VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

thailand

sitter på vårt hotellrum med en sovande unge bredvid mig. trots att klockan är nästan 11 här lokal tid hänger han fast i svensk tid och undrade varför i hela fridens namn vi skulle upp och äta frukost kl 04.30.

hursomhelst, flygresan gick hur bra som helst, åtminstone för holger som sov som en liten gris i princip hela vägen. inget skrik alls, det var ett stackars par med en uppskattningsvis 1½-åring som skrek hysteriskt hela resan, stackars stackars den familjen. jag som är flygrädd höll mig lugn ända tills vi skulle gå ner i gången till planet där jag började grina som en liten unge men flygvärdinnorna var så snälla och gav mig postafen som jag blev trött av och sen var jag helt okej även om det var svårt att sitta och sova med en unge i knät.

vi bokade ett budgethotell eftersom ingen av oss är så kinkiga och vi helt enkelt inte hade råd med annat men när vi kom fram hade de uppgraderat oss till penthousesvit med takterass och utsikt över havet. förutom att det luktar blöt handduk så är det ett väldigt gulligt rum, gratis internet har vi också, lika snabbt som hemma. och som de internetjunkies vi är så så tog vi med egen dator. så snart korven vaknar ska vi ner och bada i poolen, igår badade vi i havet och holgis provsmakade den thailändska sanden som fick högt betyg. syrran med familj bor på samma ort så vi hänger massor med dem eftersom de har varit här förr (och såklart är ett utomordentligt trevligt sällskap) och småkussarna leker och har kul ihop.

jag hade inte fattat riktigt hur mycket thailändarna älskar barn här. man kan inte gå 5 meter förrän det står en hel hop och ojar och skrattar över de små underverken. verkligen alla snackar med ungarna, unga tjejer, gamla gubbar och allt däremellan. de lyfter upp och bär iväg till köket på restaurangen och smajlar och är så glada så det är inte klokt. kidsen känner sig som rockstars och solar sig i glansen.

vi har ätit massa god mat och igår var jag och syrran på en timmes massage för knappt 50 kr. jag ska vältra mig i diverse behandligar under de här dagarna. min man körde lite fisk-spa igårkväll, massor små fiskar som käkar på fötterna, var tydligen lite läskigt med fötterna blev lena som en bebisrumpa. får se om jag vågar prova nån dag.

utsikten från vårt hotellrum

liten tröttmössa som snuffar tuppis på stranden


Kommentarer


  1. Jenny / Ekomamma i stan januari 29, 2012 on 6:23 e m Svara

    Åh vad härligt, ha det så skönt!

  2. Jenny / Ekomamma i stan januari 29, 2012 on 6:23 e m Svara

    Åh vad härligt, ha det så skönt!

  3. Anna-Karin januari 30, 2012 on 1:36 e m Svara

    Underbart! Vad skönt att flyget gick så bra.

  4. Anna-Karin januari 30, 2012 on 1:36 e m Svara

    Underbart! Vad skönt att flyget gick så bra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna