Mitt namn är Madeleine, jag är uppvuxen i Värmland men flyttade under tonåren till Oslo där jag råkade bli kvar och nu bor tillsammans med min kärlek Mikael och våra barn Lova född 2010 och Lion född 2013. Är en stolt toppbloggare hos allt för föräldrar och jobbar som fotograf. Nu pågår bröllopsplanering för fullt då vi gifter oss denna sommar. Välkommen att hänga med på vår resa. Jag nås på kontakt@madeleines.se.

En fin fredag

Två stycke busungar i kulturparken idag. Som de härjat runt hela eftermiddagen, Lova och Jolie, massa lek hemma, promenad ner till stan, en sen lunch och fika, sedan lekparkshäng när solen tittade fram. Så skönt att vi fick hela eftermiddagen ihop med våra kära vänner, hua vad jag avskyr att de bor så långt bort!

LovaJolie

Tror kanske det blev ett par varv för mycket på den där snurran för det resulterade i åksjuk liten tjej i bilen påväg hem, men nu har vi landat och fixat och jag och Ida, Mickes syster, ska ta en sväng bort till hästarna. Har ju dessutom fått tjuvsnosa på en 1-veckas bebis idag, jisses, tänk att Lion var sådär liten för inte ens 1 år sedan? Längtar efter att gå igenom bilderna, är säker på att jag fått massa fint på hela familjen Sara & Co!

Hej från telefonen!

Evigheter sedan jag kikade in från telefonen men såhär i semestertider får det bli så, lite skönt att ha datorn igenslagen faktiskt. Vi är just inkomna från en kvällspromenad, jag och min fästman, som faktiskt slutade i en kvällsjogg i duggregn och sedan styrka med vikterna här hemma, skönt efter allt påskgodis som redan ligger i magen, haha!

20140417-203857.jpg

Imorgon är det dags för en familjefotografering och sedan vännerdejt igen som förlängning av dagen idag, längtar.

Hoppas att ni har en fin påsk ni också!

Den lilla fotografen

En lunchfika vid ljungan idag, Mickes föräldrar bor ju en mil utanför stan och bara ett stenkast från naturen så vi som är vana vid lägenhet och storstad får en sån skön vardagskontrast av att komma upp hit och bara koppla av. Mysigt med familjetid och vad lyxigt det är att kunna gå rakt ut såhär med de små.

Ljungan

Lova tog översta bilden på mamma och pappa, stolt som en tupp stod hon där uppe på bordet och försökte rikta den där stora kameran med remmen runt halsen och småhänderna mest överallt för att orka hålla uppe. De flesta bilder är ju på våra ben eller fötter men se här då, haha underbar, vad duktig hon är!

En guppig flygtur

Resultatet av min och Lovas morgonbakning, kladdkakemuffins, väldigt svenskt och väldigt gott – får för mig att många norskar missat kladdkakan? Ska ge er receptet någon dag, superenkelt.

Kladdkakemuffins

Hua vilken flygresa igår, väldigt guppigt och det sög i magen sådär så att jag nästan ville hoppa av i farten och Lova sa att hon var yr, men förutom det gick det jättebra igår och vi rullade in på gården strax innan 10. Är påväg ut genom dörren här nu, ska kika på bröllopssvit och festlokal, så spännande!

Puss & Kram

Mer inspirerande läsning: