Livet på den södra sidan

Religiöst för hela slanten

Det är typiskt att när man är hemma i stan så dyker det fina vädret upp. Visserligen är vi bara hemma och vänder men ändå.  Vi har vinkat av mellandottern som åker till Frankrike i morgon. Men först ska hon gör ett stopp i Mjölby för att hämta upp resten av kyrkgänget och efter det fortsätter de mot sydligare breddgrader.

När mellandottern  konfirmerat sig tyckte hon att de gjorde så mycket kul inom kyrkan så hon fortsatte att gå kvar. I början på sommaren åkte de upp till Jämtland och där arbetade hon som konfirmationsledare och tyckte det var jätteskoj. Det blev mycket  vandring på fjället och de gjorde massor med andra roliga saker som hon gillar. Under konfirmationslägret blev hon hux flux  medbjuden på denna resa till Frankrike och slog till.

Nu kommer vi inte att se röken av henne på en hel vecka.

IMG_2785

Haha, sådant här gör man ju inte ostraffat…

IMG_2789

I morse fick jag ett ryck och började möblera om i vardagsrummet på bottenplanet. Äntligen fick jag bort den den trista bokhyllan som stått i ett hörn och samlat damm.

Nästa gång jag kommer hem från landet ska jag ha med min min slipmaskin därifrån. Då ska jag  måla om mitt loppisfynd, pulpeten. Den har stått här i vardagsrummet och har längtat efter att bli uppfräschad. Jag har dragit mig lite för att ta itu med uppgiften eftersom jag vet vilket hästjobb som väntar mig i och med det.

Jag önskar dig en riktigt trevlig helg!

So long, så länge.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *