VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

11 månader!

Då har man en 11 månaders baby. Sista månaden man har en bebis då hon räknas som toddler den 11e Juli ?.. vad har hänt sedan 10 månadersupdaten då? Hon är riktigt duktig på att gå, det blir längre och längre sträckor varje dag. Hon kan stanna, vända och ‘styra’ vart hon vill gå. Hon har lärt sig ytterligare två ord, ‘baba’ (som vi ofta kallar henne) och ‘Pippi’ efter Pippidockan. Men favoritorden är såklart mamma och dadda ☺️ Tror hon säger mamma minst 70 gånger om dagen..Även om hon inte kan många ord så har hon börjat förstå vad vi säger, så som ‘ge mamma nappen’, ‘nu ska vi bada’ etc.

Favoritleken är helt klart ‘tittut’ och hon älskar att gömma sig.. både under bord, bakom händerna eller bakom en sked ? Hon tröttnar aldrig. Att bli jagad av dadda ligger också högt upp på listan! Att ge saker till folk (så som leksaker och mat) är också väldigt kul, men hon tar tillbaka det lika fort igen. Och vinka får vi inte glömma heller. SOM här vinkas till allt och alla.

Hon har fortfarande 6 tänder och väger 9 kg (50% på skalan). Hon är en väldigt glad unge, det är väldigt sällan hon är cranky.

IMG_4650 IMG_4652

Det tog en kvart att ta dessa två bilder ?


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig