VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

tygisar 2.0

på senare tid har vi varit dåliga på att använda tygblöjor mer än sporadiskt, stackars barnet åkte ju på salmonella i thailand och var inte bra i magen på flera månader så då använde vi enbart engångs och så har det bara fortsatt av slentrian. men nu känns det aktuellt att köra igång lite mer frekvent med tygisar eftersom han förhoppningsvis ska lära sig känna att det blir blött i blöjan av kiss. pottan tycker han är en rolig leksak så den har vi lagt ner och tänker tids nog köra direkt med toaletten. han bajar nästan alltid direkt på morgonen så av bekvämlighet får han en engångs då och därefter tyg.

gjorde en enkel överslagsräkning att om man bara byter ut en enda engångsblöja om dagen mot tyg så sparar man typ åtta hela paket blöjor om året. det är en hel del på att bara utesluta en om dagen.

jag har fått äran att testa POOPS! nya tygblöjor med knappar och microfleece, ska bli jättespännande eftersom jag varit så förtjust i den gamla modellen med karborrband.

och håll ögonen öppna för alldeles alldeles snart kommer nån av er få chansen att kamma hem ett toppenpaket med tygblöjor och tillbehör!

nya knapp-POOPS!

 


Kommentarer


  1. Jenny / Ekomamma i stan augusti 16, 2012 on 1:39 e m Svara

    Vi har också precis kommit tillbaka till tygisar efter en lat engångssommar. Först beroende på att jag mådde så gravidilla att maken fick ta alla byten och då bestämde han engångs, och sen har vi varit på landet och på språng ganska mycket och då har det varit smidigare med engångs. Men nu är det tygisar som gäller igen!

    Kul för övrigt tycker jag att fler märken går över till tryckknappar, uppskattar det mycket mer än kardborre då jag rivit upp en hel del kläder på den vassa delen.

  2. myfavorite augusti 16, 2012 on 3:43 e m Svara

    jag föredrar också knappar eftersom jag tycker karborren kan skava mot bebismagen och som du säger, fastnar i kläder.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna