En blogg om livet i London

Annons

krupp

Stackars Grace har fått krupp (svullen i halsen och svårt att andas). Blev jätteorolig första gången det hände mitt i natten eftersom det lät som om hon knappt fick luft. Det har både blivit besök hos doktorn och ett x antal samtal till NHS helpline de senaste dagarna. Det besvärar henne mest på natten när hon legat ner länge.. det enda som hjälper är frisk luft och att inte ligga ner, så har fått sitta på en stol med vidöppna fönster när hon får ett kruppanfall. Nu är hon är iaf på bättringsvägen. Hostan är vidrig (som en skällande hund/säl) och hennes normalt gulliga små ljud är jättehesa.. Men hon har varit tapper och inte klagat mycket alls. Tur att det inte är något värre i alla fall!IMG_3418

Om londonmamman

Sandra Kirk heter jag, född i Halmstad men har bott i London sedan 2008. Är gift med en Engelsman och i Juli 2016 föddes vår dotter Grace. Vi renoverar förtillfället vårt drömhus i västra London. I bloggen skriver jag om vardagen som en stay at home mum, inredning och renovering, matlagning och resor världen runt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons