Annons

Höstens första klick…

Åh vad underbart, måste absolut ha dessa från Gina Tricot. Jag är ju en sucker för indianliknande kläder och en poncho är helt klart ett måste för mig. Men även som ”icke indian stil” så är en poncho både bra och snygg att ha. Snyggt med jeans och finbyxor, passar till det mesta. Väldigt bra nu när graderna börjar sjunka lite och det blåser lite mer. Det här blir nog mitt första ”höst plagg” som jag köper redan nu såhär tidigt.

Vilken färg? Hade velat ha den i vitt men verkar inte finnas, det får bli en annan färg. Vilken är er favorit? 

 

  

Ponchos finns här // Jeans finns här //

Annons

Dunder natt…

God morgon finaste!

Söndag, sista dagen på ledigheten, på semestern. Här tar vår historia slut, nä lägg av, inte ska vi vara så dramatiska. Vår semester tar slut men nu fortsätter det verkliga livet. Har vart ganska rädd för att komma in i verkligheten igen, inse att min Pindy är död och borta för alltid. Är nog lite rädd för att det ska smälla till denna vecka, med en massa smärta. Snart dags för begravning också, jisses!

Idag är jag lite ångestfylld just över att det är sista dagen, känns jättetråkigt även om jag försöker tänka på att vara tacksam i stället. Tacksam för allt vi gjort, hunnit göra, dom vi fått träffa, vara med och uppleva denna fina sommar med. Tacksam över hur underbara barnen har vart och fint vi har haft det tillsammans. 

blixtsthlm
Bild källa: Aftonbladet

Förresten! Hörde ni åskan i natt, alltså allvarligt. Jag trodde hemmet skulle blåsa omkull och åskan skulle klyva vårt hus i mitten. Blixtrarna fick mig att se ljus i drömmarna och åskan fick mig att gömma mig under täcket. Ganska läskigt men mysigt på samma gång. Lillan som nära, nära mig och stora sov som en stock utan att ens reagera. =) Och förresten så höll den på ovanligt länge! Måste ha vart i säkert 1 timme eller mer? Vi glömde dynorna ute i natt och dom är sååå blöta.

Fick ni besök av herr åska? 

Annons

BB mascara

Hello!

Det vart en heldag ute hos momor idag, min mamma tog barnen till Bandängen och jag mötte upp dom där. Tur att man har direktbuss. Min mors syster är här på besök så jag passade på att umgås med henne och prata lite om släkten och Colombia. Sen åkte vi hem till min mor och var där fram till nu. Skönt att få bli lite bortskämd en dag.

Idag har jag provat Isabella Löwengrips mascara ”18 hours”. Den ska hålla i 18 timmar eller vad det är och ska inte klumpa, bli fnasig och smula etc. Men tyvärr tyckte jag inte att den imponerade när jag la på den på mina ögonfransar i första taget. Men ska ge det självklart, en till chans för ibland kan första gången bli fel men andra och tredje en riktig höjdare.

Se bilderna själva, jag har ju haft bättre fransar än det där. Eller?
Ursäkta dom röda ögonen och dom trasiga blickarna men det var ju fest igår! =)

20140802-172154-62514049.jpg

Annons

Efter festen kommer..

hangover

… baksmällan! Fast jag måste säga att jag mår bra idag, skötte mig fint igår och tog det lugnt. =) Man vet ju att det finns en dag i morgon också och den kommer att vara tuff, då man ska hämta två barn hos mormor och underhålla dom hela dagen. Så man vill inte väldigt gärna vara bakis då. Min man däremot, han är en som tar det som det kommer och slutade med en kalasfylla som fick hans systrar att skratta ihjäl sig. Idag mår han nog inte såå bra som han gjorde igår. =) Vi hade i alla fall en supertrevlig kväll, det var riktigt länge sen vi hade en sån härlig kväll med underbara människor. Trevliga respektive som fick oss alla att skratta massor med roliga skämt och kommentarer. Ah ni förstår helt enkelt, det var skoj.

Jag är redo och klar för att åka iväg till min mor och hämta barnen. Vet inte vad det blir för någon lördag idag men det lutar åt lek utomhus hela dagen, för det verkar vara ett sånt väder.

Vad ska ni göra idag?!

Annons

En blogg

annons