VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

solskyddsdräkt

har kollat runt lite på olika och hittade en sida som sålde lite billigare som såg helt okej ut (hur okej en ful solskyddsdräkt nu kan se ut), filius & filia. men sen hittade jag det här testet som visade att deras utlovade solskyddsfaktor på 50+ i själva verket bara var 14 vilket känns skandaldåligt. enligt testet var zunblock de som höll måttet bäst, tätt följt av kappahls soldräkt som jag inte hittar till försäljning nu på vintern.

hursomhelst, eftersom gubba är det finaste jag har, bebis och rödlätt så tänker jag inte snåla på solskyddet när vi ska till thailand så nu har jag beställt en långärmad dress från zunblock samt matchande urful solkepa hos made for kids. det var inte jättebilligt men jag tog stlk 86/92 så kan han ha den till sommaren och ev även nästa sommar, tror inte det gör nåt att den blir lite stor, de skulle tydligen vara ganska smala i storlek.

den var inte det snyggaste jag sett men å andra sidan har jag inte sett nån snygg solskyddsdräkt och den var iaf snyggare än den tuffa grabbvarianten som hette znake. den matchande mössan var röd, gillar rött.


Kommentarer


  1. Jenny / Ekomamma i stan december 7, 2011 on 9:22 e m Svara

    Tack för länken till testet! Jag hittade en begagnad soldräkt från Pop superbilligt som vi tänkt att E ska ha på semestern i sommar. Känns helt ok med tanke på testet.

  2. Sandra december 7, 2011 on 9:32 e m Svara

    Om du letar i butikerna (kappahl) kan du ha tur att hitta nån på rea nu. Såg i Globen, men inte rätt storlek. Håll utkik helt enkelt. Jag har köpt en från swimpy och ska få ärva kusinens från kappahl.

  3. myfavorite december 7, 2011 on 9:36 e m Svara

    pop var ju godkända så det blir nog bra. men jag är glad att jag hittade testet innan jag beställt från filius & filia, vill inte ha ett kritvitt barn i thailandssol med solskyddd 14.

    hrrm sandra jag vill inte hitta nån kappahlsreadress nu när vi beställt en dyr 🙂

  4. Sandra december 7, 2011 on 10:00 e m Svara

    Jag förstår, men det kanske är skönt att ha en att byta med… så har jag tänkt… Har också två par sånna där badbrallor för de är ju stört omöjliga att få på om de är minsta blöta typ…

    Om man prenumererar på ViFöräldrar så fick man med i senaste numret en kupong på 50% på alla badkläder fram till den 24e december. Jag nyttjade den och köpte badbrallor och sån där hemskt ful kepa…

  5. Sandra december 7, 2011 on 10:33 e m Svara

    Synd att den jag köpt inte var med i testet… jag har köpt den här http://lekmer.se/barnklader/badklader/uv-klader/swimpy-uv-dr%C3%A4kt-mumin-rosa

  6. myfavorite december 7, 2011 on 11:38 e m Svara

    ah, du tänker så, smart! vi har två par badbyxor redan men när ska man använde dem? kan ju inte va nakna i övrigt, typ vid nattbad 🙂

    vilken söt, den är säkert bra! min syrra köpte swimpybadbrallor till pennans babysim och de färgade av sig konstigt nog, hon skrev nån recension om det på bloggen, du kan ju kolla om det gör det på din innan ni åker.

  7. Sandra december 8, 2011 on 7:42 f m Svara

    Jag tänkte använda badbyxan under dräkten för att undvika eventuella olyckor…

    Jag såg hennes inlägg om det och kommenterade, vi har haft ett par röda och ett par blå (har kvar) swimpy badbrallor och de har aldrig färgat av sig (babysim).

  8. myfavorite december 8, 2011 on 9:28 e m Svara

    jag har redan köpt allt jag behöver, handlade vanlig solhatt hos pop idag, de har 20 % rabatt i butik just nu.

  9. mammaistan december 8, 2011 on 9:40 e m Svara

    fick precis ett mail, vanligt nyhetsbrev från Fritidsresor där det stod att om man visade mailet för Polarn och Pyret fick man köpa badkläder och badrockar till 50% rabatt, perfekt att köpa sån där kepa med flaf, har du redan köpt allt du behöver? annars kunde vi visa mailet ihop för ett köp.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna