VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

London boende

Tusen tack för era åsikter om trägolv! Ni är för gulliga ? Vi diskuterade era kommentarer och kom fram till att vi kör på nummer 1 om ingen bättre dyker upp i brevlådan imån. Även om vi tycker de kallare tonerna är riktigt snygga så håller vi med om att de varmare tonerna ger en mer hemtrevlig känsla och vi bor ju trots allt i ett victorian hus och inget modernt scandi med ‘clean lines’, då en grå ton kan passa riktigt bra. Sen är nr 1 väldigt lik golvet vi la dit förra året, så det känns bra att köra på samma stil som vi tänkte från början.

Har fått frågor om jag inte kan visa fler bilder från huset vi bor i nu. Såhär ser vardagsrummet ut. Vi trivs riktigt bra faktiskt även om väggarna är lite kala (man har ju inte samma energi att spika upp tavlor etc. när man bara bor nånstans tillfälligt). Älskar öppenspisen ? Får ofta mail om boendekostnader i London, men det har varit svårt att svara på eftersom vi köpt lägenhet och hus och inte hyrt. Eftersom vi hyr nu och har kollat på många olika boenden så har jag mer koll på hyreskostnader nu än förut. De varierar ju såklart oerhört beroende på vart i London man bor. Chiswick är ett riktigt dyrt område att bo i (fast inget jämfört med Kensington tex), men kan ge ett bra exempel. Huset vi bor i nu (4 sovrum fast ett är jättelitet, öppen planlösning, ok trädgård, perfekt läge) kostar £4300 i månaden, vilket är 48.362 SEK… innan räkningar, parkering, counciltax etc. Nu betalar vårt försäkringsbolag hyran som tur är ? Men vi får bara bo här tills slutet av Juni tyvärr.. Så måste snart börja leta nytt igen..

IMG_3830IMG_3828


Kommentarer


  1. CarolineEiLondon 7 april, 2017 on 10:25 Svara

    Bra val, det kommer att bli jattefint ska ni se! Jag ar verkligen imponerad over hur ni har rest er och gatt vidare efter det dunderjobbiga ni har varit med om. Renoveringar tar verkligen pa krafterna och ni hade lagt ner sa mkt jobb. Det maste varit hjartekrossande att se det hela sa forstort och med en liten bebis dessutom.
    Heja er att ni nu reser er och borjar om, som jag sager till min lill kille hemma ”we never ever ever give up”.

    Vi haller ocksa pa att renovera hemma (sydostra London) och det ar jattekul saklart men HJALP vad jag ar trott pa det nu. Hur har det gatt med skol letandet? Skall Grace ga pa dagis? Kul att hora hur ni tanker kring det. Min son gar i statlig skola vi hade tur som hade en ”oustanding” runt hornet som vi blev helt kara i. Verkligen tur saklart, annars hade det fatt bli privat for oss med. Nu ar vi nojda som det ar men overvager privat for secondary istallet lite langre fram.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig