VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

bumbitrollkarlen

vi har det fortsatt fantastiskt här i värmen, särskilt kul när man hör att det är tusen grader kallt hemma medan vi spankulerar omkring barfota i sanden. och jag förstår att det kanske kan verka underligt att jag sitter här och skriver när jag är i thailand men klockan är kring midnatt, ongen snuffar gott i vår stora himmelssäng och pappan är fortfarande på stan och dricker öl så jag internettar med hjärtans lust.

vädret är verkligen helt fantastiskt, jag var rädd att jag skulle tycka att det var för varmt men det är molnigt så man slipper den gassande solen så det är bara härligt varmt, inte olidligt. sanden är len som en bebisrumpa och havet är ett par grader svalare än luften som är runt 28 grader. det mesta är löjligt billigt (utom hägen-dazsglass som har sverigepris, wtf?!) och gott och alla är så sjukt trevliga och glada, det är verkligen toppen. holger tycker ju att det mesta är spännande och som den lilla observatör han är har han inget emot att haka på i vagnen. igår gjorde jag manikyr, pedikyr och fotmassage för under hundringen och idag köpte jag solbrillor för 30 kr (äkta ray ban, det står på dom, wowow :)) samt en klänning för 40 riksdaler. som sagt, billigt. pinsamt billigt, skäms lite över att det kostar mig i princip inga pengar alls, att jag är där som rik västerlänning (men hela den diskursen tänker jag inte ge mig in på just nu).

vi hänger inte så mycket på hotellet men här finns iaf ett stort handfat som man kan bada i till skillnad från vårt hemma, imorse satt holger i det och spexade sin bästa bebiskompis regloH som bor i spegeln (och praktiskt nog följer med vart man än åker!) och efteråt hasade han omkring på golvet alldeles naken förutom sin handduk med huva och öron på och viftade med en xylofonspelarpinne. såg väldigt mycket ut som en bumbitrollkarl. oooh förresten fyllde han 10 månader idag, han kan ungefär detsamma som vid nio månader (post feber alltså) fast med mer finlir kan man säga.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna