Familjen består av mig, mamma Madeleine 34 år, som driver en av Sveriges absolut största, mest besökta mammabloggar. I mitt liv finns också pappa Micke 38 år, Victor 18år, Oliver 16 år, William 12 år, Engla-Freja 9 år, Adam 8 år samt tvillingarna Charlie, Colin 6 år och Tuva-Li 4 år och EmmyLou snart 2 år. Hundarna Devil och Buster samt ragdollkatterna Trasan och Elsa. Här kan ni följa mitt liv fullt med toppar och dalar. Alla barnen, min vardag & fest. På den här bloggen hittar du mamman som alltid har många bollar i luften.

Passa dig!

Första skoldagen och Adam är jätte nervös. Engla-Freja och Wilson stöttar sin lillebror. ”Det kommer gå bra brorsan, men passa dig för femteklassarna dom har tänder som vampyrer och äter små barn som börjar i sexårs” Gapskrattet som följer syskonens kärleksfulla vilja att stödja sin lillebror är hysteriskt.

augusti44

Och även om Adam var nervös så är den här dagen den bästa dagen någonsin i hans liv. De kände sig extra fina i sina kläder som mormor och morfar skämt bort dom med. Adam i sin favoritfärg orange.

augusti43

Nu ska jag ta tag i lite höstplanering, bla så ska jag hitta några schyssta höstjackor till mina minsta små älsklingar. Det går fort nu, snart är det dags för mössa och vantar också.

5 reaktioner på ”Passa dig!

  1. Ja idag var det nog många som var smått nervösa.Nu börjar allvaret. Tycker lite synd om alla barn.Friheten slut.Men så är det för alla.Lycka till Madde !

  2. Både skönt och lite tråkigt att skolan börjar igen och vardagen tar vid. Engla-Freja och Adam är så fina tillsammans 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *