte förvåna mig om det är samma person med en påhittad mejladress. Tragiskt att det ska behöva fortgå men Madde visar ju gång på gång att hon skiter i sådana kommentarer. Måste vara väldigt provocerande för den som bara vill hacka att inte få något gensvar.

  11. Men fy på dig Madde som använder push-up bh fast du är niobarnsmamma!
    Eller vänta nu, har man inte ännu större behov av push-up efter flera graviditeter och massa amning?!
    Va fan vem vill ha tuttarna hängandes vid knäna!
    Mer push-up till folket vetja!

  12. Tror vi har en banbrytare här; man kan leka sexig fast man fött 9 barn och fast genuspedagogerna sliter sitt hår, hur bra förebild är man för sina döttrar när man kör ”fjortis”stilen????

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *