VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Trägolv

Jakten på nytt trägolv har som sagt börjat igen eftersom det förra vi la dit blev förstört. Så svårt att välja nyans bara! Har beställt hem över 20 st nu. Dessa är mina favoriter. Vilken tycker ni? Blir glad om jag får fler åsikter än bara Steves ? Hittills tror jag att jag föredrar nummer 1 eller 2. Fast gillar de kalla tonerna också..Det kommer läggas i varje rum på alla våningar (utom badrummen där vi ska ha kakel och Gracie’s playroom där vi kommer lägga en mysig heltäckningsmatta). Det blir fint flow genom hela huset om man har samma trä tycker jag?IMG_3805


Kommentarer


  1. Lina 4 april, 2017 on 20:14 Svara

    Tycker nr 3 🙂

  2. Malin 4 april, 2017 on 20:25 Svara

    Jag röstar på 3 🙂

    Vi har lagt sån typ grå ek i hela vårt hus, det blev såååå fint! Ljust och härligt! Synd att man inte kan bifoga bilder här 🙂 Vi ville ha ljust fast levande och utan gula toner 🙂

  3. Jenna 4 april, 2017 on 20:48 Svara

    Nr 3 va superfin ?

  4. Sigrid 4 april, 2017 on 21:04 Svara

    Det beror lite på vilken känsla du vill få fram i huset! Men jag tycker bäst om de varmare tonerna, speciellt tvåan, då det känns mer hemtrevligt. Är inredningen/planlösningen avskalad i övrigt? Högt i tak/stora fönster osv så kan jag tycka att det kan bli lite kalt med för kalla toner på golvet. Då mysar varmare toner till det litegrann. Sen känns varmare toner mer klassiskt, vilket jag alltid föredrar framför det ”moderna”.

  5. Jannica 4 april, 2017 on 21:57 Svara

    Älskar 3:an, rätt likt det golv vi har och är så nöjd med det. Dock spelar det ju in vad ni vill ha för färgsättning på övriga saker (väggar, inredning osv). Vill ni ha kalla färger på väggarna så kanske det varma golvet kompenserar bra och vice versa? Men alla är fina oavsett!

  6. CarolineEiLondon 5 april, 2017 on 09:47 Svara

    Jag tycker absolut en av de forsta 2. Det passer helt klart bast med en Engelsk period property da det ar mest likt original floorboards. De kallare tonerna ser ocksa fina ut, men mer scandi. Tycker inte att de passer sa bra I engelska periods (Victorian/Georgian/Edwardian). Ert hus ar sa pampigt sa jag hade satsat pa en av de varmare fargerna.

  7. Mibb 5 april, 2017 on 12:57 Svara

    gillar nummer 4 bäst! =)

  8. Julia 6 april, 2017 on 19:33 Svara

    Jag håller med dig om 1 eller 2, det känns mest säkrast i längden med!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig