VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

7 månader!

Princess Grace of Chiswick är nu 7 månader gammal! Definitivt ingen spädis längre.,typ ett barn! ?Om man jämför med förra månaden så har mycket hänt. Hon äter nu 3 fasta måltider om dagen (och 3 flaskor mjölk) då jag helt slutade amma förra veckan. Jag tycker det är jättekul att laga olika spännande rätter till henne och hittills äter hon det mesta! IMG_2932

Hon har lärt sig att sätta sig upp från liggande position och kryper troligtvis inom några veckor!! Hon står på alla fyra och ‘gungar’ dagarna i ända men hon vågar inte riktigt ta första krypet ännu utan nöjer sig med att hasa sig fram och bak. Spännande!

4-5 dagar efter första tanden kom så ploppade den andra upp också! Hon har varit väldigt ledsen när tänderna ömmar, men oftast varar det bara nån timme eller så. Hon blir illröd om kinderna direkt så det är ingen tvekan om att det är tänderna som gör ont. Stackars liten ?

Hon är helt VILD! Jag som trodde jag skulle få en lugn unge. Här sparkas, hoppas, skriks av lycka och viftas med dom små armarna! Hon är i princip omöjlig att klä/byta blöja på. Det är seriöst ett two man job, hon sprattlar som en hal fisk varje gång ? Hon är ännu duktigare på att leka själv nu, hon är pysselmästaren nummer 1. Allt ska lyftas, vridas, vändas på och inspekteras noga!

Grace gillar att sitta i folks knä och har inget emot om folk håller henne. Dock har hon blivit lite mammig den senaste månaden och gråter ofta om jag lämnar rummet haha.. Hon blir SÅ glad när pappa kommer hem från jobbet på kvällen (oftast precis innan läggdags vid 7) att hon inte vet vart hon ska ta vägen ?

Gissa vem som nu sover i eget rum!? Hon sover bra på natten men vaknar fortfarande 1 gång (runt 4) och vill in i vår säng. (Nappen duger inte längre men hon blir knäppt tyst så fort vi bär in henne till oss). Det finns inget mysigare, älskar att ha henne i sängen! ? IMG_2928


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig