Familjen består av mig, mamma Madeleine 34 år, som driver en av Sveriges absolut största, mest besökta mammabloggar. I mitt liv finns också pappa Micke 38 år, Victor 18år, Oliver 16 år, William 12 år, Engla-Freja 9 år, Adam 8 år samt tvillingarna Charlie, Colin 6 år och Tuva-Li 4 år och EmmyLou snart 2 år. Hundarna Devil och Buster samt ragdollkatterna Trasan och Elsa. Här kan ni följa mitt liv fullt med toppar och dalar. Alla barnen, min vardag & fest. På den här bloggen hittar du mamman som alltid har många bollar i luften.

Preggohormoner och lycka!

Ni förstår inte hur glad jag blir över era fina ord och engagemang för Ride Of Hope armbandet.  Jag har fått mängder av meddelande, mejl och sms av många av er. Igår när jag stod hos bilmeken (igen) så blev jag rörd till tårar. Det blev så överväldigande och med en massa preggohormoner i kroppen så var det svårt att hålla tillbaka. Tack tack tack. Ni är så jävla bäst som stödjer den här insamlingen genom att köpa armbandet!

Insamlingen kommer att redovisas den 23 augusti när Ride Of Hope gänget anordnar en hjulfest på stadshotellet i växjö. Man kommer då också att kunna medverka i barncancertrampet en sträcka på 4,5 mil. Det kostar 100kr och alla dessa pengar kommer också att gå oavkortat till barncancerfonden. EmmyLou är nyfödd då men jag hoppas verkligen att jag känner mig stark nog att kunna cykla med. Det skulle kännas fantastiskt att kunna avsluta detta initiativ med att faktiskt cykla själv!

rideofhope11

Jag är bara så glad ♥

Och tack alla härliga bloggkollegor, My Martens, Ann Söderlund, Bullermamman, Therese Wickman, Linda Blom, Jennys matblogg, Stina och alla andra för att ni hjälper mig att nå ut med armbandet!

3 reaktioner på ”Preggohormoner och lycka!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *