En blogg

Annons

Bröllopsinredning

Då har man fått hem dekorationerna till bröllopet! Lite diamanter i olika storlekar, rosenblad i lila och Ivory, lila näsduk till Eddie, dekorationen till bilen och en vit duk till matbordet. Jag fick även med en present av Sweeties, 2 rullar av band i Guldfärg. Vet inte riktigt vad jag ska med dom till då det inte alls går i vårat tema men snällt ändå. Så om två torsdagar står vi där inne i lokalen och dekorerar inför bröllopsdagen! Jag längtar så, det ska bli kul att se hur allt blir när det är klart.

 

Jag ringde runt till storkyrkan idag och frågade om man kunde byta präst inom samma kyrka och det gick bra. Men inte direkt deras präster för det va bara Åke Bonnier (min präst) som hade tid den dagen, så om jag vill får jag boka en präst från min egna församling och vigas i Storkyrkan. Så imorgon får jag ringa tidigt och kolla om jag får tag i en ny präst.

Keyla sover gott nu, Eddie är och tränar och jag ska lägga mig på soffa och försöka kurera mig så att jag har ork att gå till mammagruppen imorgon.

Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Annons