Livet på den södra sidan

Shopping med äldsta dottern

Tvillingarna var lediga från skolan i dag så jag och äldsta dottern bestämde oss för att åka på en shoppingtur till Skärholmens galleria. Dottern hittade nästan allt hon skulle, tröjor, byxor, shorts och lite strumpor. Med sig hade hon också det bästa smakrådet, moi.

Hon och jag är väldigt effektiva ihop. Vi står inte och gluttar allt för länge på ett plagg, utan det blir lite mer pang på rödbetan, den köper vi. Det enda smolket i bägaren är att hon inte är lika effektiv i provrummet som jag är. Där blev ett litet minus i kanten.

Efter några timmars shopping  var vi helt slut i fötterna och bestämde oss för lite lunch. Dottern beställde in thai-kyckling.

IMG_2019

Och hon åt och åt…

IMG_2018

Och åt och drack…

IMG_2014

45 minuter senare såg tallriken ut så här…

IMG_2020

Haha, det syntes knappt att hon rört maten.

Mätta och belåtna for vi hem utan att passera en enda affär. Båda två blev väldigt kaffesugna så därför stampade jag lite extra på gaspedalen.

Sonen hade också behövt följa med och handla kläder men han avstod och mumlade något om att det är så tråkigt. Det kanhända att det är, men han behöver också lite mer nytt i garderoben. Han har vuxit otroligt mycket det senaste året. Stolt som en tupp är han hela 1 cm längre än jag. Tyvärr för hans del så visas det också på byx-längden samt på alla tröjor. Nu hoppas jag att han trillar in i någon affär och gör sina inköp inom snar framtid.

Och hoppas kan man ju alltid göra, eller hur?

So long, så länge!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *