Familjen består av mig, mamma Madeleine 34 år, som driver en av Sveriges absolut största, mest besökta mammabloggar. I mitt liv finns också pappa Micke 38 år, Victor 18år, Oliver 16 år, William 12 år, Engla-Freja 9 år, Adam 8 år samt tvillingarna Charlie, Colin 6 år och Tuva-Li 4 år och EmmyLou snart 2 år. Hundarna Devil och Buster samt ragdollkatterna Trasan och Elsa. Här kan ni följa mitt liv fullt med toppar och dalar. Alla barnen, min vardag & fest. På den här bloggen hittar du mamman som alltid har många bollar i luften.

Redo för hösten!

Så var det vardag igen då, lite oskarp kanske men nog sjutton är det vardag. Hemmakontoret är uppriggat och jag har gjort mitt bästa för att jobba av lite innan jag blir upptagen med mjölkstockning och bebisgos.

Lilla Adam hade haft världens bästa dag på skolan och var sååå ivrig att berätta allt för mig. Efter att ha hört om allt sådär hundra gånger om så försökte jag återgå till jobbet igen. Inte helt lätt med en lite paparazzi som gör allt för att fånga min uppmärksamhet 🙂

 augusti50

augusti48

augusti47

augusti52

augusti49

Jag ser inte jätte pigg ut på att jobba eller hur? Men Adam var så söt så man nästan dör sötdöden. Han ville att vi skulle prata om hans dag om och om igen.

augusti56

Jag var väl inte heller jätte fokuserad på det jag skulle göra egentligen heller. Målade lite mellan alla  mejl. Kastade en blick på instagram som ni numera kan följa här ifrån bloggen. Duktiga jag har fått i den på bloggen alldeles själv minsann. Inte dåligt för att vara jag kan man säga.

augusti57

Så läste jag på lite inför de nya inspelningar av snacket går. Det kommer bli superkul. Ett helt nytt programkoncept. Så fort EmmyLou har kommit så vill produktionsbolaget filma ny vinjett. Jag känner mig redo inför hösten, dansandes fram kommer jag bjuda på skratt och nya äventyr.

augusti54

Maaaaammaaaaa 😀

29 reaktioner på ”Redo för hösten!

  1. Jag gillar Adam, vilken grabb. Så full av glädje ! Tänk på dig själv Madeleine, beundrar dig som jobbar trots att du ska ha barn när som helst. Kram

  2. Det är nästan svårt att förstå att du ska ha barn när som helst. Du verkar vara igång med allt precis som vanligt och du ser så pigg och fräsch ut.

  3. Men visst har du tagit bort en bild? Var det inte ett svartvitt foto i samma inlägg där du poserade med plut läppar?:)

  4. Ni är riktiga sötisar båda två. Inte kan man tro du ska ha ditt nionde barn du ser så flickig ut och att du orka hålla igång!! Duktig tjej:) KRAM

      1. Om man ska vara riktigt petig så är Madde nyss fyllda 32. Jag tycker det är imponerande att vara så ung och har så många barn. Sedan är det väldigt olika hur personer är vid en viss ålder men jag tolkar karins kommentar som enbart positiv och jag är säker att hon inte menar det hon skriver som någon pik.

  5. Hejsan! Är lite nyfiken på hur det gick med insamlingen av pengar genom de armband vi köpte!! Lycka till med bebisen också förresten !!

  6. Jag tror inte något har hänt bebisen eller Madde. De tar det säkert bara lugnt och återhämtar sig från förlossningen.

    Sen behöver ju det inte vara så att flickan kommit. Madde kanske är trött på att vara gravid och att folk tjatar och undrar om inte barnet kommit gör att man blir bara mer stressad.

    Skulle det ha hänt något så får vi ju veta det förr eller senare även om det kryper i kroppen för man vet ju ingenting i princip…

  7. Klart man blir nyfiken på hur det går för Madde och om hennes bebis kommit men förr eller senare så kommer hon ju uppdatera och berätta läget. Kan vara jättejobbigt på slutet av graviditeten när man bara vill att bebisen ska komma och alla undrar och tjatar hela tiden. Och dagarna efter förlossningen behöver man ju få ta det lugnt och ta lite paus från bloggen.

  8. Hoppas att allt är bra fina du! Ser att du varit borta från insta/blogg en stund, vilket jag såklart hoppas beror på att lilla snuffan kommit ut & att ni befinner er i bebisbubblan nu <3

  9. Hoppas att ni mår väl! Det har varit tyst en vecka på bloggen och instagram, hoppas allt är bra. Kramar till er alla <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *