Mitt namn är Madeleine, jag är uppvuxen i Värmland men flyttade under tonåren till Oslo där jag råkade bli kvar och nu bor tillsammans med min kärlek Mikael och våra barn Lova född 2010 och Lion född 2013. Är en stolt toppbloggare hos allt för föräldrar och jobbar som fotograf. Nu pågår bröllopsplanering för fullt då vi gifter oss denna sommar. Välkommen att hänga med på vår resa. Jag nås på kontakt@madeleines.se.

Det här med namnbyte

I två och en halv vecka har vi varit gifta nu, under dessa veckor har jag behövt använda mig av mitt fullständiga namn kanske 4 gånger och där mina vänner, där har vi ju något helgalet nu för plötsligt heter jag ju något annat? Haha, hur lång tid tar det innan man vänjer sig?

Bröllop3

Jag skrev fel på papprena i barnehagen och uttalar efternamnet som om det vore en fråga tycker Micke eftersom att jag går upp så i slutet när jag pratar och samtidigt låter lite osäker, haha, men jag älskar det, att vi alla heter likadant nu, Familjen E, det känns så komplett och rätt på något vis som är svårt att föreställa sig <3

Checkade in i sjukstugan i måndagskväll men börjar kommer på fötterna igen nu, tror ni att man blir mer krasslig ju äldre man blir? Känns som det alltid slår ut mig totalt när det väl sätter sig, jag får ont i hela kroppen och blir så dålig. Lova däremot tror jag måste vara någon sorts superwoman för hon klarar sig undan allt, alltid, peppar peppar!

Bara vara vi

Lilltulten hänger efter de större tjejerna på lekplatsen. Många säger ju att man ska njuta medan de är mindre och mer på sin plats innan kaoset börjar då de springer runt, haha, och lite så är det kanske men oj så skönt jag och mina axlar tycker att det är att slippa bära runt så mycket nu, och så nöjd han är när han kan ta sig fram ordentligt även utomhus!

Tulta

Igår tröttade vi ut de små på lekland för att få ha barnfri kräftskiva på kvällen med gänget här nedanför backen. Vi griper liksom de chanser vi får till egentid tillsammans jag och min man eftersom att vi inte har familj som kan låna barnen ibland, och det är så skönt med vänner i samma situation, så bädda och trixa och fixa innan vi ska hemåt så att de små kan sova medan vi vuxna umgås och får några värdefulla timmar att bara vara vi på, ni vet när man skrattar sådär så att tårarna rinner <3

Nej, nu ska smått och gott fram på vardagsrumsbordet, ljusen är tända för första gången denna sensommar!

Familjelördag

Längesedan jag hade en så trött fredag som igår, men visst är det lite mysigt att sätta på en film och somna i armkroken på sin man i soffan? Antar att veckans nya vardag och känslostormar gjort sitt, idag är vi superredo för lördag och familjehäng med vänner!

Bröllop

Ännu en tjuvtitt från otroliga Linda-Pauline som fångade vår bröllopsdag med sin kamera, två veckor sedan idag, kan inte förstå att det var så nyligen? Allt känns så långt bort på något vis, underbara dagen, all nervositet och alla känslor, det var så stort, trots missar och saker som inte blev som tänkt men det hör väl till!

Höstskor till minifoten

I dagarna två har vi varit på skojakt, jag och Lion. Urplockat till max i småstorlekarna såhär inför höst och barnehagestart när man är sent ute men skorna han hade i våras har såklart blivit för små, och i sommar har han levt i sandaler, så ett par nya var ett måste och idag kunde vi äntligen sätta bock på både det, regnställ och gummistövlar.

ClarksBaby

Det blev ett par från Clarks, ett par ”first shoes” med ordentligt stöd för lilla foten eftersom att han ju just lärt sig att gå, kul med lite färg till det bruna!

Och nya matboxar såklart eftersom det där eviga morgonfixet ska göras gånger två nu. Alltså jag tänker att det kanske vore en företagsidé att stå utanför barnehager och sälja färdigpackade med massa smått och gott i, i en liten skåpbil eller så? Haha!

Mer inspirerande läsning: