Familjen består av mig, mamma Madeleine 30 år, som driver en av Sveriges absolut största, mest besökta mammabloggar. I mitt liv finns också pappa Micke 34 år, Victor 15år, Oliver 13 år, William 9 år, Engla-Freja 6 år, Adam 5 år samt tvillingarna Charlie, Colin 3 år och Tuva-li 1 år. Här kan ni följa mitt liv fullt med toppar och dalar. Alla barnen, min vardag & fest. På den här bloggen hittar du mamman som alltid har många bollar i luften.

När själen dansar ♥

Ibland blir det inte som man tänk att det ska bli. Men ibland blir det bättre. Jag har tatuerat mig och hade en bild i huvudet hur jag ville ha det. Men när jag letade teckensnitt så hittade jag inget av det jag hade tänkt mig. Istället blev det en mix av två olika kan man säga och det blev så himla fin!

wpid-2014-11-18-01.55.46.jpg.jpeg

 When the soul is dancing ♥

Ett citat från en kär vän som sa det till mig för ett par år sen. Sedan dess har jag inte kunnat sluta tänka på det.  När själen dansar är man glad, lycklig och strålar. Och jag älskar att dansa. För mig betydelsefullt och vackert.

Det var artisterna från ArtsInk i Norrköping som tatuerade mig. Så proffsiga. Jag hade föreställt mig en viss smärta som alltid blir när man tatuerar sig. Jag blev chockad och glatt överraskad när det inte kändes något. Det var precis som om han satt och skrev med en vanlig bläckpenna på mig.  Ägaren till ArtsInk berättade att de använder sig av en annan utrustning mot vad andra i sverige använder sig av. Maskinen de använde sig av roterar istället för att slå in färgen, dessutom så tatuerar  dom inte igenom alla tre hudlager som många andra gör. Konst från Filippinerna där artisterna kom ifrån. Så till alla er som är rädda för att gadda sig så rekommenderar jag ArtsInk i Norrköping, det är smärtfritt!

Så till något helt annat, ikväll blev jag väldigt upprörd och ledsen. Jag är besviken på samhället, lagar och sjukvård som låter vissa människor falla mellan stolarna. Jag såg det med egna ögon och jag ville bara gråta. Jag vet att jag inte kommer kunna släppa det här. Jag kommer älta. Sen kommer jag ifrågasätta. Jag tog faktiskt kontakt med en journalist efter det jag såg, någon måste ta upp problemet till ytan. Jag förklara i morgon när jag har sovit på saken.

Godnatt!

Stanna upp!

Godmorgon fredag ♥

Jag tog en lång härlig dusch i morse och har precis avnjutit en kopp kaffe. Har en del att styra med under dagen och även om jag vet att jag egentligen kommer ha fullt upp så är det helt underbart att bara kunna stanna upp och njuta för stunden. Man behöver göra det oftare än vad man gör. Vara glad för det lilla i livet och vara rädd om det stora. Kärleken och Familjen.

familjen11

familjen10

familjen12

familjen13

Man är alltid påväg någonstans i livet, hela tiden på väg. Man har alltid något som måste göras eller något som ska planeras. Men att bara sitta ner och se sig omkring kan räcka så långt. Då inser man för en stund att man faktiskt inte alltid behöver vara på väg någonstans. Allt är perfekt som det är. Jag har nio vackra barn, träffat mitt livs kärlek och är tacksam för livet.

Om en stund ska jag åka till Karlsborg och vända, när jag kommer hem så ska jag greja med min outfit till maskeraden jag ska på imorgon. Jag hade tänk att vara the black swan, tyvärr så har jag inte hittat de rätta kläderna för det så jag måste tänka om helt och hållet.

Hoppas ni får en härlig fredag, och glöm inte att stanna upp ♥

Nytt till det nya!

Idag har jag och Emmy gosat hela dagen. Hon har haft ont i magen lilla gumman. Så vi har gått av och an, dansat oss igenom alla rum och masserat magen. Man känner hur bortskämd man är som har en sådan snäll bebis som jag har. Usch jag kommer ihåg när Victor var bebis. Han hade kolik och skrek som en tok på nätterna och dagarna. Likaså Charlie när han var bebis, han var mjölkproteinallergisk och hade väldigt känslig magen. Till kvällen blev Emmy lite bättre i magen tackochlov. Jag hade nästan laddat för en vaken natt, men nu sover hon.

Mellan alla knip i magen så har jag surfat lite runt lite på nätet. Jag har tittat på kök och annat som kommer att vara aktuellt snart när vi flyttar till hus.

wpid-4ae9kkf5lrvk5a25_w669_h446_smmaxsize_rc10color-a255-r255-g255-b255allsoft.jpg.jpeg

På baksidan av huset ligger den här ”snickarboa”.  Tanken är att den ska isoleras och göras i ordning så att min store ”Emil” kan få ett eget crib. Det blir skönt för honom att få sitt ”eget”.

wpid-4ae9kkf5lrvk5a22_w669_h446_smmaxsize_rc10color-a255-r255-g255-b255allsoft.jpg.jpeg

Det här är utsikten från Engla-Frejas rum. Tror hon kommer trivas minsann…

Även om det är ett tag kvar innan flytten blir av så börjar man i tanken så smått att möblera allting  i huset. Jag har sagt att jag ska vänta med att köpa nytt tills man har nyckeln i handen men idag har jag fuskat lite. I samarbete med namway.se så har jag idag beställt hem två fina morgonrockar Som så tjusigt ska hänga i badrummet med varsit eget brodyr.

wpid-image.png

Ni hittar dom HÄR!

Första nytt-till-huset-köpet är gjort :-)

Le mot världen!

Mys i soffan en helt vanlig onsdag. Mitt i veckan och nu har jag haft några ”lediga” dagar. Snart blir det full rulle igen så jag njuter så mycket jag bara kan. På måndag så blir det jobb i Norrköping igen och denna gången så blir det ett lite speciellt avsnitt av snacket går. Jag ska göra något utöver det vanliga i studion som jag faktiskt är lite nervös över. Jag vill ju inte avslöja det i förväg men jag hoppas ni tittar. Det kommer bli roligt. På tisdag ska jag upp och göra ett tv i stockholm, och som vanligt så är allt hemligt så jag kan inte avslöja det heller ännu. Gaah så tråkigt men snart kan jag prata om det och då berättar jag mera…

familjen8

familjen2

familjen5

Världens bästa fotograf William har tagit bilderna ♥

Nu ska vi har råd här i familjen. Jag ska lägga fram lite förslag på andranamn till EmmyLou. Charlie och Colin är på min sida. Jag har övertalat dom hela dagen. Nävars. Men jag vill gärna ha namn som betyder något, som har en historia eller som man kanske har ärvt eller så.

Har läst lite av era kommentarer. Jösses. Vilka bekymmer en del har, jag blir ärligt talat orolig för vart världen är på väg. Jag är oerhört glad över alla mina bloggläsare. Tacksam över att så många vill följa mitt liv och allt runtomkring. Men så måste det finnas några som bara måste kommentera en massa skit. Alltså varför inte lägga den energin på att göra någon annan glad istället? Le mot världen så ler den tillbaka. Vill man tycka att jag är ett WT (white trash) bara för att jag har push up bh på en bild så varsågod, jag stoppar ingen och respekterar att man tycker så. Men att hävda att mitt val av klädstil eller utseende skulle påverka mina barns självuppfattningen är bara skitsnack. Och man behöver faktiskt inte heller vara ointelligent för att man har push up om ni inte visste det? Förlåt det är inte meningen att låta dryg men jag är lite ironisk. Och jag vet att en del inte kommer förstå det, men jag skrattar lite åt det. Jag kan inte tycka att jag direkt är kommersiell heller. Jag är en mamma som har några fler barn än vad medelsvensson har…

Mer inspirerande läsning: