Livet på den södra sidan

Fisketur

Det blev ingen fiskelycka för oss i dag, vi hade hoppas på en gädda eller två, kanske till och med en gös när vi dundrade ut med båten. Det enda som fastnade på kroken var denna lilla tångbit  som min man lyckades dra upp.

DSC_1105

Och det blir vi ju inte mätta på…

Det måste medges att det var ett tag sedan sist vi var ute och fiskade. Alla tyckte det var jättekul så det lär nog blir fler tillfällen för det.

DSC_1087

Något sammanbiten undrade äldsta dottern var alla fiskar gömt sig.

DSC_1103

Ja, då var det dags att lätta ankare och sätta fart hemåt…efter det att äldsta dottern tappat både fiskelina och drag i vattnet.

DSC_1097

Det blev väldigt mycket frisk luft i dag och jag har njutit som bara sjutton.

DSC_1125

Även om vi inte lyckades fånga in storsjöodjuret så var vi ändå glada och nöjda.

DSC_1122

Sonen valde bort allt detta roliga för att vara hemma och plugga i stället, de har ett stort prov i början på nästa vecka och han kände att han behövde prioritera det i stället. Dessutom skulle han pyssla om grannes katt också eftersom vi är kattvakt.

I kväll är det Eurovision, tjejerna är taggade som tusan och har bullat upp med snacks för ett helt regemente. Vi får hoppas bäste man/kvinna vinner. O.B.S, detta gäller inte Rumänien, herregud som jag skrattade, vilken låt. Den som skrev den måste ha mycket humor.

Ha en underbar kväll på er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *