Familjen består av mig, mamma Madeleine 30 år, som driver en av Sveriges absolut största, mest besökta mammabloggar. I mitt liv finns också pappa Micke 34 år, Victor 15år, Oliver 13 år, William 9 år, Engla-Freja 6 år, Adam 5 år samt tvillingarna Charlie, Colin 3 år och Tuva-li 1 år. Här kan ni följa mitt liv fullt med toppar och dalar. Alla barnen, min vardag & fest. På den här bloggen hittar du mamman som alltid har många bollar i luften.

Packa ihop lådan!

Godmorgon. Började dagen med en promenad med Devil och Emmy. Nu är det kallt tidigt på morgonen. Jag längtar verkligen efter vintern nu och det får gärna bli julafton och ett nytt år. Jag vill bara packa ihop den här ”lådan” och flytta.  Jag kommer såklart sakna mina härliga grannar. Det är väl det som har gjort att man verkligen har trivts här. Vi har firat midsommar ihop, lekt och bara snackat lite skit över en kopp kaffe. Barnen har alla sina vänner i grannskapet också och det känns ledsamt att de inte kommer att kunna springa över till varandra och leka. Men vad tusan. Vi kan skjutsa och dessutom så är jag helt övertygad om att barnen hittar nya vänner.

oktober23

oktober27

oktober25

 Vi har så mycket roligt att se framemot nu . Nytt kök ska in i huset och väggarn ska målas  och tapetseras. Men det är inte helt lätt att hitta det perfekta köket. Vilken djungel! Men fantastiskt roligt. Det vore supercoolt att ha ett annorlunda kök, något som sticker ut och är modernt. Men å andra sidan så är nog det bästa ett tidlöst klassikt kök, något man inte skulle tröttna på. Alla ni som bytt kök får gärna kasta in lite tips och råd.

Jag kämpar på med kosten. Men vet att jag äter alldeles för lite (ochdåäterintejaglite) så jag måste få till bättre mellanmål. Tufft innan man har hittat en balans, jag måste ju också självklart tänka på att äta ordentligt eftersom jag ammar. Häromdagen gjorde jag vitkålsgratäng. Receptet kom över mig genom en av mina följare på instagram faktiskt. Ibland så brukar jag kika in hos de som kommenterar och skriver hos mig. Till min förtjusning så blev gratängen riktigt god! Perfekt substitut till potatisgratäng. Idag tror jag minsann att det får bli en repris på den…

Min favorit.

Vilken helg. Den har varit lite kaos, både på ett bra och dåligt sätt.  Det här är ju nästan pinsamt att skriva med tanke på världens problem men jag har haft ett galet sug efter socker. Skulle kunnat döda för en påse kina puffar och en påse grill chips. Ja så illa har det varit. Helvete vilket gift det där sockret är. Men jag har undvikt frestelsen och tränat ännu hårdare. Eller ja hårt och hårt, men jag har hållt mig sysselsatt. Försökt planera mina måltider och trots nära till tårarna  faktiskt fixat det. En hel vecka utan utan socker. Låter kanske fånigt men för en sockerråtta så är det helt underbart att komma förbi de där första jobbiga veckorna.

I helgen åt vi min favorit. Hemmagjorda biffar med smält ost, sötpotatis och sallad.

mat1

mat2

Idag har hela familjen varit på en härlig höstpromenad. Ni som följer mig på instagram kanske såg bilderna på lille Charlie bland höstlöven. Det bästa med hösten måste vara alla fina färger. Vackert. Nu ska jag förbereda morgondagens jobb i Norrköping. Glöm inte att titta på Snacket Går! Ni hittar alla avsnitt på www.24corren.se

Kram ♥

Mer inspirerande läsning: