Familjen består av mig, mamma Madeleine 34 år, som driver en av Sveriges absolut största, mest besökta mammabloggar. I mitt liv finns också pappa Micke 38 år, Victor 18år, Oliver 16 år, William 12 år, Engla-Freja 9 år, Adam 8 år samt tvillingarna Charlie, Colin 6 år och Tuva-Li 4 år och EmmyLou snart 2 år. Hundarna Devil och Buster samt ragdollkatterna Trasan och Elsa. Här kan ni följa mitt liv fullt med toppar och dalar. Alla barnen, min vardag & fest. På den här bloggen hittar du mamman som alltid har många bollar i luften.

Att säga hej då!

Ni vet när man ska säga hejdå till någonting som man älskat så så så mycket, ni vet när man verkligen vill hålla kvar vid det där någonting fast man vet att det inte går. Jag sörjer lite idag, men jag har bestämt mig för att välkomna det där hejdå. Jag vet ju att jag får något bättre och något alldeles underbart vackert och fint.

Istället för en stor mage så får jag en liten bebis, en liten liten människa att älska.

magenjuli2

Jag har träffat min barnmorska, hon log och sa att det inte alls var så lustigt att jag haft ont i några dagar. ”Hon kan nog inte ligga längre ner än vad hon gör nu”. Vi tittade med ultraljud och hon ligger verkligen redo för att födas NU. Jag blir ju som en duracellkanin och adrenalinpåslaget får mig piggare än piggast. Sjukt egentligen hur ens kropp reagerar inför en förlossning. Barnmorskan tyckte jag skulle fylla på med kolhydrater och bara ta det lugnt istället.

Men nog är det nått på gång. Idag så hände någonting i kroppen och jag hoppas hon kommer snart…

Jag har gått igenom väskan igen och packat det sista. Och bestämde mig för att vi faktiskt ska försöka filma när EmmyLou kommer. Om vi hinner och allt annat är okej.

magenjuli3

Nu längtar jag verkligen!

Bring it on baby ♥

25 reaktioner på ”Att säga hej då!

  1. Lycka till!!
    Jag tycker verkligen ni ska filma under förlossningen , jag saknar att jag inte gjord det. Var helt emot det fram till några veckor efter förlossningen då jag verkligen önskat att vi filmat. Så gör det du kommer nog inte ångra dig 🙂

  2. Ett stort lycka till önskar vi er 🙂 fint att fylla år på sommaren, jag fyller idag och har alltid tyckt det varit härligt att fylla år denna tiden på året. Kram till er alla, Linda 3-barnsmamma 🙂

  3. Åhhh lycka till 🙂 är 3 barnsmamma o min minsta är snart 8 mån 🙂 vi filmade när hon kom nu sist o det är fantastiskt o ha nu så här efterhand ❤️ Vi filmade rätt upp men det känns inte nå pinsamt utan det är bara så fint ! Det gick fort här också men kameran var med i högsta hugg

  4. Så underbart! Finns inget härligare….föda och välkomna det nya livet. Underbar tid du har framför dig <3 Lite avis är jag allt 🙂 Fött mitt sista barn, inväntar barnbarnet med bf i september!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *