VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Vinn en resa till Tyskland

 

Sommaren är snart över och jag vill inte riktigt förstå det. Sitter redan och funderar på vart nästa resa ska gå? Kanske blir det till Tyskland?! Nästa sommar har vi i alla fall planer på att besöka både Weissenhäuser Strand och Hansa-Park i norra Tyskland. Så det ser vi mycket fram emot.

Nu har jag fått nöjet att tävla ut en resa till, till barnvänliga Tyskland och allt som ingår i priset till EN av är;

Båtresa med Stena Line Göteborg-Kiel i 4-bäddshytt och i Schleswig-Holstein  ingår 2 övernattningar på Weissenhäuser Strand på Apartement Luv/Lee inkl. fri entré till äventyrsbadet och äventyrsdjungellandet (alla dagar). Samt 1 dags inträde till Hansa-Park i Sierksdorf. Vinsterna gäller för 4 personer fram till 20 oktober 2013.

 

Aqua-World-hoch

Header2_Weltsensation-Rendezvous-im-Loop_copyright_HANSA-PARK Freizeit- und Familienpark GmbH & Co. KG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright: Hansa-Park respektive Weissenhäuser Strand.

 

Att tävla är som vanligt väldigt enkelt;

* Dela bara detta tävlingsinlägg på din egen  Facebook sida/status (gilla gäller ej utan dela). Har du inte FB, så maila inlägget till minst 10 vänner och skicka en kopia till mig [email protected]

* Kommentera vilket namn du delar tävlingen i och motivera varför just DU ska vinna.

Tävlingen pågår tom  17 aug   kl 11;59!

Lycka till!!! :)

************************

Vinnare blev;

* Sandra Linder

STORT GRATTIS!!!!

****************************

Vinnarna presenteras på bloggen ett par dagar efter tävlingen avslutas i DETTA inlägg,  håll utkik OM just du vinner! Jag mailar inte ut till vinnaren, utan du mailar själv din adress till mig om du vinner. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. 

(Maila mig på [email protected] OM du har vunnit och märk mailet med vad du har vunnit).


Kommentarer


  1. Amanda 9 augusti, 2013 on 2:25 e m Svara

    Har delat offentligt på min logg – Amanda Ydnäs.
    Nu hoppas jag på att få ta med mina nära och kära och åka på min första utlandsresa. 🙂

  2. Tjejmorsan 9 augusti, 2013 on 5:10 e m Svara

    Just idag känner jag att jag skulle behöva låta mina två yngsta döttrar vila från sin autistiska storasyster som håller på att få hela familjen ur balans. Är så trött så jag nästan dör själv på kuppen!
    Samtidigt så ska jag hålla ihop själv för att resten av familjen ska fungera.. blä!
    Så om jag vinner lämnar jag dottern med autism till den som kan henne bäst förutom jag själv, nämligen hennes tvillingsyster. Och småtjejerna, deras pappa och jag får ett par fristadsdagar.

    Kram (delar på offentligt på fb)

  3. Elin 9 augusti, 2013 on 8:14 e m Svara

    Hej!

    I september fyller jag 30 år och vi har pratat om att göra en liten resa med barnen i höst då min kära make har planerat att ta ut någon veckas semester under hösten då han inte haft någon nu i sommar.
    Stina tjattrar jämt om att hon vill åka till Spanien och bada ( allt med pool eller strand är Spanien enligt henne…) och mannen min han pratar i tid och otid om att ta en liten roadtrip ner till Tyskland.
    Så om jag har turen att vinna detta fantastiska pris så skulle jag med stor sannolikhet bli världens populäraste fru och mamma här hemma! 😉

    Har delat på FB och även tipsat om tävlingen på Instagram (tjenakexet……) med hänvisning till din blogg!

    Kram!

  4. Heidi Larsson 9 augusti, 2013 on 10:37 e m Svara

    Jag är med och tävlar!
    Jag har delat tävlingen offentligt här: https://www.facebook.com/heidi.larsson.16
    Min bästa vän har haft så himla kämpigt i många år. Kämpat på med ett fysiskt tungt jobb så hennes kropp blivit sliten (Hon är bara 30!). Till slut bestämde hon sig för att börja studera till det hon verkligen vill bli, och nu har hon kombinerat heltidsstudier med extrajobb, timmar av pendling varje dag, och samtidigt är hon världens bästa morsa till Mio, tre år – och nu är det bara ett år kvar av hennes studier! Jag skulle så gärna vilja ge det här till min Heléna! Hon är värd all glädje och lycka i livet, och att få ge henne det här lyxiga – ja, det vet inte sina gränser, vad det skulle betyda för henne! (Och jag skulle nog vara den som fick följa med, så jag skulle såklart vara superlycklig jag med!)

  5. veronica hedlund 10 augusti, 2013 on 10:39 f m Svara

    jag är jätte gärna med och har delat på facebook (veronica hedlund)

    jag skulle vilja vinna så jag kunde få överaska mina älskade barn med detta. de har aldrig varit utomlands och det ser ju så roligt ut i tyskland. så nu håller jag tummarna stnehårt att turen är på våran sida.

    kram veronica

  6. Julia Rosén 10 augusti, 2013 on 6:04 e m Svara

    Delar här http://www.facebook.com/julia.rosen.503/posts/10200978577319361

    Jag skulle vilja vinna för att både jag och barnen så gärna vill åka dit, vi älskar vattenrutschbanor och bergochdalbanor 🙂

  7. Hanna 10 augusti, 2013 on 10:16 e m Svara

    Jag tävlar gärna! Jag har delat på facebook (Hanna Fornhem)

    Vi satt häromdagen och pratade om att försöka göra många korta resor under året. De betyder mer än en lång 🙂 Maken sa då att det tydligen ska finnas många bra ställen i Tyskland, och jag gissar att Hansa-Park är ett sådant ställe.

    Sonen fyller år i slutet av september. Han sa häromdagen att man inte bara behöver önska sig saker, utan man kan önska sig en utflykt eller resa också. Det vore superkul att överraska honom med en resa med mycket bad, eftersom det står högt i kurs just nu.

    Må gott!
    Hanna

  8. Susanne Hasting 10 augusti, 2013 on 10:31 e m Svara

    Jag har inte minnet av att Tyskland var särskilt barnvänligt när jag var liten… Badade i nån sjö med en död fisk :(. Skulle gärna vilja uppleva en positivare bild!
    Jag vill gärna vinna till mig och min familj!

    Jag har gillat och delat på min Facebook https://www.facebook.com/susanne.hasting

  9. Sanna 11 augusti, 2013 on 12:09 f m Svara

    Jag är super gärna med och tävlar, detta vore en fantastiskt vinst för mig att vinna så att dottern får besöka Tyskland för första gången. Med mig skulle jag faktiskt våga mig på att bjuda killen jag träffar och hans dotter. Det skulle vara ett äventyr vi alla sent skulle glömma.

    Har delat tävlingen på FB (Sanna Kaakinen).

    Kram Sanna

  10. Angelica 11 augusti, 2013 on 11:58 f m Svara

    Åååh jag vill så gärna åka på detta äventyr med familjen. Denna sommar blev långt iftån vad jag både ville och hade planerat. Så nu hoppas jag kunna bjuda familjen på ett äventyr som vetkligen väger upp den inställda semestern som skulle ha skett unde juli månad.
    Tänk att få åka båt till Tyskland där jag aldrig någonsin har varit, att få göra en resa som många drömmer om.

    Delar på facebook /Angelica Broman

  11. Love- Oliwer och tvillingarnas mamma 12 augusti, 2013 on 7:56 f m Svara

    Åh, detta skulle jag och familjen älska.
    Jag skulle åka med min stora son Oliwer och hans mormor och morfar.
    Oliwer skulle få alla uppmärksamhet under en hel semester, något han inte fått sedan tvillingarna föddes förtidigt förra året. Vi är ju även tyskar så det skulle vara extra kul att åka dit, jag kan dock inte språket men det kan min pappa.
    Hoppas verkligen, skulle vara underbart!

    Delar via min FB
    Med vänlig hälsning Love

  12. sandra linder 12 augusti, 2013 on 9:29 f m Svara

    Som nybliven tvåbarnsmamma känner jag ofta att inte tiden hinner till och den äldsta dotter kommer i skymundan. Hon älskar att bada, att hitta på saker något som det inte blivit mycket av alls denna sommar och samvetet kommer ikapp… Den 4:e september fyller hon 4år, vad vore inte en bättre present än att överraska henne med den här lilla resan? En upplevelse som lär uppskattas och minnas länge! Jag håller timmarna och delar offentligt på facebook.

  13. Johanna Kenas 12 augusti, 2013 on 10:12 f m Svara

    Håller tummarna för tur! Delar som vanligt som Johanna Kenas och vi skulle vilja vinna eftersom sommaren har gått åt till stora delar till husmålning och fix. Det vore skönt att kunna ge barnen dygnetrunt-föräldratid på en resa hela familjen!

  14. Emma-Lou 12 augusti, 2013 on 1:16 e m Svara

    Delat tävlingen på Facebook och även Gillat, Emma-Lou Pesonen 🙂 Har även skrivit ett blogginlägg och tipsat om tävlingen; http://www.mondoblog.se/emmalous/2013/08/12/vinn-en-resa-till-tyskland-med-massor-av-skojigheter/

    Motivering:
    Varken jag eller barnen har varit i Tyskland och samtliga av oss ÄLSKAR att bada och plaska (som dårar ärligt talat). Och det där djungellandet verkar ju jätteroligt (kollat in hemsidan) och likaså Hansa-Park 🙂 Det skulle vara jätteroligt att inleda höstterminen med en utlandsresa att överraska både make och två spralliga söner med. De skulle bli helt paffa ju!

  15. Frida Bergner 12 augusti, 2013 on 9:15 e m Svara

    Jag vill självklart vara med och tävla..

    Delar tävlingen på min FB-sida: Frida Bergner, https://www.facebook.com/frida.bergner.6/posts/10151788058939767

    Jag skulle vilja överraska med denna tripp, eftersom det inte har blivit någon större resa då jag är arbetslös. Så denna nöjestripp skulle verkligen bli till glädje för alla.

  16. Maria 12 augusti, 2013 on 10:07 e m Svara

    Har delat på Maria Bohlin och min familj älskar vattenlandet så det skulle vara häftigt att få besöka ett i Tyskland.

  17. Linda 13 augusti, 2013 on 5:35 f m Svara

    Hej!
    Jag är gärna med och tävlar om detta fina pris! Det hade varit fantastiskt att få ta med min man och våra två små blötdjur ( 6 och 2 år) på detta äventyr. Mina grabbar hade älskat både båtturen och badandet, och jag med för den delen :-). Jag har inte haft en enda dags semester på hela året pga att jag själv är sommarvikarie så att få komma iväg på detta hade varit drömmen! Jag håller tummar och tår och gillar och delar i mitt namn, Linda Vestlund Gustafsson.

  18. Lisa Beskow 13 augusti, 2013 on 6:30 f m Svara

    Igår va första dagen tillbaka på jobbet, och jag känner redan att jag längtar efter mer kvalitetstid med min goa familj. Att kunna vinna en mysig get A way till Tyskland i höst hade varit ren lycka. Bada, simma, busa på äventyrslandet och åka båt hade både min dotter och min systers son älskat. Vi hade skrattat oss igenom hela resan!

  19. liselotte 13 augusti, 2013 on 2:05 e m Svara

    Vilken härlig resa. Skulle vara underbart att få göra detta tillsammans med mina två barn, vi har inte gjort något tillsammans i sommar, så en höstresa skulle passa perfekt. Har delat på facebook, liselotte andersson. Hoppas, hoppas och åter hoppas! Liselotte.

  20. lisette 14 augusti, 2013 on 8:27 e m Svara

    jag och maken firar 10 (väldigt stormiga) år tillsammans i september och jag vill gärna åka iväg och göra något. jag är ju föräldraledig så det finns inte så mycket kapital till en sådan resa nu. en vinst hade varit så underbar! hela familjen iväg på badäventyr i tyskland! kan ju inte bli bättre! =)
    har delat – lisette bäcksro
    håller tummarna för att vi ska kunna åka på en liten semester tillsammans och fira 10 underbara år med våra älskade barn!

  21. Roger Nilsson 14 augusti, 2013 on 11:02 e m Svara

    Delat: https://www.facebook.com/roger.nilsson.79/posts/403125039792820

    Med långtidssjukskriven fru har den dåliga ekonomin för semesterplanerna satt stopp, vi därför till dig nu vi sätter vårat hopp.
    Låt oss en helg i september få förgylla,
    genom att den med massor av bad och glädje fylla.

  22. Carolina 15 augusti, 2013 on 2:29 e m Svara

    wooooooowwwwww

    Ich bin dabei ! 😉
    gillat och delat !
    https://www.facebook.com/PuppeRios?ref=tn_tnmn

  23. Daniel Melin 16 augusti, 2013 on 10:27 e m Svara

    Hej! Har gillat och delat (Daniel Melin).
    Jag har alltid velat åka till Tyskland för jag är mycket intresserad av dess historia.
    Bättre tillfälle än detta finns inte. Vi har gift oss isommar men kom aldrig iväg på någon resa. Vi har två vilda barn (2 och 3 år) som verkligen älskar att bada. Att få resa tillsammans till detta skulle verkligen vara en dröm!
    Jag jobbar mycker kvällar och helger så att kunna ge min familj detta skulle verkligen vara lycka:)

    Hoppas hoppas!

  24. Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma 16 augusti, 2013 on 10:50 e m Svara

    Jag har delat som Lottiz Törnqvist.

    Jag hoppas få vinna så jag kan ta med två av barnen på en miniresa då de aldrig fick det i början av sommaren som min stora tjej fick. Det skulle vara super roligt om man lyckades överaska dem med en weekend.

  25. Katarina Hvittfeldt 16 augusti, 2013 on 11:40 e m Svara

    Har kopierat in länken på min Facebooksida för att dela tävlingen! 🙂
    (Katarina Hvittfeldt)

    Härliga svenska sommar… snart är du slut,
    vad familjen nu behöver är ett lämpligt substitut…
    Drömmen vore Hansa Park med fartfylld karusell,
    plus Weissenhauser Strand med fluffiga sängar när det blir kväll.
    Förlänga semestern i outforskade Tyskland,
    vore perfekt för oss som tillbringat sommaren med målarpenseln i hand!
    (läs dåligt samvete…)

  26. Patrik Lundkvist 17 augusti, 2013 on 7:45 e m Svara

    https://www.facebook.com/insats.patrik/posts/10201276853997187 Här har jag delat tävlingen – Patrik Lundkvist

    Efter en superjobbig period i livet då vi verkligen fått kämpa för vår dotter och hennes rättigheter i världen har vi äntligen fått en diagnos på henne. Hon har fått autismdiagnos vilket ju i sig är en fruktansvärd chock både för henne och resten av familjen men samtidigt en stor lättnad. Nu kan vi hjälpa henne på bästa sätt och hon kan få den hjälp och verkligen behöver i samhället! Det har varit en tuff period med en evigt kämpande och en resa bort från vardag och problem och bara njuta av varandra hade verkligen varit helt kanon.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna