VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

en aningens trött måndag

natten blev.. sådär lugn. han kräktes två gånger till så det vara bara att gå upp och duscha honom och mig men vi hade bäddat med plastad frotté och handduk i sängen så vi slapp byta sängkläder fler gånger. så när klockan ringde fem imorse hade jag sovit.. tre timmar ungefär? på sin höjd fyra. men jag har blivit grym på att hantera sömnbrist sen jag fick holger så det var lugnt att gå upp och jobba. vi roterar på fyra ställen och idag hade jag hand om inskrivningen av kommande operationspatienter där man pratar, skriver och tar prover i lugn och ro så det passade perfekt, hjärnan var inte riktigt upplagd för att hålla många bollar i luften som det så fint heter. dessutom kunde jag gå hem tidigare till den lilla sjuklingen.

inget mer kräk under dagen men konstant 39 graders feber. en kollega berättade att hennes dotter flera gånger kräkts vid hög feber så jag börjar fundera på om det var feberkräk istället för magsjuka, han tempade ju 38,6 innan han spydde och vi har inte blivit dåliga (än). hursomhelst har jag gett honom både alvedon och ipren och han är svalare. och herregud vad glad jag är över att han ammar fortfarande för han vill varken äta eller dricka nånting, inte ens nyponsoppa, men kära gamla boobsen funkar alltid, både vätska och näring i ett! och imorn ska jag göra nåt alldeles nytt, nämligen vabba! annars får ju pappan ta den biten med sina flexibla arbetstider men imorn hade han viktiga möten att gå på.

och dagens bästa nyhet, vi har fått platsen på en kommunal förskola och börjar redan på måndag, dör lättnadsdöden lite eftersom det börjar spåra ur ordentligt och alla skickar otrevliga mail hit och dit, inte okej! och dagens näst bästa, project runway ikväll!

den här röda astronauten fick följa med ut i mörkret och handla


Kommentarer


  1. Jenny / Ekomamma i stan oktober 23, 2012 on 5:43 f m Svara

    Skönt att han är bättre och att ni fått plats på förskola! Hurra!

  2. likewoha oktober 23, 2012 on 8:15 e m Svara

    ja det är såå skönt att vi fick platsen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna