Familjen består av mig, mamma Madeleine 30 år, som driver en av Sveriges absolut största, mest besökta mammabloggar. I mitt liv finns också pappa Micke 34 år, Victor 15år, Oliver 13 år, William 9 år, Engla-Freja 6 år, Adam 5 år samt tvillingarna Charlie, Colin 3 år och Tuva-li 1 år. Här kan ni följa mitt liv fullt med toppar och dalar. Alla barnen, min vardag & fest. På den här bloggen hittar du mamman som alltid har många bollar i luften.

Redo för hösten!

Så var det vardag igen då, lite oskarp kanske men nog sjutton är det vardag. Hemmakontoret är uppriggat och jag har gjort mitt bästa för att jobba av lite innan jag blir upptagen med mjölkstockning och bebisgos.

Lilla Adam hade haft världens bästa dag på skolan och var sååå ivrig att berätta allt för mig. Efter att ha hört om allt sådär hundra gånger om så försökte jag återgå till jobbet igen. Inte helt lätt med en lite paparazzi som gör allt för att fånga min uppmärksamhet :-)

 augusti50

augusti48

augusti47

augusti52

augusti49

Jag ser inte jätte pigg ut på att jobba eller hur? Men Adam var så söt så man nästan dör sötdöden. Han ville att vi skulle prata om hans dag om och om igen.

augusti56

Jag var väl inte heller jätte fokuserad på det jag skulle göra egentligen heller. Målade lite mellan alla  mejl. Kastade en blick på instagram som ni numera kan följa här ifrån bloggen. Duktiga jag har fått i den på bloggen alldeles själv minsann. Inte dåligt för att vara jag kan man säga.

augusti57

Så läste jag på lite inför de nya inspelningar av snacket går. Det kommer bli superkul. Ett helt nytt programkoncept. Så fort EmmyLou har kommit så vill produktionsbolaget filma ny vinjett. Jag känner mig redo inför hösten, dansandes fram kommer jag bjuda på skratt och nya äventyr.

augusti54

Maaaaammaaaaa :-D

Passa dig!

Första skoldagen och Adam är jätte nervös. Engla-Freja och Wilson stöttar sin lillebror. ”Det kommer gå bra brorsan, men passa dig för femteklassarna dom har tänder som vampyrer och äter små barn som börjar i sexårs” Gapskrattet som följer syskonens kärleksfulla vilja att stödja sin lillebror är hysteriskt.

augusti44

Och även om Adam var nervös så är den här dagen den bästa dagen någonsin i hans liv. De kände sig extra fina i sina kläder som mormor och morfar skämt bort dom med. Adam i sin favoritfärg orange.

augusti43

Nu ska jag ta tag i lite höstplanering, bla så ska jag hitta några schyssta höstjackor till mina minsta små älsklingar. Det går fort nu, snart är det dags för mössa och vantar också.

Om jag skulle bli?

En stilla söndag med regn har passerat. Jag har gjort så lite som möjligt, vilat utan att egentligen kunnat vila. Jag känner mig stressad inombords, det är antagligen därför jag inte får ro i kroppen för att faktiskt få en ordentlig vila. Mycket tankar. Alla som nyfiket undrar ”har bebisen kommit” men jag förstår det är klart man undrar. Men jag LOVAR jag berättar när hon är här. Det som är mest stressande är nog barnvakten vi måste ha när vi åker till förlossningen. Jag hade ordnat med barnvakt, en vän till mig hade lovat att ställa upp men så vet jag att hon själv har mycket att göra och att höra ”nu måste du föda för jag ska göra det eller jag ska göra det” har bara varit jobbigt för mig. Känn ingen press liksom, men föd gärna nu eller helst nyss. Nej det går ju inte. Nu har det löst med barnvakt ändå, mormor kommer hit och det känns tryggt. Fast jag måste säga att det hela den här tillsynsgrejen har fått mig stressad och jag brukar sällan känna mig stressad över saker och ting.

10270637_628349837242015_4258436785643672569_n

En något mörkar jag från förförra hösten. Om jag skulle bli mörk igen? Sugen på förändring.

Sommarlovet avslutades med nybakade kolakakor och gos i soffan. Barnen har så mycket förväntningar inför skolstarten och de har inte gjort annat än att prata om det idag. Jag är så glad för lillas Adams skull, äntligen kommer dagen han har väntat på sååå länge. I morgon välkomnar vi vardagen ♥

augusti38

Mer inspirerande läsning: