En mix av föräldraskap, fotografering och livet som utlandssvensk. Jag är född och uppvuxen i värmland men flyttade för många år sedan till Oslo där jag bor tillsammans med min nyblivna man och våra två barn Lova och Lion, födda 2010 och 2013. Ni finner mig även på mefotografi.se och är det något ni undrar över blir jag alltid glad för en kommentar eller ett mail till kontakt@madeleines.se – ha en fin dag!

Full fart

Kom hem med den lilla svarta för någon vecka sedan, en sådan där helt rak som jag saknat i min garderob bland lite för trånga fodral som hängt längst in i flera år. Superglad visade jag för Micke och berättade att denna kan jag ju ha både på julbordet och julafton, och nyår också för tusan! Haha, perfekt att slå tre flugor i en smäll!

Denlillasvarta

Den kommer från Zara, för er som undrade på Instagram.

Landade hemma sent tisdag kväll efter några dagar med goda kollegor. Hade en jättefin resa trots att jag nästan avslutade med panikattack på flyget på väg hem, vilken hemsk turbulens, men möten, en titt på Heineken bryggeri som var SÅ häftigt uppbyggt, trerätters och sightseeing vägde helt klart upp.

Sedan firade vi 4-åringen under onsdagen och idag har vi kramat om farmor och faster som åkt hemåt igen och både sagt hej och hejdå till Jenny med familj som hälsat på i några timmar på väg ner till Sverige. Full fart denna vecka alltså och ikväll fick vi bakslag hos en liten tjej som plötsligt kom på att farmor ju åkt igen. Hua så ont det gör, nu sover hon gott i våran säng iallafall och jag tänkte gå in och göra sällskap strax.

Har ni hoppat på julledighet? Här startar vi imorgon, tjiho!

Hönsmamma på tur

Idag har vi firat blivande 4-åring här hemma. Fröken fick såklart själv välja tema och vi körde inte helt oväntat på piratkalas. Hon älskar allt från prinsessor till spiderman och sjörövare och inget gör mig stoltare, jag kommer alltid att göra mitt allra bästa för att ge mina barn den bredaste grunden att stå på och hoppas och tror att det är ditåt vi är påväg de allra flesta av oss trots att Lova alltför ofta kommer hem och säger att den eller den säger att vissa saker är för gutter och andra saker för jenter.

BarnenVinter2

Snart sovdags för den här mamman, klockan ringer supertidigt imorgon bitti då vi ska mötas upp ute vid jobbet 05:45 för gemensam transport till flygplatsen och Amsterdam. Jag har blivit så flygrädd senaste åren och det är riktigt oväder utanför så håll tummarna för att det lugnar sig tills imorgon är ni snälla.

Pussade extra på barnen ikväll men känner att det känns tufft. Önskar ibland att jag vore lite mer sådär beroende av tid för mig själv men jag avskyr det. Nu ses vi inte igen förrän onsdag morgon då de sover när jag kommer hem sent på tisdag kväll och det känns jobbigt. Tur det finns facetime och jag vet ju att de har det gott här hemma med farmor och faster på besök också, och jag kommer garanterat ha det jättebra och ja, det är jättenyttigt för oss alla men ändå, ni vet hur jag är, hönsmammig, men jag försöker tänka positivt och vet det kommer bli bra, ska bli jättekul att komma iväg också såklart!

Adventslucka 3

Under tredje adventsluckan hittar vi sötaste ryggsäcken till de små, BackPack MINI, signerad Elodie Details. Den finns i flera olika färger och mönster på hemsidan, vilken är din favorit?

Adventslucka3

För att vara med och tävla vill vi att ni följer @elodiedetails på Instagram, sedan är det bara att lämna en kommentar här under om vilken av de olika väskorna ni önskar om ni vinner.

Tävlingen avslutas natten till fjärde advent – lycka till!

Vinterns snyggaste

Har ni missat fantastiska andra luckan i min adventskalender? Sista dagen idag så in med er för att skriva önskad storlek. Overallen är så himla snygg och mössan likaså, värde 1300kr. Perfekt till er som ännu inte hunnit skaffa årets, eller varför inte en storlek större så att det sitter perfekt till nästa år?

EbbeKids

Nu ska vi sätta igång med tacomiddag efter en dag i farten med bara bara den stora lilla!

Glad lucia till allihop <3

Mer inspirerande läsning: