VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Pass 3 Röhnisch Running School

Äntligen är det dags för veckans tredje och sista löppass. Backe, trappa, grov terräng: hitta ett underlag utifrån platsen där du bor och jobba i 20 minuter med starka ben och kraftiga frånskjut!

Lycka till!


Sats Hornstull får bli min backe idag och sedan kör vi en lång promenad runt Riddarfjärden med barnvagnen.


Kommentarer


  1. Aniika 9 mars, 2013 on 12:11 Svara

    Japp, ska strax ut och leta rätt på en backe! Och förresten, tack för att du är en inspiration för mig och många andra. Tänkte extra mycket på dig igår med ”Internationella kvinnodagen” och allt! 🙂 http://yesterdayyousaidtomorrow-aniika.blogspot.se/2013/03/hyllning-till-kvinnorna.html

  2. Agneta 9 mars, 2013 on 14:23 Svara

    En fråga, vad tycker å anser du om drycken Celsius? Själv inte provat den, men vet många som dricker den å tycker sig bli så pigga. Så, vad säger du??

  3. Rund är också en form! 9 mars, 2013 on 16:13 Svara

    Bra pass!

    För min del blev det tävling idag, men lite backar var det. Och backpass ska jag nog kunna få till snart. 🙂

  4. Hanna 9 mars, 2013 on 20:29 Svara

    Lofsan!
    Du driver en så bra blogg tycker jag! Jag försöker kika in varje dag och tycker du har en bra mix av övningar, pepp och vardag. PT-skolan på nyhetsmorgon gillar jag också jättemycket! Tack för att du delar med dig!

  5. […] avslutade kvällen med pass tre i Röhnisch running school, backträning. Några smärre hinder var en död mobil och en hund som undrade VAFAN HÄNDZ när vi skulle […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna