VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Jamie Oliver at Scandic

Igår kväll så åt vi 3-rätters middag i Scandic Anglais restaurang. Vi åt Jamie Olivers populära höstmeny.


Jag & maken hade ju vår date night igår och fick faktiskt ett bord för oss själva, men bad att få sitta tillsammans med de andra bloggarna. Nina och Jennie brukar jag ju träffa titt som tätt på massa bloggevent, så det var riktigt trevligt att hänga med dem. Sen kom och Paula och Hugo och satte sig vid oss, så det var mycket trevligt och lära känna dem.


Menyn var riktigt höstlig och super god. Dock blev jag besviken på mitt kött, revbensspjäll. Men det var fantastisk bra service och jag fick snabbt in en ny rätt och då var det riktigt gott. Det är så sällan vi är ute och äter ensamma jag och maken. Men Scandic Anglais restaurang var riktigt bra med god mat. Jag såg även flera barnfamiljer i restaurangen och de har även en bra barnmeny, vet jag sen tidigare när vi har bott på Scandic. Så vill ni bo på ett mycket centralt beläget hotell så är ju Scandic Anglais ett riktigt bra alternativ.

Nu längtar vi efter den populära frukostbuffén, så det är hög tid att äta frulle! Men ni ska såklart få veta mer om sömnrummen vi har sovit riktigt gott inatt.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna