Familjen består av mig, mamma Madeleine 30 år, som driver en av Sveriges absolut största, mest besökta mammabloggar. I mitt liv finns också pappa Micke 34 år, Victor 15år, Oliver 13 år, William 9 år, Engla-Freja 6 år, Adam 5 år samt tvillingarna Charlie, Colin 3 år och Tuva-li 1 år. Här kan ni följa mitt liv fullt med toppar och dalar. Alla barnen, min vardag & fest. På den här bloggen hittar du mamman som alltid har många bollar i luften.

En rad ur min bok…

Idag har jag haft en riktig tjejdag. Jag, Engla-Freja, Tuva-Li, EmmyLou och min brorsdotter Linn har varit på stan. Det var jätte mysigt. Linn är inte bara min brorsdotter hon är som en lillasyster och världens bästa vän. Hon får mig alltid att skratta.

wpid-2014-10-30-23.50.38.jpg.jpeg

wpid-2014-10-30-23.49.58.jpg.jpeg

wpid-2014-10-30-23.49.30.jpg.jpeg

Tänk vad mycket roligt vi har gjort tillsammans. Och jag är tacksam att jag har denna tokunge i mitt liv. På lördag ska vi ta en helkväll ihop och det kan bara bli alldeles perfekt!  I morgon ska jag överaska Linn med en tatuering som hon har önskat sig i flera år. Jag är också sugen på att tatuera mig igen. Jag har en text som betyder väldigt mycket för mig som jag ska sätta någonstans. Vart har jag dock inte bestämt mig för ännu. Dessutom så måste jag göra färdigt min lilla ”miss” på ryggen. Jag gjorde ju ett sådant där klassisk misstag och tatuerade in en annan människas namn på min kropp. Men ju mera jag tänker på det så känns det faktiskt helt okej. Det var ju en del av mitt liv. En rad ur min bok. Sen kan man kalla det misstag eller inte. Men jag håller på med en cover up på ryggen nu och den hoppas jag bli färdig med inom snar framtid.

Vad känner ni för tatueringar? Skulle ni kunna tatuera in en annan människas namn på kroppen?

Vem ska jag vara?

Vilket härligt väder vi fick idag. Solen tittade fram och och det blev riktigt varmt. Jag och Oliver tog en långpromenad och avrundade med en lunch ute. Alltid lika mysigt när de stora barnen vill hitta på saker. Nuförtiden så är de fullt upptagna med annat. Jag och Oliver har pratat om att vi ska ta en weekend i Stockholm. Gå på stan, käka gott och bara umgås. Hoppas vi kan få tid att boka in det snart, vore kul om vi kunde få till det innan jul.

wpid-img_20141028_203015.jpg

Så träffade vi våran fina vän Frida och hennes son Isac och lekte en stund. Trevligt som alltid.

I mitten på november så ska jag på maskerad med filmtema. Så just nu letar jag inspiration till rätt outfit. Jag har ingen aning om vad jag vill klä ut mig till men jag vill helst att det ska vara något som kräver lite ansträngning och så det verkligen blir en förändring. Har ni några tips på vad jag skulle kunna klä ut mig till? Vem ska jag vara? Och vart finns det schyssta maskeradkläder. Ge mig alla tips ni har :-)

Påminnelse om tävlingen

läsrörelsen

Ni har väl inte glömt att tävla i Bok Happy Meal tävlingen där två vinnare får var sitt bokpaket med 8 böcker? Bok Happy Meal är ett samarbete mellan Läsrörelsen och McDonald’s. Idén är super: ”Att göra riktigt bra barn- och bilderböcker lätt tillgängliga för så många barn som möjligt och speciellt de som inte går till bokhandeln eller besöker biblioteken.” 

Tävla gör ni här: http://blogg.alltforforaldrar.se/madeleineilmrud/2014/10/17/tavla-om-fina-bokpaket/ 

Tävlingen pågår till 30:e oktober.

Man vet att man har små barn när…

Man vet att man har små barn när man kan tv-tablån utantill från 24.00 och framåt. Jajemän den lilla prinsessan har några nattmål. Det bästa är att hon matchar dessa när det är program som jag gillar att titta på.  Jag gillar two and half man och the big bang theory.

Jag har fått några hektiska dagar. Just nu är det mycket på många olika sätt. Låt säga att det kommer bli en rolig vår. Jag har mycket att se framemot. Redan nu har vi också börjat att rensa ur förråd och om jag fick välja så skulle jag vilja börja packa uppe i lägenheten också. Men det får vänta lite.

Imorgon så släpper jag alla måsten för en stund. Jag ska ta med mig Engla-Freja och Adam och besöka vårat ”lekland”. Lilla Emmy kommer ju också följa med såklart och vi ska bara leka och ha roligt.

oktober21

Men nu är det dags för sängen. Kikar in en sväng imorgon innan vi åker…

Sov Gott!

Mer inspirerande läsning: