Familjen består av mig, mamma Madeleine 30 år, som driver en av Sveriges absolut största, mest besökta mammabloggar. I mitt liv finns också pappa Micke 34 år, Victor 15år, Oliver 13 år, William 9 år, Engla-Freja 6 år, Adam 5 år samt tvillingarna Charlie, Colin 3 år och Tuva-li 1 år. Här kan ni följa mitt liv fullt med toppar och dalar. Alla barnen, min vardag & fest. På den här bloggen hittar du mamman som alltid har många bollar i luften.

Min favorit.

Vilken helg. Den har varit lite kaos, både på ett bra och dåligt sätt.  Det här är ju nästan pinsamt att skriva med tanke på världens problem men jag har haft ett galet sug efter socker. Skulle kunnat döda för en påse kina puffar och en påse grill chips. Ja så illa har det varit. Helvete vilket gift det där sockret är. Men jag har undvikt frestelsen och tränat ännu hårdare. Eller ja hårt och hårt, men jag har hållt mig sysselsatt. Försökt planera mina måltider och trots nära till tårarna  faktiskt fixat det. En hel vecka utan utan socker. Låter kanske fånigt men för en sockerråtta så är det helt underbart att komma förbi de där första jobbiga veckorna.

I helgen åt vi min favorit. Hemmagjorda biffar med smält ost, sötpotatis och sallad.

mat1

mat2

Idag har hela familjen varit på en härlig höstpromenad. Ni som följer mig på instagram kanske såg bilderna på lille Charlie bland höstlöven. Det bästa med hösten måste vara alla fina färger. Vackert. Nu ska jag förbereda morgondagens jobb i Norrköping. Glöm inte att titta på Snacket Går! Ni hittar alla avsnitt på www.24corren.se

Kram ♥

Tävla om fina bokpaket

bokmeal

Nu har ni chansen att vinna ett bokpaket med 8 böcker från Bok Happy Meal.

Dessa böcker ingår i bokpaketet, bl.a. ett med Barbro Lindgren som är årets vinnare av det stora barn och ungdomslitteraturpriset till Astrid Lindgrens minne (ALMA):

bokmeal2

o Julia vill ha ett Djur av Barbro Lindgren och Eva Eriksson
o Sov nu Vesta-Linnea av Tove Appelgren och Salla Savolainen
o Pelle hjälper en riddare av Jan Lööf
o Kvällen när pappa lekte av Ulf Stark och Mati Lepp
o När alla sover av Nicolai Houm och Rune Makhus
o Lilla Lena är doktor av Åsa Karsin
o Rita och krokodil på fisketur av Siri Melchior
o Örjan- den höjdrädda örnen av Lars Klinting

Tävlingsregler

Svara på följande i kommentarsfältet.
- När kom första Bok Happy Mealet ut på McDonald’s i Sverige?
- Motivera varför du vill vinna bokpaketet från Läsrörelsen och McDonald’s.
- Fyll i e-postadress så vi kan kontakta dig vid vinst (visas ej publikt).
- PS. Hjälp med svaret finns här: http://www.alltforforaldrar.se/mcd-bok-happymeal

Vinster
Två vinnare av var sitt bokpaket från Bok Happy Meal.

Mer om tävlingen 
Bok Happy Meal är ett samarbete mellan McDonald’s och Läsrörelsen. Grundläggande tanken är ”Att göra riktigt bra barn- och bilderböcker lätt tillgängliga för så många barn som möjligt och speciellt de som inte går till bokhandeln eller besöker biblioteken.”

Tävlingsperioden är mellan 17:e-30:e oktober

Mer inspirerande läsning: