Familjen består av mig, mamma Madeleine 34 år, som driver en av Sveriges absolut största, mest besökta mammabloggar. I mitt liv finns också pappa Micke 38 år, Victor 18år, Oliver 16 år, William 12 år, Engla-Freja 9 år, Adam 8 år samt tvillingarna Charlie, Colin 6 år och Tuva-Li 4 år och EmmyLou snart 2 år. Hundarna Devil och Buster samt ragdollkatterna Trasan och Elsa. Här kan ni följa mitt liv fullt med toppar och dalar. Alla barnen, min vardag & fest. På den här bloggen hittar du mamman som alltid har många bollar i luften.

Lycklig!

Okej ungefär såhär TJOHOOOO jag har blivit med hus! Och inom kort kommer vi att flytta 🙂

sommar31

Just nu njuter jag bara och försöker ta in det. Häftigt. Jag är så jävla glad!

32 reaktioner på ”Lycklig!

  1. Oj vad roligt för er!!! Med trädgård så kul för barnen. Så slipper ni lägenheten.Så glad för er skull♡ Kram.

  2. Åhh! När blir eran lägenhet ledig? Vi är på jakt efter nytt boende och tycker att eran lägenhet verkar så mysig! 🙂

  3. Grattis! Det är oslagbart att bo i hus! Lycka till och vad spännande det skall bli att få följa med på denna resa! Kram från ett regnigt västkusten

  4. Härligt! Tycker det är så skönt med hus och trädgård. Barnen leker,vi odlar massa spännande saker och sitter ute och njuter av sköna sommarkvällar.

  5. Hej hej !

    Stort grattis till hela familjen- va underbart för er 🙂
    Är så glad för er skull 🙂
    Barnen kommer säkert tycka de hela blir helt underbart 🙂
    Ta nu hand om er.
    Stoooor kram
    Eva Karlsson i Nässjö

  6. Vi har just sålt vårt hus – befrielse! Slippa alla måsten. Vara ledig när man är ledig. Gott att vi alla får välja och att vi är olika. Vi drar till Thailand en månad för en del av vinsten, känns helt underbart!

  7. Graaaaaattis! Att köpa vårt första hus är det BÄSTA vi gjort och nu vore det otänkbart att bo lägenhet. Jag är uppvuxen i hus, vissa perioder ute på landet. Visst kan det vara mycket måste, en trädgård att sköta, men det väger upp emot att inte oroa sig för att störa grannar med stoj och stök, inte blir störd själv heller 😉 Kunna tända grillen på baksidan, hänga ut tvätt en solig dag och förnöjsamt klippa häcken med en öl i handen, dricka varm choklad och skotta uppfarten på vintern. Den lilla detaljen att ” äga” sitt boende är ett av de bästa sparkontona man kan ha är inte helt fel heller 😉

  8. Ett jättegrattis till erat nya boende. Jag har bott i hus å även testat lägenhet. Men jag väljer hus även att det kan vara å göra så uppväger det allt. Man kan gå ut naken med kaffekoppen på altan utan att tänka om det kommer nån. Så lycka till ska bli så roligt å följa er med flytt å allt. Jessie

  9. Grattis! Låter underbart både för er, men även era grannar:-) mysigt odla, klippa gräs, ta vara på frukter, barnen kan springa runt. Alltid! Tyckt att du verkar vara en riktig husägare. Mysigt ta kaffekoppen och ligga på alla fyra och rensa ogräs. Ska själv ställa mig på kö till kolonilott. Älskar det livet….

  10. Hej där,

    Länge sedan…..hoppas allt är bra. Åh grattis till huset, så kul för er och härligt med trädgård. En av dom sakerna jag uppskattar mest med hus när man har barn. Att bara kunna öppna dörren och släppa ut dom att springa ut och in som dom vill.

    Må så gott
    kram
    Annika Duckmark

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *