Jag heter Elin och lever tillsammans med min sambo Johan och vår dotter Astrid (140302) Här får ni läsa om vår vardag som är långt ifrån perfekt, men som innehåller en hel del kärlek!

Annons

Lekdejt och lyckorus för lillsmulan

Lekdejt stod på agendan redan under förmiddagen! Vi gick på rundtur i huset, lekte lite blygt tillsammans, åt frukt och var i trädgården.

Däremellan lyckades Astrid ramla ner för trappen. Min stora farhåga som jag bara väntat på! Men det blev mer ett ”rullande” för fem trappsteg och allt gick bra.

image

När gästerna åkt gjorde vi ett ryck och körde bort säckar, kartonger, kompost och vårt nersågade äppelträd från gården. Vips! Va tomt det blev :)

image

Oh, jag får inte glömma att berätta!

Astrids bil blev levererad idag. Hon visste ingenting. Johan monterade ihop den i garaget och så gick vi ner. Kan intyga att vår dotter har brett minspel ;)

Ni kan ju gissa vad vi gjort under dagens sista timmar… Brum brum!

Annons

Vilken toppendag det blev!

Jag vaknade med huvudvärk och hopp om att himlen skulle braka loss. Lagom till alvedonen satt fart frågade Natalie om jag ville följa med på en shoppingrunda.

Behöver jag säga vad jag gjorde? ;) Utan Astrid dessutom. Det händer tusan inte ofta. Kan ha varit därför jag lyckades hitta några riktiga fynd!

image

Så åt vi brunch på espresso house. Fast jag såg det som en barnfri lunch och smockade i mig en sallad ;)

Inget ont om att äta med barn men det är skillnad på att äta och att äta, känna smaken, titta på människor och prata om allt möjligt mellan tuggorna.

Annons

Besök på glass och berså i värmerekord

Astrid började dagen med att duscha och sedan följa med pappan till affären. Blir varm i hjärtat när jag ser dem såhär.

image

Jag passade på att städa lite inomhus. Det blir liksom ”bortglömt” och åsidosatt när vi grejar och är ute hela dagarna :)

Belöningen blev en trip till glass och berså med ett glatt gäng. Riktigt trevligt! Fick köa i 33 varma grader… Men det blev ju himla bra tillslut ändå ;)

image

Annons

Kvalitetstid med favoriter

Idag har vi haft äran att spendera våra timmar med min lillebror :) Lunch, lek och bus med vatten och bärplockning i trädgården avrundades med en tur till nya affären i grannkommunen.

Astrid är mer än nöjd. Hennes mamma också för den delen.

image

Nu har ”pojkarna” åkt på fisketur med båten. Själva har vi en liten tjejkväll bland klistermärken och målarböcker på altanen. Perfekt söndag! :)

image

Annons
annons