Familjen består av mig, mamma Madeleine 34 år, som driver en av Sveriges absolut största, mest besökta mammabloggar. I mitt liv finns också pappa Micke 38 år, Victor 18år, Oliver 16 år, William 12 år, Engla-Freja 9 år, Adam 8 år samt tvillingarna Charlie, Colin 6 år och Tuva-Li 4 år och EmmyLou snart 2 år. Hundarna Devil och Buster samt ragdollkatterna Trasan och Elsa. Här kan ni följa mitt liv fullt med toppar och dalar. Alla barnen, min vardag & fest. På den här bloggen hittar du mamman som alltid har många bollar i luften.

Kom ut nu lilla bebis ♥

Efter en natt i soffan så känns nacken lite öm men det var så skönt att ligga i det svala vardagsrummet. Nu väntar ännu en härlig sommardag. Och idag har vi packat med parasoll och godsaker. Igår fixade jag inte att följa med ner till badet på dagen. Tuva-Li var hemma med mig och jag tror värmen tar på henne fysiskt också för hon sov i flera timmar. Vi nöjde oss med att plaska i lilla poolen på trädgården en stund istället.

sommar46

sommar45

sommar44

sommar43

sommar41

Kom ut nu lilla bebis ♥

På kvällen däremot följde jag med ner till stranden och barnen fick ta sig ett kvällsdopp. Senare på kvällen åkte jag och hämtade Oliver som var hemma hos sin pappa och packade ihop sin dator som han ville ta med sig hit. Mina stora grabbar skulle ”umgås”. Konstigt hur man kan umgås när man sitter vid varsin dator. Jag har inte riktigt fattat det där. Men de hade roligt och vi kunde höra dom skratta sent in på småtimmarna.

Tänkte jag skulle ta med mig de stora grabbarna och köpa lite nya kläder inför skolstarten. Jag har aldrig besökt A6 i Jönköping, skulle vara kul att göra en dagsutflykt dit. Har någon av er varit där? Men frågan är om jag vågar just nu. Vi väntar ett tag till så får lillan följa med sen.

Hoppas ni får en fin dag!

11 reaktioner på ”Kom ut nu lilla bebis ♥

  1. Värmen tär på en.Men du vänta med att åka och handla kanske inte så bra ljust nu. Härliga sommar bilder. Kram till er.

  2. Hej! Jag bor i Jönköping och åker till A6 nästan varje vecka. Bra varuhus som har det mesta om jag får säga det själv. Tror att de ålder grabbarna skulle gilla det. Uppdatera gärna om du ska dit! Kram

  3. A6 e helt ok. Dessutom har ju Lager 157 kommit till Jönköping där kan man ju alltid fynda märkeskläder billigt (vilket är till ett jubel hos tonåringarna iaf hos våra 3 samt hos alla deras vänner).

  4. Jag skulle inte ha åkt till A6 nu när det är så varmt. Är nog rätt jobbigt att gå där när det är mycket folk. Kanske bättre att vänta med sådana utflykter. Men ni ser ut att ha det jättehärligt.

  5. Jag bor i Jönköping så jag är ofta där haha 😉 Just nu är det galet mycket folk och turister. På helgerna ger mig inte ens upp dit. Om du åker till A6 så får du inte missa Solåsen ( ligger så långt ifrån) ett nytt stort köpområde som kommit till 🙂 Stadium outlet, Lager 157, osv. Det byggs som bara den i Jönköping nu så man hänger inte med i svängarna 😉

  6. Jag bor i Jönköping så jag besöker ofta A6.Gjorde faktiskt en tur där idag…Det va inte alls mycket folk och det va inte alls varmt å trångt utan det va plats utan att trängas.Håller inte med Lovisa om att det skulle vara galet mycket folk…Vart va du då?Åk till A6 och strosa runt och shoppa,det blir kul men glöm inte Solåsen….

  7. Jag bor utanför Jönköping och brukar hänga på a6. Super skönt med alla affärer på ett ställe och så finns de amningsrum vilket är ett plus. Lycka till med bebisen nu.

  8. Länssjukhuset ryhov ligger på andra sidan gatan om A6, så det är ju nära om lillan vill titta ut 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *