Jag heter Elin och lever tillsammans med min sambo Johan och vår dotter Astrid (140302) Här får ni läsa om vår vardag som är långt ifrån perfekt, men som innehåller en hel del kärlek!

Annons

Take one for the team

Jag säger ofta så i olika sammanhang och idag fick jag äta upp mina ord!

Hade lagom hunnit hem från jobbet och varit en sväng till affären då telefonen ringde. Det var jobbet som undrade om jag kunde komma tillbaka snarast och jobba kväll, då det inträffat en olycka.

Fem minuter senare satt jag i bilen. Hemma hade jag lämnat ett gråtande barn och en besviken sambo. Då får jag ångest. För hur jag än vänder på det kan jag omöjligt göra alla nöjda.

DSC_0458

Mår illa av tanken att Astrid kommer sova när jag kliver innanför dörrarna ikväll. Har ju saknat henne hela helgen! 

…men fakturan från par-terapin skickar jag iallafall till attendo 😉

Annons
Annons
Annons

Tio år senare klarar jag av att leva OCH älska det.

Kära Elin 14 år, vad var det som oroade din själ? Varför trodde du att andra räknade dina tuggor i matsalen? Vad var det som utlöste din ångest? Varför klarade du inte av att vara med på en hel lektion? Vad var det som skapade din dagliga handsvett? Varför älskade du inte dig själv?

Kära Elin 14 år, jag har saker att berätta för dig. Livet blir bättre. Ångest går kanske inte över men du lär dig att hantera det. Det kommer toppar och det kommer dalar, och det ska bara vara så. 

Jag fick en riktig wow-upplevelse på underBARA BARNmässan. Insåg vad Astrid faktiskt gjort med mig.

Bolibompadraken var där och skulle precis till att dansa när vi kom. Många barn stod omkring och väntade på att musiken skulle dra igång men Astrid blev starstrucked och ville vara i min famn, så jag dansade. Sjöng och gjorde stora rörelser med hela kroppen, precis som de 30 barnen kring mig.

Då ropar killen från SVTBra mamma!

sketch-1476030757169

Kära Elin 14 år, du hade dött. Gått genom jorden. Förresten hade du aldrig ens utsatt dig själv för att gå på mässan. Men du har kommit längre än så. Livet blev bättre. Astrid var en hjälp på traven. 

Kära Elin 14 år, det där gjorde du bra.

Annons
annons