Två MF och ett MA. Detta är vår kamp till ett gemensamt kärleksbarn❤

Bakteriell vaginos?

Jag tror jag åkt på bakteriell vaginor. Det började för några dagar sedan då jag tyckte att det luktade äckligt. Dock har mitt luktsinne blivit rejält känsligt så jag tänkte inte mer på det. Men i förrgår började jag få mer gula flytningar och det luktade starkare än vanligt. Igår var det inte så mycket gult men lukten är kvar. Och samma nu på morgonen. Jag känner mig rejält ofräsch och jag blir orolig vad det kan bero på och hur det kan påverka.

Jag vet att jag inte gått med det länge om det nu är bv. För några månader sedan gjorde de alla möjliga tester för just bv, och odlingar. Det visade inget. Och vid båda senaste besöken har det kollat (dock inte tagit tester) och det var inga tecken på bv.

Sen vet jag inte varför jag fått det då vi inte vågat ha sex. Tur att vi ska till läkaren imorgon så kan de kolla då.

2 reaktioner på ”Bakteriell vaginos?

  1. Hej, fick du något svar på om det var bv eller någon annan obalans och vad rekommenderades du för dina besvär? Grattis till er graviditet!

    1. Hej. Jag bad dem kolla i samband med vul i måndags. Hon hittade och gjorde snifftest och allt verkade bra. Hon sa att det kan komma och gå under graviditeten pgr av hormoner. Och det verkar stämma. För nu har de knappt luktat. Har man bv så får man antibiotika.
      Tack så mycket!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *