VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

vi kör lite mer hosta

holger blev förkyld i söndags och jag hakade på ett par dagar senare men jag har ju hostat i drygt 3 månader så det känns som det gör varken till eller från. däremot har jag fått känslan av att bebisen om inte fixerat så åtminstone sjunkit ner ordentligt i bäckenet. för jag känner mig mycket mer rörlig och foglossningen känns bättre, tydligen stabiliserar ett fixerat huvud bäckenet inifrån. har också fått lite mer energi och har lättare att andas och äta. och så har jag börjat förbereda mig lite mentalt på att det kommer en bebis, den här graviditeten har gått så himla snabbt och jag har inte hängt med. men nu så.

måste säga att gravidyoga verkligen är min grej, det har gjort mig betydligt mer pepp på förlossningen och jag känner mig t o m lite förväntansfull. kommertroligtvis ej hålla i sig när värkarna kommer igång. hittade en bok där jag skrivit om mina förväntningar inför första förlossningen: ej rädd, kommer prova avslappning som främsta smärtlindring. hahaha, det funkade ju verkligen och hahaha att jag tror lite samma inför kommande förlossning *dumihövve*.

roar mig med att sy smågrejer och ett lapptäcke till bebisen, samt luncha med vänner och annat lyx under min gravidledighet. trodde jag skulle bli rastlös men det är faktiskt ganska skönt!

bild(27)

sydde ett par minimala byxor som får följa med till bb

 

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna