Livet på den södra sidan

Snart redo för spagat

Jag ska väl inte tråka ut er allt för mycket om min träning, men i dag har jag varit på yoga. Det var första gången för mig och absolut inte den sista.

Oj, vad jag andades, faktiskt en hel timme trimmade jag upp min djupandning och då mest i magen. Jag sträckte ut mina ben väldigt elegant så att de nästan nuddade taket. Min rygg lyckades jag stretcha ut så pass mycket att jag numera tror att jag är tillbaka på mina modiga 182,5 cm igen.

När passet var slut hör jag hur yogainstruktören tackar för denna gång och berättar att nästa gång är det den sista yogan. Amen, va?

Djupt besviken stod vi i receptionen och försökte övertyga de ansvariga på  Friskis &Svettis om en fortsättning under hösten, de var iskalla…Nix, detta var en sorts bonusprogram som de bara kommer att ha under september månad.

IMG_3143

På tal om kall, så var min ”syster” just det när hon hängde upp och ner i den här anordningen.

Men nog om alla spänstigheter.

Jag lyckades hitta ett par fina tallrikar på en second hand. Dem ska jag ha på landet. Vi har inte någon diskmaskin i torpet därför tyckte jag att det passade bra att köpa in några fina gamla tallrikar i olika mönster som inte tål maskindisk. Roligt att jag fann flera tallrikar från Rörstrand också, himla söta tycker jag.

DSC_0419

Alla får välja sin egen favorit. Jag tror och hoppas att familjen kommer att inse charmen i det hela. Jag vet redan vilken tallrik  jag vill ha första tjing på.

Ha det gott!

Ciao!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *