Familjen består av mig, mamma Madeleine 34 år, som driver en av Sveriges absolut största, mest besökta mammabloggar. I mitt liv finns också pappa Micke 38 år, Victor 18år, Oliver 16 år, William 12 år, Engla-Freja 9 år, Adam 8 år samt tvillingarna Charlie, Colin 6 år och Tuva-Li 4 år och EmmyLou snart 2 år. Hundarna Devil och Buster samt ragdollkatterna Trasan och Elsa. Här kan ni följa mitt liv fullt med toppar och dalar. Alla barnen, min vardag & fest. På den här bloggen hittar du mamman som alltid har många bollar i luften.

Nu!

90% av graviditeten har nu passerat. Jag längtar ihjäl mig, jag vill gosa bebis NU! Det är max ett par veckor kvar nu och vetskapen om det får mig att hålla ut. Dessutom så längtar jag efter att få kunna sova ordentligt. Tänk att få sova på magen, åh!

wpid-img_20140722_103951.jpg

Magen har nog sjunkit något? Min mage har varit låg hela tiden egentligen och det beror på att jag fått så många barn. Jag har också de sista veckorna gått ner i vikt. Senaste veckan har jag fått höra från olika vänner att det ser ut som jag blivit mindre. Och det stämmer, jag har gått ner i vikt. Jag som bävat sååå inför dessa varma sommardagar som påverkar kroppen att svullna upp och binda en massa vatten i kroppen. Det blev inte så farligt som det blivit tidigare graviditeter. Tacksam som sjutton för det. Inte alls kul när fötterna svullnar upp till två fotbollar.

Trots tröttheten så ska jag väl försöka att pigga till mig nu och följa med familjen ner till stranden. Helst skulle jag bara vilja lägga mig i soffan och sova men det dåliga samvetet äter upp mig om jag inte finns där för familjen. Jag vet det är ju galet egentligen, jag borde ju med gott samvete kunna ligga inne och bara vila upp mig inför förlossningen. Hoppas det blir svalare till kvällen så kansks man kan få lite extra vila då. Att bara sova 4 timmar per natt funkar inte i längden men jag sover så jäkla dåligt just nu. Tuva-Li väckte mig vid 05.30 och när jag blir väckt så har jag jätte svårt att somna om. Det är säkert värmen som påverkar att hon vaknar så tidigt just nu för annars brukar hon minsann vara en av dom som kan ligga kvar längst i sängen och dra sig. 

Om jag orkar så ska jag fixa lite i vardagsrummet senare. Har fått hem en jättefin spegel från borett.se som jag fyndade på rea  🙂

Hoppas ni får en fin dag ♥

2 reaktioner på ”Nu!

  1. Så snygg du är, spännande att det inte är så lång tid kvar nu. Försök att ta det lite lugnt mellan varven.

  2. Snubblade in på din blogg när jag satt och sökte på gravidbloggar för ett tag sen.
    Har känts spännande och lugnande att läsa din blogg, då jag själv väntar vårt första barn. Imorn har 100% av min graviditet passerat, och vi går förbi bf (om inget händer inom det snaraste..)
    Har känts bra att läsa din blogg och känna att man inte är ensam om alla krämpor och att lida av värmen, och att det egentligen är samma oavsett om man väntar sitt första, andra, tredje osv..
    Kommer fortsätta läsa och säkert känna igen mig i det du kommer skriva även efter att ert lilla liv tittat ut.
    Kram Erika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *