Livet på den södra sidan

Yes! Måndag

I slutet av veckan är det dags för mig att börja arbeta igen. Jag känner mig både utvilad och alert efter denna långledighet. Jag har farit omkring som en virvelvind i dag och hunnit med att fixa både det ena och andra. Rallarrosorna är numera ett minne blott efter att jag hårdhänt drog upp rötterna på detta ocharmiga ogräs. Jag hann även med lite piffing i vardagsrummet också.

Barnen har jag knappt sett röken av, de har umgåtts med vänner och tvillingarna var iväg till trafikskolan. Båda två ser väldigt glada ut när de kommer därifrån, de längtar verkligen efter sitt körkort. Jag med för den delen, det blir toppen när de äntligen kan ge mig lift hem om jag råkar vara på vift i stan. Sååå många fördelar med att barnen skaffar körkort, jag vet inte vem som längtar mest.

DSC_0039

I kväll är det jag som sitter klistrad framför tv’n och tittar på Game of Thrones. Varje måndag är det ett nytt avsnitt. Jag älskar verkligen den serien. Mina måndagskvällar är numera heliga,  ingen får störa mig när jag sätter mig tillrätta och ivrigt trycker på startknappen.

Ha det fint!

So long, så länge.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *